- Router gondok
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Outlook 2007-ben szeretném ha a bejövő t-online-os levelemre a gmail-ről menne a válasz.
mit kell és mire átírni? -
HeavyToys
senior tag
Ehhez tényleg láma vagyok. Kérlek segíts hogyan.
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Ugyan nem Outlook-kal, hanem Live Mail-lel kapcsolatos a gondom, mégis inkább ide írok, mert a saját témája kb. döglött. Adott egy 2009-es Live mail, és az e-maileket szeretném átköltöztetni másik gépre. Próbáltam a beépített exportálást, viszont az egy ideig szépen megy, de utána leáll, és mindig egy adott ponton teszi. És akkor is ugyanez a helyzet, ha külső HDD-re, vagy másik gép megosztott mappájába exportálnék. Hogyan tudnám lementeni a levelezést úgy, hogy átvihető legyen, továbbá ne legyenek meg a célgépen importálás után "duplán" a levelek? Vagyis ne töltse le őket még egyszer a live mail a kiszolgálóról. Megfelel külső program is, ha van olyan, ami tudja ezt a kritériumot
Köszönöm a segítséget!
-
North15
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérnék segítséget.
Cégnél Outlook 2010-ról 2013-ra váltottunk. Megmaradt minden postafiókom, levelem, aláírásom, eszköztáram, gyorsműveletem, tényleg minden korábbi beállításom, kivéve a nézet. Most a levelek megjelenítésénél egy ilyen egysoros oszlopos megjelenítés van, azonban én egy ilyet szeretnék, ahol nem egymás mellett van a feladó, tárgy kombó, hanem egymás alatt. Tudtommal kompakt nézetre hallgat, azonban hiába állítom azt be, vagy bármi mást, marad az egysoros. A mellettem ülő kollégának jó, a másik kollégám meg ugyanúgy járt mint én. Összenéztem a beállításokat is, de semmi különbség nincs.
Szóval vissza tudom valahogy hozni a nézetemet? -
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Van egy régi XP-s gép, csomó céges e-maillel és outlok express 6-tal.
Új gép Win7-es, Outlook 2007-tel.
A kérdésem az, hogy az XP-s gépről csináltam egy levelek exportálását egy mappába és azt ki is mentettem onnan. Hogyan lehet ezt a Outlook 2007-be importálni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
zolee1967
tag
Szisztok,
Outlookot át szeretném állítani pop3-ról imap-ra.
Hogyan tudom ezt megtenni, hogy ne vesszenek a contactok és a naptári bejegyzések?Előre is köszi
FZ
-
nand
csendes tag
Üdv,
Múlt hét elején leállt a hotmail-es email boxok Outlook 2013 imap szinkronizációja, két fióknál is.
Thunderbird alatt sem megy.
A hotmail-es leveleket csak pop3-al érem el, imappal nem.találkozott ezzel valaki még?
valami megoldást talált-e valaki?
googlen semmi nincs fent róla.köszönöm.
-
cellpeti
nagyúr
facebook-ról le tudom húzni Outlook-ba a címjegyzéket?
Illetve fájlba valahogy lementhető a címjegyzék?
-
huan
őstag
Az android-os Microsoft Outlook-ban hol kell pop3-as fiókot beállítani?
-
puma72
tag
Sziasztok
Egy ideje szívok az Office-ban levő levelező progikkal ( outlook) legyen az 2010., 2013., 2016...
A Hotmail-os cim ok mindegyiken viszont a G-mail címem egyáltalán nem tudom be sem állítani rajtuk.
Ha valakinek van ötlete azt köszönöm. -
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám: bent a munkahelyen Office Professional Plus 2010 van a gépemen.
Ha házon kívül-t állítok be, egyszerűen nem kapják meg a kollégák (illetve külső partnerek sem) az automatikus levelet a sablon szöveggel.
Elvileg minden be van állítva, mi több ha valaki levelet próbál nekem írni ilyenkor fel is jön neki az e-mail címem mellett a beállított üzenet, de automatikus e-mailt nem kap.
A benti IT-s kollégák sem tudták, hogy mi ennek az oka, vagy esetleg hol lehet a levélküldést kikapcsolni.
Szabadság, hivatalos távollét alatt jól jönne.
Valakinek valami ötlete?
-
oris
aktív tag
Outlook 2013: az aláírásomban szeplő képet (1722*394 pixel) új levél írásakor nem az eredeti méretben, hanem 76%-os méretre kicsinyítve jeleníti meg. Hogyan lehet beállítani, hogy 100%-os méretben legyen a kezdő méret?
-
Rruuer
senior tag
hello mér itja ki mindig ezt?
-
Sasos
senior tag
válasz
hawkins2 #5919 üzenetére
G-Mail alatt engedélyezd a "Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését".
-
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
Megmondaná valaki, hogy miért akadályozza meg a GMAIL, hogy a leveleimhez hozzáférjek az Outlook 2007-es programommal?
"Bejelentkezési kísérlet megakadályozva.
Nyomatékosan javasoljuk, hogy biztonságos alkalmazást használjon – például a Gmailt – fiókja eléréséhez. A Google minden egyes alkalmazása megfelel ezeknek a biztonsági normáknak. Azonban ha kevésbé biztonságos alkalmazást használ, akkor fiókja sebezhetővé válhat."
Eddig működött, kb. 1 hete nem tudok vele csinálni semmit.
Van erre valami megoldás?Köszi előre is!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan outlook expert, aki egyszer el tudna jonni 19h utan a mammuthoz (akar szombat-vasarnap is lehet), es segitene beallitani ket gepet?
Van 3 darab ceges email cimunk, es azokat kellene beallitani 2 gepen ugy, hogy mindharom email cim szinkronizaljon midket gepen. Tehat ha az egyiken elolvastunk egy mailt, a masikon is legyen olvasott, az olvasatlan meg maradjon olvasatlan. Probalkoztunk mar mi is kollegaval, probalkozott ket IT-s, de eddig nem jott ossze a tokeletes szinkron a ket gep kozott.
Velemeny? Termeszetesen nem ingyen, megbeszelhetunk valami fizetest is erte
-
mazza
tag
Hello,
Outlook 2013-ban nem tudok tovább menni a kiszolgáló(m.hotmail.com)/felhasználó/jelszó résznél, ha be van kapcsolva a kétlépéses ellenőrzés az outlook.com-ban. SMS nem jön, van erre valami megoldás?
-
Jarod1
veterán
válasz
attilaxxxx #5912 üzenetére
jól értem 2 pst file van létrehozva?
-
attilaxxxx
tag
Köszi!
De nem menti oda, pedig a pipa ott van.
Több gondom is van.
Nem értem hogy mért van ez így túl komplikálva.
A 2007 el nem volt ijen gondom.
Kettő db fiók van beállítva.
A beérkező levelek nem a közös mappába érkeznek.
Az elküldöttek meg nem jelennek meg még a saját mappában sem.
Miért levelező kliens ha nem összegzi a leveleket. -
Jarod1
veterán
válasz
attilaxxxx #5910 üzenetére
beállítáások-- üzenetek másolatának elmentése elküldött elemek mappába- ki legyen pipálva
-
attilaxxxx
tag
Sziasztok!
Az Outlook adat fájlban nem jelennek meg az elküldött levelek az elküldött mappában.
2 db fiók van 1 gmail és 1 t-online
de a fiókjaiban se jelenik meg az elküldött levél, de még elküldöt mappa sincs. -
mirci18
addikt
Szevasztok.
Lenne egy kérdésem.
Ki lehet valahogy iktatni a spamszűrést a levelezőből.
Ugyanis van egy freemailos címem ahonnan átirányítom a leveleket egy hotmailos címre.
De sok levelet nem kapok meg mert spamként megállítja a hotmailos címem. -
bozsozso
őstag
válasz
szupermacs #5905 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, de szerintem nem lehet frissíteni az újabb verzióra.
-
szupermacs
veterán
válasz
bozsozso #5904 üzenetére
Sikerült beállítani amit akartam, még egyszer köszönöm szépen!
Illetve egy olyan kérdésem lenne még, hogy a 2007-et lehet ingyenesen frissíteni 2010-re? Ha igen, akkor a meglévő beállításokat (címeket, jelszavakat, üzeneteket, csatolt fájlokat) importálni az újabb verzióba? -
bozsozso
őstag
válasz
szupermacs #5903 üzenetére
Nincs mit
-
bozsozso
őstag
válasz
szupermacs #5901 üzenetére
Szia,
Így automatikusan nem kerülnek az adott mappába a levelek. Szabályt kell létrehozni az adott feladótól érkező levelek áthelyezésére. 2010-et használok és nem tudom pontosan hol van 2007-ben, de olyat keress, hogy szabályok majd azon belül hozz létre új szabályt az adott feladótól érkező levelek áthelyezésére. Megadod a feladót és kiválasztod a mappát. Ezt mindegyiknél megcsinálod.
-
szupermacs
veterán
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy külön mappákat csináltam és a feladókat azok alapján csoportosítottam. Ezek után automatikusan ezekbe a mappákba kerülnek ezektől a feladóktól az üzeneteim? Ha nem, akkor hogyan oldhatom meg, hogy csoportosítsa őket mappákra?Outlook 2007-et használok.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Collector's Edition
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest