Új hozzászólás Aktív témák
-
L-Elek
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segítség kellene:
Adott egy három gépes iroda, ahol MS Outlook 2007-et használnak.
Csak linuxos file server van.
Közös címlistát kellene használniuk serveres támogatás nélkül (max file server)Tudom, hogy perverznek hangzik. Lehetséges ilyen megoldás?
előre is köszi:
E. -
L-Elek
csendes tag
Sziasztok!
Elakadtam az MS Outlook 2013 beállítása közben (hiba vagy tulajdonság?
)
Kérem segítsetek!
Ténykedéseim sorrendben:
- Telepítettem egy új Win8.1 -re az Ms Outlook 2013-at.
- Beállítottam egy IMAP-os fiókot, működött rendesen.
- Letöltöttem és telepítettem a Win és az Office összes frissítését (Office SP is köztük volt)
- Az IMAP fiók furcsán kezdett viselkedni:
-- Az INBOX nem frissül, a korábban letöltött levelek ebből a mappából nem törölhetőek ("A művelet végrehajtásához nem rendelkezik megfelelő jogokkal" üzenet jelenik meg.)
-- A jobb oldali mappalistában a fiókra jobb click, majd "IMAP mappák..." párbeszéd ablakban ha kiszedem a jelölőnégyzetet ("Csak előfizetett mappák megjelenítése az outlookban"), akkor szinkronizálódik az INBOX és törölni is tudok belőle, de ez így nem az igazi (vannak nem előfizetett IMAP mappáim, melyek megjelenése zavaró)További tünet, hogy a mappalistában látszik egy "Elküldött üzenetek (csak ezen a számítógépen)" nevű mappa. Az elküldött leveleim itt vannak és nem az IMAP-os elküldött levelek mappában.
Ez azért nem jó nekem, mert időnként használnám a postafiók webmail felületét is.Miért van ez a jelenség, van ötletetek, hogy milyen beállításokat piszkáljak még?
Miért van és hogyan tudom megszüntetni a "csak ezen a számítógépen..." mappákat.előre is köszönöm:
Elek
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hyundai, Kia topik
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- További aktív témák...