Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Sziasztok.
Outlook 2016-ra váltottunk a melóban és a kérdésem az iránt irányul, hogy megoldható-e h a "jobb felső x" bezárás helyett csak tálcára rakja ?
-
Jarod1
veterán
Automatikus indítás van megadva win indulásakor?
-
gahor72
aktív tag
Hello mindenkinek!
Az outlook egy pár napja minden gépinuláskor 2x töltődik be.
Ez igen zavaró 2 ugyanolyan ablak egymáson,vki tud erre megoldást?
Köszönöm a segítséget
-
glugi
tag
Sziasztok!
Office 2013-ra váltottunk.
Outlook beállítva (saját IMAP), de azt vettem észre, hogy az adott mailcím alatt lévő beérkezett üzeneteken belül helyezi el a Sent mappát. A szerveren különösebb beállítást nem láttam a mappákra nézve.
Thunderbird volt korábban, ott nem volt ilyen probléma, a mailcímhez tartozó mappák egymás alatt sorakoztak csakúgy, mint webmailen.
Igazából csak zavaró, mert amúgy minden működik, csak szeretném, ha a Beérkezett üzenetek alatt, következő mappa lenne a Sent, nem pedig az előbbin belül. Valamilyen Outlook beállítás lehet, amit nem találok
Merre induljak?Köszi!
-
dave0825
őstag
Üdv.
Van ötletetek arra, vagy egyáltalán lehetséges, hogy az aláírást ne lehessen módosítani üzenet írásakor?
Aláírások menüben van hozzáadva, így minden új e-mail-nél alulra automatikusan ugye belekerül, ezt szeretném megoldani valahogy egyszerűen, hogy ne tudjam módosítani e-mail írásakor (csak max az Aláírások menüben). -
ph2012
senior tag
Webes outlookban eddig tudtam képmellékleteket küldeni. Most csak max 5MB képet lehet a levélhez csatolni. Ez egy új korlátozás?
-
törölt tag
.
-
zsamiatt
őstag
Mióta megjött az új évfordulós frissítés néhány domaines win 10-s gépen az a problémám, hogy az Outlook 2016 folyamatosan arra hisztizik, hogy nem ő az alapértelmezett. Pedig a gépházba is be van állítva. A netten találtam megoldást, de amit írnak az a registry kulcs nem található ott ahol írják. Valakinek valami ötlet?
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy 100 éves XP, ezer éves Outlook-kal, kb 6 fiókkal. Annek a java részének nem tudják a bejelentkezési jelszavát. Mikor új gépre költözik az egész rendszer, és új lesz az Outlook is, akkor az exportálás/importálás során minden adatot lehet költöztetni, vagy a fiókokra és a jelszókra szükségünk lesz?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, az outlook mobil app-ot használnám a munkahelyi levelezésemhez ez exchange kiszolgálón működik,a gondom az hogy ha jön egy levél az olvasás után egyszerűen eltünik,a program kiírja hogy mára mindennel végeztem mi a gond? A másik kérdés az elküldött levelek megvannak,de a frissek nem találhatók meg,nem értem miért,beállítási lehetőség szinte semmi nincs. Milyen app lenne jó helyette ami talán működne.
Köszönöm
-
tkesy
őstag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy tudja-e valaki azt hogy az Outlook 2007-ben is elérhető a szavazó funkció, (e-mail-ban) vagy csak a 2010-től került bele?
Előre is köszönöm a választ.
-
Outlook 2010 keresés nem működik rendesen.
Még márciusban felfrissítettem 2007-esről és valamiért csak addig keres vissza. Tehát beírok egy nevet ami
az emailcímben van és csak márciusig ad eredményt, ha kézzel sorbarendezem akkor ugyan azon névre látok sokkalta több emailt. (ugyan azon mappán belül mint a keresés helye)
Újraindexeltettem, az lefutott 120 ezer elemmel ami stimmel is de úgy sem lett jó. Egy nagy személyes mappában van minden ~10gb (asszem ezek 20gb felett döglöttek be) több mappába elosztva.(win10 64bit, 4gb ram, i5 7400, 120gb ssd) Windows updatelve van (1709), azaz ma akarja felrakni az áprilisi nagy frissítést. Az office meg fullra van frissítve asszem sp3 talán
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok Outlook 2013-at átköltöztetni másik gépre? Hogyan tudom a beállításaim (betűtípus, szövegformázás, aláírás, szabályok) egy az egyben átemelni egy másik gépre?
Mindkét gép win10.
Körbenéztem a neten, de nem találtam semmi használhatót... -
fl1973
csendes tag
Szasztok.
Abban kérném a segítségeteket, hogy a gépemet egy mentésből vissza kellett állítanom az új win 10 miatt.
Attól kezdve az outlook 2016-ban az elküldött üzeneteket mindig duplikálja.( remélém csak nekem mutatja duplán)
Ezzel mit lehet kezdeni?
Maga az Outlook telepítő javítása nem segít.
A fiók ellenőrzése hiba nélküli.
Ötlet?
Köszönöm előre is. -
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Outlook 2016-ban az aláírásomhoz szeretnék képet hozzáadni. Ha az aláírás szerkesztőbe behívom, akkor berakja a képet, és látszanak is a fogók rajta, viszont a méretét álíltani nem tudom vele, és piciben jelenik meg a kép.
Pórábltam Wordben elkészíteni és onnan bemásolni az alírás szerkesztő ablakba, meg is csinálja, de a kép lemarad.
Valai tudja,hogyan lehetne ezt megoldani? Köszi! -
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
A következő anomália megoldásában kérném a segítségeteket.Jelenleg Outlook 2016-ot használok Exchange szerverrel beállítva (így kaptam a vállalattól). Viszont van egy olyan visszatérő problémám, hogy valamikor ha tableten vagy webes owa felületen megnézem az üzeneteket, akkor a beérkezett mappából némelyik eltűnik, és csak akkor találom meg újra, ha Outlook kliensbe rákeresek az adott üzenetre és utána áthelyezem a beérkezett üzenetek közé.
Szerintetek ez mitől lehet úgy, hogy nem is törlöm a mail? Több üzenetnél előfordult és elég kellemetlen.
Tapasztaltatok hasonlót, mi lehet a megoldás az ilyen jellegű problémára?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
sajog159
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ENERMAX D.F. Vegas Duo 12cm ventilátort, amit az Asrock H110M-HDV R3.0 lap CHA_FAN1 4-pin hibrid csatira megpróbáltam kötni, de kissé fura dolgot produkál: párszor „darabosan” megfordul 10-20 fokot, majd megáll. Nem erőltettem a dolgot, hamar le is kapcsoltam. A ventilátorhoz adták egy molex-4pin átalakítót és azzal is kipróbáltam a tápegységre közvetlenül kötve, de ugyan azt produkál.
Még annyit, hogy elsőre a ház ventilátorral megpróbáltam egy Y-al működtetni (Akasa AK-CBFA04-15 4 pin PWM Y kábel) a fentihez hasonló eredménnyel. Igén, most már olvastam a fórumon, hogy ez talán nem volt túl bölcs dolog.
Ilyen hevenyészett leírás alapján meg lehet mondani/tippelni, hogy kapásból küldjek vissza vagy esetleg érdemes még próbálkozni vele.Előre is köszönöm!
Bocs, másik fórumra szántam!!!
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
Outlook 2010-el rendelkezem, eddig pop3-al használtam a Gmail (és korábbi más) fiókommal (vagy 10 év levelezése), de Win újrarakáskor persze elfelejtettem lementeni, így kuka az egész. Most áttértem imap-ra, le is szedte a Gmailról a leveleim, de csak beérkezett üzenetek mappát csinál, elküldött nincsen. Próbáltam amit ír az MS support oldala, de így sem jelenik meg a mappa (ezt). Gmailnál nincs ilyen lehetőség vagy csak én rontok el vmit?
-
MATEO6600
őstag
Az https://outlook.live.com-mal kapcsolatban lenne kérdésem.
Van arra lehetőség, hogy limitáljam egy mappában megjelenített levelek számát?
Sajnos az Inboxban betölt egyszerre ezer levelet, és tetűlassú tőle a böngésző... -
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Outlook 2016-ban, hogy tudom beállítani, hogy egy több levélből álló levelezésnél az új üzenetet (az e-mail belül összefűzve), ne a levelezés elejére tegye, hanem folytatólagosan a végére? Az istenért se találom a megoldást erre (gugliban se).
Köszi előre is!
Üdv!
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni Office 365 -öt egy már létező Microsoft Account -ra.
Ezen az account -on nincs regisztrálva semmilyen Microsoft e-mail cím (outlook.hu/com, hotmail.com), létrehozáskor már egy létező címet adtam meg (yahoo.com).Az lenne a kérdésem, hogy erre az account -ra, hogyan tudok outlook.com címet létrehozni, hogy azt majd tudjam használni a Office 365 -tel.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Windows 10 alatt a Fájlkezelőben és Outlook 2016 alatt nem működött az Excel fájlok esetében a betekintő nézet.
"Nincs betekintés" üzenet látható oldalt. Pár héttel ezelőttig rendben működött minden.
Ez frissítési bug lehet, vagy más okozza a hibát?Feltettem a KB3114374 frissítést (a neten találtam rá ahol hasonlókra panaszkodtak), és a Fájlkezelő megjavult, visszatért az előnézeti kép, de
az Outlook 2016 alatt továbbra sincs Excel előnézet. Erre nincs valami javítás, megoldás?
Jövőhéten tudok képet is mutatni róla.
köszi. -
Teejay83
tag
Sziasztok
Van jó néhány szabályom létrehozva outlook-ban, többször tapasztaltam már saját magamnál és másnál is, hogy bizonyos idő után nem csak a szabályban megadott leveleket pakolja el az adott mappába hanem a beérkezett leveleket is. Miért? Találkozott már valaki ilyennel? A szabály egyszerűen annyi, hogy egy bizonyos címről érkező leveleket tegye el egy mappába.
-
yoogie
aktív tag
Esetleg valaki tud megoldást arra, hogy Outlook 2016-nál egy levélből, ha mellékleteket mentek le hálózati könyvtárba miért nem enged?
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy elkezdtek panaszkodni a felhasználók, hogy egy Adobe Readerben megnyitott pdf-et nem tudják (az erre a funkcióra rendszeresített) gombbal hozzáadni új levélként Outlookhoz. Outlook verzióból többnél is csinálja, 2010,2013,2016, az Adobe Readerből is próbáltam több változatot, de az sem jött be.
A legjobb az egészben, hogy ezt egyik napról a másikra csinálja...
Valakinek ötlete esetleg tapasztalat ezzel kapcsolatban!? Így kerestem, de a találatokban leírtak nem segítettek...Köszönöm.
-
MarKoo
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Outlook 2016-nál van néhány e-mail ahol csak az image placeholdereket jeleníti meg az e-mailben: [cid:image002.png@01D3DA.1E0]
Már próbáltam minden beállítást Internet Explorerben is, Outlookban is, de egyszerűen nem akarja a képeket normálisan megjeleníteni. Csak a placeholdereket szúrja be és onnan nyitja meg a képet, ami annyira nem kényelmes..
Valakinek valami ötlet, hogy hogyan lehetne megoldani?
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az outlook levelezőbe be lehet állítani valamilyen módon, hogy egyéni vagy akár tömeges sms-t tudjunk küldeni mobil eszközökre?
Ehhez milyen szolgáltatás igénybevétele vagy "telepítése" szükséges?
Előre is köszönöm a válaszokat!Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest