- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Az albérletben 3 felé osztjuk a 6 megás Inviteles netet. Ez lassú, de alapvetően nincs vele gond, viszont az egyik lakótársam szinte biztos, hogy torrentezik, de nem vallja be. Amikor neki be van kapcsolva a gép, a net mindig használhatatlan. Szóltam már többször is, hogy kapcsolja ki, ha tölt valamit, válasza ez volt: "Én pedig nem töltök semmit, a net mindig ilyen sz*r, amikor nem vagytok itt akkor is...". Érdekes, hogy kb. 5 perc múlva vagy azonnal felgyorsul a net, miután szóltam és ugyanez történik, ha a modemből a LAN1 aljzatba dugott kábelt kihúzom. Mit ne mondjak, ő az egyetlen, aki kábellel csatlakozik, valamint a másik lakótársam tuti nem hunyó.
Mit lehetne tenni? Adott egy gyári modem/router, amit az Invitel adott és nem lehet belépni a konfigurációs felületére. Valahogy monitorozni kellene az adatforgalmat, hogy bizonyítani tudjam az átverést. Amikor elmegy előadásra, be tudnám kapcsolni a számítógépét és ellenőrizni, de azt pofátlannak tartom. Valakinek van valami ötlete?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
Új hozzászólás Aktív témák
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest