- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz jozsi252 #15375 üzenetére
az xboxban sajnos nincs wifi, csak a legújabb slim típusban és az én gépemben sincs. Így ez a megoldás nem kivitelezhető, csak utp kábeles. Maga a router az wifis, de önmagában ez nem elég.
Végülis nem annyira zavaró a dolog mert ha boxozni akarok, akkor csak átdugom a boxba a kábelt, aztán meg vissza a gépbe. Csak praktikusabb lenne ha nem kéne "kábelezgetni" -
Croft-21
őstag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, hogy nemrég hazaköltöztem és itthon 2 gép között szerettem volna megosztani a netet. A két szoba elég messze esik egymástól. És a másik szobában lévő modemet rákötöttem az ott lévő routerre és egy marha hosszú utp kábellel átkötöttem az én gépemre a netet. Így működik is a dolog, viszont én úgy szeretném megoldani a dolgot, hogy az én szobámban is működne egy router, mert van egy xboxom is a pcn kívül. Csak az a probléma, hogy ha a másik szobában lévő routerről próbálom az én routerembe kötni a netet és onnan át a gépbe, meg boxba, így nem működik a net! Csak ha a gépbe kötöm, vagy ha csak a boxba.
Routerről routerre nem lehet kötni a netet? -
Croft-21
őstag
Köszi, azt tudom hogy mivel tudom megkeresni, ismerem az ipconfig/all parancsot, csak azt mondta ismerős hogy még ezen kívül engedélyeztetni kell valamit a routeren.
TP Link - WR340GD
Szóval lényegében annyi, hogy ha wifit akarunk neki beállítani, akkor a wifis mac címet engedélyeztetem a router beállításokban a MAC Filteringnél?
[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
Sziasztok!
Az albérletben routerrel van megosztva a net, tegnap a lakótársam rá akarta kötni a laptopjára a netet, de hiába próbálkoztunk a sima utp kábeles megoldással ( router + laptop utp kábellel összekötve) nem ismerte fel neki. Nincs kapcsolat.
Közben rájöttem, hogy itt router beállítási gondok lesznek és kéne a laptop mac címe és még ezen kívül valamit engedélyeztetni kell a router beállításaiban. Csak én annyira nem értek hozzá.Valaki tudna segíteni? Elvileg wifis laptop, ha jól tudom annak külön mac címe van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest