Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Sziasztok! Le lehet valahogy tölteni az Outlookban az eddig használt összes e-mail címet amire eddig leveleket küldtem? Van ennek valamilyen módja? Köszönöm a választ.
-
ph2012
senior tag
A Microsoft 365 Personal enged napi 5000 e-mailt elküldeni?
Köszi a választ. -
ph2012
senior tag
Néhány naponta néhány száz e-mail szoktam elküldeni. Amiatt, hogy ez gyorsan menjen meg akartam venni a Microsoft 365 Personal-t. Chat-eltem a Microsoft külföldi ügyfélszolgálatával és azt írta, hogy a Personal napi 5000 e-mail enged elküldeni. Megvettem de nem engedi. Néhány száz e-mailt sem enged egyszerre elküldeni.
Ti mit tudtok erről? A Microsoft 365 Personal enged napi 5000 e-mailt elküldeni?
Köszi a választ. -
ph2012
senior tag
Szeretnék előfizetni a Microsoft 365 Personal szolgáltatásra. A kártya adatok kitöltésénél CVV kód van. Nekem a K&H kártyámon CVC kód van. Máshol tudok internetes vásárlást csinálni ezzel a kártyával, de itt nem. Képen is mutatom: [link]
Hogy tudnák vásárolni a CVC kódos kártyámmal? Köszi a választ. -
ph2012
senior tag
Nem tudok belépni a outlook fiókba. Ezzel kellene azonosítani magam de ha beírom nem jó:
Nem tudom eldönteni melyik kis vagy nagybetű. SMS azonosítást sem fogad el. Be tudnátok linkelni a magyar Microsoft fórumot ahol meg tudom kérdezni? Vagy mit csinálhatok? Köszi.
-
ph2012
senior tag
A webes outllookba csomó új e-mail címet írtam. Egy névhez sok e-mail címet is beírtam. Csak három e-mail címet enged egy névhez, de később belenéztem és egy névhez csomót e-mail címet betett, magától. Ezt se értem, de azt kérdezném, hogy levelet írok akkor teljes összevisszaság van és nem tudom úgy beírni az e-mail címet ahogy a névjegyzékben benn van hanem így néz ki: [link] .
Miért van ilyen katyvasz? Később frissül? Köszi a választ. -
ph2012
senior tag
--- tárgytalan----
-
ph2012
senior tag
Outlookot használok laptopon. Lehet úgy telepíteni az outlookot androidos okostelefonra, hogy a névjegy listát ne szemetelje tele az e-mail címekkel? Én a telefonon csak a telefon névjegyeket szeretném tárolni.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Webes outlookban eddig tudtam képmellékleteket küldeni. Most csak max 5MB képet lehet a levélhez csatolni. Ez egy új korlátozás?
-
ph2012
senior tag
Outlook.com-ot használok. Újabban ilyen levélszemeteket kapok: [link]. Korábban nem volt ilyen. Mitől lehet ez? Másnak nincs ilyen problémája?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Webes outlook.com-ot használtam mikor ez az ablak ugrott fel:
Mennyi idő után léptet ki és miért léptet ki? Sokat használom az outlook.com-ot, de talán csak egyszer fordult elő ilyen.
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Webes outlookban nálam nem töltődik be a naptár. Nálatok működik?
-
ph2012
senior tag
A webes outlookban megjelent ez az újítás:
Megjelent a Szűrt és az Egyéb mappa. Ezentúl majd ezt is figyelni kell. Néhány napja megjelent a Beérkezett mappába egy levelem, de nem láttam sehol, majd egy nappal később vettem észre, hogy az Egyéb mappában van. Mi értelme ennek a Szűrt és az Egyéb mappa különválasztásnak?
-
ph2012
senior tag
Outlookban új levél írásakor rákeresek az e-mail címekre. A keresett e-mail címnél van egy X jel. Erre én rákattintottam és a ugyan arra a keresőszóra azt az e-mail címet többé nem sorolja fel a kereső. Képen is mutatom mire gondolok: [link].
Hogy lehet visszaállítani, hogy azok az e-mail címeket is kilistázza a kereső amiket ezzel az X-el töröltem korábban?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Feltörték az outlook fiókomat, Angliából belépett valaki. Kaptam erről egy Microsoft értesítést. Emiatt megváltoztattam a jelszavamat és sorra változtatom meg több (Facebook, Gmail, stb) jelszavamat is. A Skype jelszavamat is meg akarom változtatni.
A Skype weboldalán a jelszó módosításnál ezt látom: [link]. Ha itt továbblépek akkor az outlook jelszómódosítás folyamata kezdődik el.
Ez azt jelenti, hogy ha az outlook jelszómódosítássál a Skype jelszava is megváltozott? Egyforma jelszava van a kettőnek?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Mai nap ezt csinálta az Outlook fiókom: [link].
Letiltódik az outlook fiókom. Meg kell adnom a telefonszámomat és kapok egy kódot amivel újra aktiválhatom. Ma ezt többször megcsinálta és végleg letiltotta az outlook fiókomat.
Mi ez? Sokat e-mailt írok, de ilyet még nem csinált.
-
ph2012
senior tag
Ha visszaigazolást kérek arról, hogy a címzett megkapta a levelet akkor ezt hol tudom beállítani?
Köszi!
-
ph2012
senior tag
Outlook betöltődését jelző kőr folyamatosan forog, mintha nem akarna teljesen betöltődni a weboldal. Erre gondolok: [link]
Miért nem töltődik be teljesen az outlook weboldala?
-
ph2012
senior tag
Az Outlook.com-ot használom levelezésre. De nem találom, hogy hogyan lehet elmenteni az e-mail címeket. Valami partnerlistát szeretnék létrehozni.
Nem tudjátok hogyan kell csinálni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest