- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
sziasztok. Lenne nekem egy olyan problémám, hogy a firefoxom több oldal címe után oda biggyeszti a "null" végződést. Pl így : www.sat.hu lenne a helyes és a .hu helyén .hunull-t ír és irja, hogy a kért oldal nem elérhető. Először a FF-re gyanakodtam de az IE és az Opera is megcsinálja velem ugyan ezt. Azért fordultam hozzátok, mert egy Edimax router segítségével osztom a nettet 2 gép között és hugomnál ugyan eza gond. Sütiket, böngészési előzményeket, gyorsítótárat kitöröltem a FF segítségével a router resetelve. Nekem Win7 RC 7100-as rendszer van fent minden frissítéssel, húgomnál Win XP SP2. tegnap estére jött elő eza gond de hugomnál rendszer visszaállításnál is megmaradt eza probléma. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest