Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Persze akkor így érthető, hogy nem startolsz rá. Nekem csak 2 buta akkum van, nekem sokat számít hogy az okos 4Ah-s pont akkora, mint a 2Ah-s buta akku.
8Ah-st meg az akkus reflektorhoz vettem. Majdnem egy napig megy róla (persze nem full fényerőn)Ennél is előny az okosakku, mert azon keresztül ki is lehet kapcsolni a lámpát nem kell odamenni és megvakulni
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem nagyon bejön.
Egyik nagy előnye hogy az áramkorlátot feljebb tudod venni az akkuban, tehát a csavarozó jobban teker.
A másik előnye töltésnél jön, megfelelő töltővel pontosan látod minden paraméterét (hőmérséklet, feszültség, hátralévő töltési idő).⭐ Stella
-
hzsolee
őstag
Szerintem annyira nem sok. Bár a mostani lézert tudod ezzel az akkuval telefonról kapcsolgatni. A csavarozóknál a teljesítményt meg ilyesmiket állítani.
Ja...meg smart akkuhoz smart töltő dukál... ördögi körA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem jópár éve megvan a nagytesó. Kerékcseréhez tuti nem cserélném le, ellenben kisebb feladatokhoz jól jöhet egy könnyebb kivitel. A nagytesó elég nehéz a 4/8Ah akkuval
Akku témára: persze ez mindig ilyen az elején. Ugyanakkor összességében még így is olcsóbb a 12V kivitel, mint a 20V (gép+akku)
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest