Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Egyre gyorsabb az uj Opera (v9.xxx).
Lehet, hogy a Firefox utan visszaterek az Operara? -
cousin333
addikt
válasz Viktor0610 #1198 üzenetére
Miért nem ezzel kezdted?
Kicsit gyanús volt, hogy ''problémáztál'' .
Naszóval. Talán már rájöttél, hogy az Opera\profile\cache4\ könyvtárba menti őket. Ezt a mappát meg tudod változtatni, de akkor minden más chache-elt file is oda kerül. Ennek módja: címsorba beírod, hogy opera:config. A felső gyorskeresőbe meg, hogy cache dir. Itt írd át arra, amire akarod. De őszintén szólva nem értem, miért kell. Mentsd le, aztán a letöltési listából indítsd el.
Egyébként elég érdekesen ment Van egy a cache4 könyvtárban és azon belül van egy temporary_download könyvtár is... Valóban, a 8-as a beállított mappába ment akkor is, amikor Open-t nyomok neki. De a 9-es látszólag nem. Gyakorlatilag sem .
Gondolom valamelyik ini-file-ban kellene turkálni a temporary_downloads mappa megváltoztatásához, mert az opera:config-ban nem találom.
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
MODERÁTOR
válasz cousin333 #1197 üzenetére
Nem! Félreértesz!
Az már megvan! Csak, mikor az ''Open'' gombra kattintok, nem oda menti, mint mikor a ''Save''-re klikkelek, hanem egy átmeneti tárba (a Program Files/Opera/... - akárhova), a letöltési könyvtár helyett...
Na én azt szeretném, h. a kettő egyezzen.
A 8.xx-ben v.hogy sikerült, csak már nem emlékszem, h.an...Xiaomi 13T
-
cousin333
addikt
válasz Viktor0610 #1196 üzenetére
#1195 Első sor . (legalul van a mappa, ahova alapból tölt)
Ott be lehet állítani mindet egyszerre (mármint a letöltési könyvtárat). Már a 8-as verzióban is így volt.
-
MODERÁTOR
-
cousin333
addikt
válasz Viktor0610 #1194 üzenetére
Tools->Preferences...->Advanced fül->Downloads legalul beállíthatod a könyvtárat. Ezen a lapon be lehet állítani, hogy a különböző kiterjesztésű file-okat hogyan kezelje (letöltse egy adott mappába, megnyissa, mivel nyissa meg...).
Üdv az Opera használók sorában .
-
MODERÁTOR
válasz cousin333 #1193 üzenetére
peterkeT-nek köszönhetően rákattantam én is az Opera böngészőre -már csak ez alól netezek.
Köszi az infót, valóban a hivatalos bétát tettem fel.
Kérdés: miképp' tudom beállítani, h. mi legyen a könyvtár, ha letöltés után az ''Open'' gombra kattintok?
Emlékeim szerint a 8.xx-ben ezt lehetett módosítani -csak nem tudom, hol.Xiaomi 13T
-
cousin333
addikt
válasz Viktor0610 #1192 üzenetére
Látom azért a mobiltelók mellett jut másra is időd .
Melyik buildet tetted fel? A hivatalos bétát? Esetleg tudom javasolni az újabb buildeket: [link]. Némi változtatásokat eszközöltek főleg a widgetek esetében. Általában számos bugot javítanak bennük, ergo jobbak, mint a hivatalos béta (állítólag már jön a beta2 ). Egyébként meg valóban gyorsabb, mint a 8-as verzió.
Widget dolog egy kicsit béna, pláne az új buildekben, nekem jobban tetszett az az elsötétedős képernyős megoldás. Az új verzóba még rögzíteni sem lehet a widgetek pozícióját. Mondjuk nem hiszem, hogy gyakran használni fogom őket. A 9-es verzió többi újdonságai viszont jók (Bittorrentet kivéve, amit szintén nem használok), ezért gondolkodom én is, hogy a 8.54 után már végre a 9-est használjam elsődleges böngészőnek.
Belegondolva érdekes, hogy pont a két legtöbbet emlegetett új funkció (BitTorrent, widget-ek) hagy hidegen. Ugyanakkor kevesebb szó esik a Content Block-ról, az oldalspecifikus beállításokról és az egyszerű keresőmotor-hozzáadásról, amik a leginkább hiányoznak nekem a 8.xx-as szériából.
Tetszik még az opera:config panel is, valamint a tetszetősebb hiba- és egyéb üzenetek is jók (bár akkor a legjobbak, ha nem látom őket ).
BTW, nem tud valaki magyar helyesírás ellenőrzőt Operához .
-
MODERÁTOR
Másodszorra sikerült feltennem az Opera 9 betát úgy, h. a 8.54-et frissítse, ne külön települjön fel...
Első benyomások: a widgets-részt kinyomtam, sz.tem felesleges, a sebessége viszont mintha jobb lenne, mint a ''régié''.
Tetszik!Xiaomi 13T
-
Senior tag
aktív tag
válasz Senior tag #1190 üzenetére
Feltettem a legújabb Opera 9-et és az említett nyelvi fájlt, és működik rendesen.
Ugorgyunk!
-
cousin333
addikt
válasz Senior tag #1188 üzenetére
Gőzöm sincs, angolul használom. Próbáld ki, baj nem lehet belőle. Nem tudom, melyik a legújabb magyarítás, de talán olyan sok mindent nem változtattak rajta azóta.
"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
Új weekly build (8410): [link]
"We spared no expense"
-
Fori23
őstag
Nálam két bug van.
Az egyik kb. 8303 build óta, az ATI oldalán kilép memóriahibával [link] .
A másik pedig a PH fö és cikk oldalain szintén kilép ugyanazzal a hibaüzenettel, de csak akkor ha a stílusnál, saját nézetben van, PH1280-nal. Ezt a két-három héttel ezelőtti nagy PH leállás óta teszi.
Már töröltem mindent-sütik-előzmények-cache-, de semmi változás."mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
cousin333
addikt
Látom, pörög a topic .
A legújabb build (vagy már az előzőek is, csak nem figyeltem ) megjavították a kiskerarak.hu oldalt is. Eddig ugyanis, ha a terméklistát teljes egészében kifejtette valaki, akkor csak onnan ''fejtődött ki'', ahol az oldalsó scrollbar állt, és az fölötte levők kimaradtak.
De most már jó ."We spared no expense"
-
cousin333
addikt
Úgy tűnik, az új build (8406) megoldotta a 300hsz-es oldalszétesős problémát. Yeah!
Lassan elgondolkodom azon, hogy a 9-est tegyem alapértelmezett böngészővé és levelezővé...
Ladybug: Jutottál valamire?
-
ladybug
őstag
Egy nagy segítséget szeretnék kérni, vagy legalább vmi távmagyarázatot.
Opera 8.52-es van a gépen. Bekapcsoltam a gépet a szokásos módon, és észrevettem, hogy a bookmarkjaim eltűntek. Csak úgy. Azóta sem találom, pedig nagy szükségem lenne párra. Minden más a helyén van, azaz toolbarban is ott van pár elmentett oldal, de a bookmarkjaim eltűntek.
Kérdésem az lenne: hol lehet visszakeresni? vissza lehet-e egyáltalán? illetve miért tűnhetett el? - bár tudom, hogy ezer oka lehet, és így konkrétum nélkül elég nehéz megmondani.
És, mit tegyek, hogy ez ne fordulhasson elő?
Előre is köszönöm.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
cousin333
addikt
Ha beállítottam Opera 9-ben egy oldalspecifikus dolgot, akkor hol tudom kezelni ezeket a beállításokat (nem csak az adott oldalhoz, hanem az összes korábban beállított oldalhoz egy összefoglaló lehetőséget keresek)? Nem találok összefoglaló menüt, mint ahogy például a Content Blocker-hez, vagy a Bookmark-okhoz...
Remélem érthető voltam..."We spared no expense"
-
cousin333
addikt
válasz [HUN]Tyson #1170 üzenetére
Nem. Már a 9 bétához is vannak próbálkozások. Pontosan nem tudom, melyik build. A jelek szerint nem is hibátlan. Innen tudod megszerezni: [link]
A problémádra: egyelőre passz ."We spared no expense"
-
[HUN]Tyson
senior tag
Na felraktam a 8393-at, kíváncsi vagyok rá!
Ui.: A magyarítás melyik verziónál tart? 8.54?
[Szerkesztve] -
mizu_
tag
Sziasztok!
Default page zoom-nak 130%-ot szeretnék beállítani, de mivel ez az értéket nem jelenik meg a legördülő menüben, elkezdtem keresni fileokban, de nem találtam sehol ezt a paramétert.
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi. -
cousin333
addikt
válasz REDeath #1166 üzenetére
Az opera\profiles\cache4 könyvtárba tölti. Nekem legkésőbb az Opera újraindításakor kitörölte a letöltetlen file-t. Szerintem a teljesen letöltötteket is letörli időben. De egy cache ürítés biztos eltávolítja.
Néhány weboldal nem megfelelően van megírva, általában ez a gond."We spared no expense"
-
REDeath
őstag
válasz cousin333 #1165 üzenetére
És azt hová tölti? vmi Temp mappába? És ha mégsét nyomok vagy vmi akkor kitörli vagy otthagyja rohadni a temp mappában? Csak kár hogy néhány weboldalt az opera nem kezel rendesen pl. hotdog.hu
De amugy akkor is összetettebb.
Ja és nVidia firewall sucks. LázadjunkKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
Na leteszteltem! Ugyanazt az 5,5 megabájtos fájlt a mozilla 1 perc 16 mp alatt töltötte le, az opera viszont 51 mp alatt! Igaz sztem opera elöbb elkezde minthogy én jóváhagytam de akkor is az max 10 mp volt! Szóval operát mindenkinek! (mozilla se rossz de opera sokkal összetetteb)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
ja mégvalami. letöltöttem a hangvezérlő cuccot csak nem nagyon érti, hol lehet a hangomra hangolni meg lehet-e könyvjelzőkhöz hozzárendelni hangokat?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #1160 üzenetére
Halleluja!!!! Megcsináltam!!!!! Senki ne használjon nVidia network accses managert!!!!!!!!
nVidiát perelni kéne! Tisztára elszarja a gépet!!! Na szóval megy minden jól, opera is, ezé írom ide! Még egy kérdés: tudom hogy tapasztalattal lehet csak megmondani de melyik gyorsabb az opera vagy a mozilla? Operát használok, és főként a letöltési sebesség érdekelne. sőt, le is fogom tesztelni és leírom meg hirdetem majd a jobbat..
A Kerio legyen veletek!!!Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
Sziasztok. pls segítsetek ha tudtok. a 8.54-es verziót nem engedi feltenni a windows.
Valami elobbi verziot meg feltetem de az meg nem latja a netet. ha meg beirok barmilyen oldalt akor hibat jelez és kilép! Ma tettem ujra a windowst formázással meg minden!!!
NOD32 és nVidia tűzfalat használok!Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
cousin333
addikt
Az nálam másmilyen ablakot jelent (legalábbis 8.54-ben).
Mikor csinálja? 5 percenként mindig? Vagy csak ha netezel? És ha békén hagyod 10 percig?
Egyébként próbáld meg (mivel még csak bétáról van szó) az alábbiakat:
- pipáld ki > save > szedd ki a pipát > save
- indítsd újra az operát / gépet
- kombináld a fenti két műveletet
- a fentebb belinkelt oldalról szedd le, és tedd fel a legfrissebb build-et
Egyelőre ennyi ötlet, majd ha újra Opera elé kerülök, akkor talán még lesz valami..."We spared no expense"
-
Fori23
őstag
válasz [HUN]Tyson #1157 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, mikor a levelező fiók nem volt jól beállítva, vagy a szerverén gubanc volt, és nem tudta lekérdezni. A fiókok lekérdezése alapból 5 percre van állítva a
fiók tulajdonságai->bejövő-nél. Állítsd át pl.:10percre, és kiderül."mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz [HUN]Tyson #1154 üzenetére
Erre vki? Már rohadt idegbaxó!!!
Mod: Ok, thx Nem frissítettem!
Mod2: Nincs kipipálva. Ilyenkor mi van?
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
válasz [HUN]Tyson #1152 üzenetére
1. Írd be a címsávba, hogy opera:config és ugorj a címre.
2. Írd be a fent lévő keresőbe, hogy ''popup c''.
3. Az egyetlen kiadott találat elvileg be lesz pipálva.
4. Állítsd defaultra, vagy vedd ki a pipát.
5. Kattints a Save gombra.
6. Örülj !
Javaslom, hogy tedd fel (írd felül) a legfrisebb weekly-vel a mostani verziódat. Innen eléred az aktuális legfrissebbet: [link]
Hajrá MKB Veszprém!
-
addikt
Végigcsináltam ezt a sztaki-s módszert, de nem akar működni, egy ''ugrás a lapra'' ablakot hoz fel.
A másik kérdésem az lenne, megoldható-e, hogy a címsávban az url mellett az adott oldal fejléc adata jelenjen meg, mint az ff-ben, ne pedig az url mégegyszer?
Némelyiknél így van, de sajnos a legtöbbnél nem.
[Szerkesztve] -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz Viktor0610 #1153 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Valamit nyilván elnyomkodtam, mert kb 5 percenként feldobál egy Message window-t, mindenféle warrninggal, alerttel és egyebekkel. Elég idegesítő!
Hol lehet ezt kikapcsolni?
Opera 9, 8225Build -
addikt
A gond az, hogy a 9-es beta-jában még nincs lehetőség egy felhasználósként telepíteni(ha jól láttam), a 8.54 meg valahogy nem úgy működik ahogy azt szeretném.
Átnéztem a profil és a felhasználó szóra kiadott keresési találatokat, de nem lettem okosabb, csak az opera6.ini-t említitek, nem vágom miért nem akar menni. -
ZCoyote
őstag
Feltettem ezt a 9 beta 8393 buildet.
A régebbivel x óra böngészés után 60 mega körül volt a mem használat, ezzel meg 90 körül.
Nem örülökRomani ite domum.
-
addikt
A profil áthelyezéséhez csak az opera6.ini-t kell szerkeszteni?
Mert azt megtettem mégse azt látja alapértelmezett directorynak a névjegynél amit megadtam, hanem az alap documents and settingset.
Mit kell még átállítani? -
addikt
Most egy komoly kérdés.
Hogyan lehet beállítani, hogy kilépéskor rákérdezzen a lapok bezárására?
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
Jelen pillanatban azért van az oldal fejlécében az, hogy ''Opera böngésző'', mert az a topik címe, és azt állítja a weboldal ''title''-nek. Szóval minden böngészővel így néz ki
Ha máshova mész, más lesz ott''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
addikt
Sziasztok!
Az beállítható, hogy a fejlécben ne irja ki előre, hogy Opera böngésző, csak az oldal nevét? -
LukE
veterán
válasz cousin333 #1137 üzenetére
8.53, es 9.franctuggyamennyivel is tokeletes 300 hsz-al. Uj menuket (meg uj shortcutokat) nekem is keresgelnem kell neha. Vissza kene szerkesztgetni olyanra, mint a 8.xx-ben, csak arra mar lusta vagyok
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
cousin333
addikt
válasz cousin333 #1137 üzenetére
A fentiek állnak az Opera:config nevű okosságra is. Nézzétek meg például az ''SVG'' és a ''User prefs'' menüpontok között fennálló ordító aránytalanságot.
Tudom, írjak jobbat... De fogjátok fel ezt építő jellegű kritikának (vagy arról való vitának).
-
cousin333
addikt
Még mindig nincs megoldva a layout probléma, ha 300 hsz-t jelenítek meg egyszerre a PH-n .
Ezen kívül kezd kissé kusza lenni a menü és a beállítások rész . Össze-vissza, logikátlanul vannak a lehetőségek. Miért nem lehet egységesebben megcsinálni? Például miért nincs a Mail menüpont alatt a Mail beállítási lehetősége, miért a Tool-ba kellett tenni? Miért nincs egyetlen egységes beállítási menüpont? Onnan megnyílhatna egy ablak, ahol bal oldalt tetszetős piktogrammal ellátott gombok segítségével választhatnánk a főbb lehetőségek (pl. böngészés, kinézet, levelezés...) között, mire a jobb oldalon megjelenne egy ablak, ahol - mondjuk tabok segítségével alfejezetekre bontva - be lehetne részletesebben állítani amit akarunk. A legszélső tab mindig az Advanced lenne, ahol a guruk meghekkelhetnék (az adott témakörben) azokat a beállításokat, amikre az átlag usernek nincs szüksége. Nem olyan bonyolult, ha logikusan van felépítve .
Vagy lenne egy Tools menü, ebbe mehetnének a widget menüpontok is a Notes, Transfers... stb. mellé. És lenne egy Settings menü, ahol a menüpontok pl. a Megjelenés, Tabok beállításai, Böngésző beállításai, Mail beállításai... stb. lehetnének.
Na, kiírtam magamból . Vélemények?
-
cousin333
addikt
Új Opera weekly, build 8393: [link]
Eddig egy komoly újítást találtam, a widgetek kezelése drasztikusan megváltozott (konkrétan: saját menüpontot kapott), úgyhogy aki kiismerte az eddigi megoldást, az kezdheti elfelejteni . Bizonyos szempontból visszalépésnek érzem a dolgot...
+ mindenféle hibajavítások (changelog a fenti linken)
-
REDeath
őstag
vki segítsen pls. amikor fel akarom installálni az operát ujraindul az explore.exe
máskor is eljátssza de az opera telepítésénél hibát se jelez csak ujraindul a explorer.exeKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Gtxtt
tag
Hello!
Az Opera 8.54-es verzió nem kezeli jól a jelszavakat.A mágus gomb sem működik. A 8.53 verziót frissítettem.Pl.:a Prohardveren beírom a felhasználónevet és a jelszót->kiírja,hogy a ''belépés sikeres stb.'' de a fórum helyett a főoldal jön be.Mintha be se jelentkeztem volna. Ugyanakkor az IE-vel működik.Találkozott valaki ehhez hasonlóval?
[Szerkesztve]''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
-
ZCoyote
őstag
Megoldottam. Tök jó ez a 9-es.
Importáltam a leveleimet, könyvjelzőimet, jelszavaimat és hibátlanul müxik.
Eddig bongészés közben sem volt gond vele. Tetszik na.Romani ite domum.
-
ZCoyote
őstag
Feltettem az Opera 9-t, de van egy gondom: importáltam a könyvjelzőimet a 8.54-ből de ha rányomok a könyvjelzőkre nem azok jelennek meg hanem csak az alapértelmezett kjelzők, illetve megjelennek de a trash alatt. Mi lehet a gond?
Romani ite domum.
-
bobsys
veterán
RSS-t beállítottam, de csak a hírcsatornák menübern van benne. Kilehet valahogy pakolni a fősávra gombként? Vagy külön, külön minden rss-t menüpontként?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
fradi81
veterán
Van egy oldal hotdog.hu - egyik böngésző se kezelte tökéletesen minden funkcióját a lapnak, elég durva, se opera, se firefox se mozilla se IE. Nem értem miért nem lehet normális böngészőket gyártani
moto g72, Ninebot d28e
-
MarKoo
addikt
Ha törlöm az ''előzményeket'' akkor valóban törli a beírt címeket meg a többit, azonban ha kilépek az Operából és ismét elindítom akkor visszajönnek a címek, viszont nem az összes, csak néhány régi. Van valakinek vmi ötlete?
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
l@czko
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem reagáltam hamar, de lakásvásárlás közepén vagyunk.
Köszi a válaszokat !!
Biztos nálam van a gond, mert ma a UPC honlapja is kissé hiányosan jött be a 8.54-el.
Mindegy, mert a 9beta-val meg szépen jön.
Tesztelgetem és - szerintem - nagyon szépen dolgozik.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Nézegetve egy másik oldalon az Opera 9 bétájának megjelenéséről szóló cikket, az illusztrációk között az alábbi screenshootot találtam: [link]. Amin megakadt a szemem, az a címsávban jobb oldalt található csillag. Ez a korábbi verziókban a könyvjelzőként való elmentésre szolgált, de a 9-esben (legjobb tudomásom szerint) nem volt megtalálható. A kérdés, hogy akkor hogy kerül oda megint? Visszarakták? A highlight funkció alapján ez valóban a 9-es verzióról készült kép, nem csak ''illusztráció''. Be lehet valahol kapcsolni ezt a funkciót (nem igazán találtam ilyen beállítási lehetőséget)?
Érdekesség, amit a changelogban találtam: Ha a küldendő e-mail-nek nincs kitöltve a tárgy mezője, akkor elküldéskor figyelmeztet. Milyen figyelmesek .
-
fridaycs
tag
Hi!
Az opera levelezőjébeen be lehet állítani azt, hogy küldjön értesítést ha megnyitotta a címzett a levelet?''És egy pár üveg sörtöl majd mindenki elfelejti...''
-
cousin333
addikt
Mindegy... Célszerű a fő telepítési könyvtárba tenni. Aztán Tools -> Preferences -> General fül. Legalul a Language-nál: Details..., majd legfölül megmutatod neki a letöltött nyelvi file-t.
RedAnt: Jól láttad, hogy nem kompatibilis, mert folyamatosan állogatják/változtatják.
-
cousin333
addikt
válasz [HUN]Tyson #1105 üzenetére
Igen, kivéve, amikor nem . Egyszer volt, hogy másfél hét után jött, néha meg pl. szerdán (is), noha általában pénteken szokták kiadni.
Opera 9 beta változásai a 8.54-hez képest: [link]"We spared no expense"
-
RedAnt
aktív tag
válasz cousin333 #1104 üzenetére
Ami tetszik: eddig (ubuntuban) a menü betűi elég csúnyák voltak, bármit állítottam be, ebben a verzióban már azok is szép élsimítottak.
Viszont azt jól látom, hogy ezzel a verzióval nem kompatibilisek a 8.5x-es magyar fordítások? eddig (tp2-vel) működtek szépen, most hibát dob ha ki akarom választani őket...╚╦╦╦
-
cousin333
addikt
Megjelent az Opera 9 Beta! [link]
Pánikra semmi ok, a fenti verzió a 8371-es build, ami azonos a legutóbbi (általam fentebb 9b RC1-ként aposztrofált) verzióval."We spared no expense"
-
cousin333
addikt
válasz [HUN]Tyson #1101 üzenetére
Az #1100-as hozzászólásban van egy link, ahonnan letöltheted a legfrissebb build-et. Telepítsd rá az előző verzióra (esetleg külön), és nézd meg úgy is.
"We spared no expense"
-
REDeath
őstag
Otthon készítem weboldalam és beleépítettem egy phpbb2 forumot is.
de az opera nem bírja mindig kilép meg szétfagy ha abban nézem meg.Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
[HUN]Tyson
senior tag
Opera 9.00 8225-öm van, és lapváltáskor néha simán kilép. Mintha bezárást nyomnék. Ezt általában naponta néhányszor (1-5) eljátssza. Szerencsére utána a Continue from last time ablakkal indít, de azért elég bosszantó. Ha valakinek lesz az előző hsz-ben említett zsírúj verzióval tapasztalata, plíz ossza meg, hátha az jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest