Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom a szolgáltatómmal (vagy lehet mással
). Adott egy TP-Link Archer MR600 (külterület, korábban mobilnet volt, kellett a SIM-es működés).
A szolgáltató most mikrós, ZNet. Bő 1 évig semmi gond nem volt. Hozta a névleges teljesítményt állandóan, nem csak a garantáltat. Aztán pár hónapja délután 4-től este 7-ig, 8-ig kb használhatatlan lett a net. 200 feletti ping. Van, hogy fél percekre szakadozik. Szolgáltatónál nyitottam jegyet, semmi érdemleges válasz. Nem náluk van a hiba... Felmentem a tetőre, nincs takarás, rálát a toronyra. Szélben is, tehát nem az időjárás. Minden nap pont ez az időpont a hulla, akár esik, fúj, szélcsend. Érdekes is, hogy ez egybeesik a legterheltebb időszakkal, amikor mindenki hazaér és netezik...
Oké, akkor nézzük tényleg nálam van-e a hiba. Kihúztam mindent a routerből, wifi jelszó megváltoztatva, csak egy telót tettem rá. Lássuk nálam van-e a gond, nem-e valamelyik gép frissít vagy bármi. De ugyan úgy ebben az időszakban hulla a net. Mostmár ott tartok, hogy váltok szolgáltatót, de nincs sok választás errefelé.
Vagy lehet a routerem haldoklik, az okozhat ilyet?
Előtte még abban kérném a segítségeteket, hogy a router logja vagy bármilyen logoló program kellene nekem ahol megnézhetném, hogy konkrétan milyen hibával szakad a net, vagy valami állandó sebesség logoló app is jó lenne (1-2 heti mérést elküldeném nekik, hogy időjárás függetlenül mindig abban az időszakban halott a net). Tehát a végére szeretnék járni, hogy mi is a hiba oka, hogy elkerüljem a szolgáltató váltást. Tudtok valamit javasolni?
Nagyon-nagyon szépen megköszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest