Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Rá sem bagózik, főleg ebben a formában, dupla perjelekkel, meg mozilla~2-vel.
Viszont érdekes, ha így írom be
C:\PROGRA~1\\MOZILL~1\FIREFOX.EXE -url “%1″ -requestPending
Vagyis nem sima idézőjellel('') hanem dőltel(˝), akkor megnyílik az FF és a ezt írja:
A Firefox nem találja a fájlt a(z) /C:/Documents and Settings/profilom/Progik/Opera/“firefoxurl://www.otp.hu/” helyen.
Legalább már írt valamit. :D -
D.Zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Help! Ha Operán keresztül indítom az iWiW et, akkor minden indításnál megkérdezi hogy mivel akarok elindítani egy videó filet, ami egy reklám.de semmit nem csinál vele. ez eddig nem volt! 9.23 as opera! másnak is ilyen?????? -
addikt
válasz h_143570 #3484 üzenetére
Kipróbáltam, meg is találtam ezt a Firefoxos cumot, átírtam így:
''C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE'' -requestPending -osint -url ''%1''
Semmi, utána így:
C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE ''%1''
Ekkor megnyitja az FF-et, de nem kapja meg az URL-t, ha C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE -url ''%1''
formában adom meg akkor is ugyanez a helyzet.
Fura. -
h_143570
addikt
Talan a regisztracios adatbazisba telepulhetet be: HKCR\FirefoxURL
Visszont pakold fel a legujabb FF-et ha hasznalni akarod mivel az FF programozoi a korabbi verziokba elfelejtettek leelenorizni, hogy milyen parametert is kaptak. Igy lett egy hatalmas nagy sebezhetoseg szegenykeben, amit rogton az MS nyakaba probaltak varni sikertelenul.
Itt talaltam meg a registryben valo helyuket.
[link] -
h_143570
addikt
-
addikt
válasz h_143570 #3473 üzenetére
Akkor még egy kérdés ezzel kapcsolatban.
Ha speciális urit akarok használni(most majd a firefoxurl://-t) feldobja a következőt:
''Az alábbi hivatkozás megnyitásához el kell indítani ''C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE -requestPending -osint -url ''%1'''' alkalmazást:
firefoxurl://www.otp.hu''
Ha igen-t választok nem történik semmi, valszeg az elérési útban a szóköz megzavarja, hogyan lehetne megoldani, hogy működjön is?
Emlékszem, hogy a last.fm-es linkekkel is szívtam anno, de nem tudom már hogy mit kellett csinálni. -
addikt
Van valakinek tapasztala az OTP bank online ügyfélszolgálati felületével?
Ha pl. elkezdek bejelentkezni akkor 2-3 perc mire bekéri az sms-ben kapott kódot, azután meg mire a kezelőfelület bejön 4-5 perc s minden további művelet kb ennyi ideig tart.
Ugyanezek IE és firefox alatt 5-10 másodperc.
Azonosítókkal is variáltam, de ugyanez a helyzet. -
icons
addikt
Hello!
Az előbb valamit csináltam az Operával (nyomtam vmit a billentyűzeten), erre az lement az értesítési területre (biztos van ennek jobb neve is...), tehát oda, ahol az óra van, meg a háttérben futó programok. Namost mit nyomtam? -
cousin333
addikt
válasz REDeath #3453 üzenetére
AtHosnak igaza van. Ez így sokkal kényelmesebb is.
F12 az adott oldalon, majd Oldal beállításainak szerkesztése. Itt a Hálózat fülön tudod beállítani a dolgot (ahogy sokminden mást is). Az itteni beállítás, az Általános fülön az Oldal mezőben szereplő nevű domain minden aloldalára érvényes lesz.
Általánosan az opera:config-nál a Spoof UserAgent ID beállítást tudod használni. Ez alapból Operaként azonosítja a böngészőt. Érdemes ezen hagyni, és csak a renitens oldalakon maszkolni (lehetőleg FF-ként, néhány oldal IE esetén ActiveX-et akar használni, ami ugye Operában nincs).
ui: Az Opera 9-ben van még jópár újítás is a 8-hoz képest, ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan .
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
AtHoS
nagyúr
válasz REDeath #3453 üzenetére
Az a különbség a 8-as és a mostani között, hogy itt már oldalanként más-más beállítás lehetséges. Így elég egyszer beállítani egy oldalhoz. Nem kell állandóan váltogatni a használni kívánt módot, ha éppen olyan oldalt akar megnézni az ember, aminél előzőleg már beállította a használni kívánt módot, mivel automatikusan azt fogja használni.
read-only mode on the forum
-
REDeath
őstag
válasz cousin333 #3450 üzenetére
most frissíttetem a 923-as operára, előtte 8as volt, és abban ugy emlékszek vaalhol egyből lehetett választani hogy hogyan azonosítsa magát, nem kellett kalandozni az oldalbeálíltásoknál vagy csak rossul emlékszek?
ui: mgtaláltam, hozzá lehet adni mint egy gombot, de csak a navigációs sávba o.O
érdekes...
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
-
RedAnt
aktív tag
Elvileg ez nem böngészőfüggő, nekem régebbi Operával és Firefoxszal is rákérdez.
Az oka pedig szerveroldalon keresendő, a linkelt oldalon a képek nem közvetlen linkként érhetőek el, hanem a download.php-ként, annak megadott GET paraméterben van a konkrét képek elérési útja, ([link] helyett [link]) - ettől mondjuk még megnyílhatna a böngészőben, ha megfelelő MIME típust küldene vele a szerver, de ez itt nincs így: image/jpeg helyett application/octet-stream-et küld a böngészőnek, ami ezért dobja fel a letöltő ablakot.╚╦╦╦
-
REDeath
őstag
a Speed Dialban a yahoot nem lehet googlere cserélni?
bár végülis gyorsabb ha csak beírok egy g betűt, mert a kurzor úgyis a címsorban van alapjáraton, így megspórolom a kattintás idejét
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
erdoke
titán
válasz Crystalheart #3441 üzenetére
Hmm. Nekem nem nyitja meg akkor sem, ha az Operát állítom be, és akkor sem, ha az alapértelmezett alkalmazást (IrfanView). Mindenképpen feldobja a letöltés/megnyitás ablakot.
A legjobb aláírás a héten
-
33as
senior tag
-
tildy
nagyúr
Megjelent ugye a 9.23as opera. de tök fur a, a képeknél rákérdez mindig mivel akarommegnyitni, régen ilyen nem volt.
Pl itt: [link]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
AtHoS
nagyúr
válasz h_143570 #3432 üzenetére
Módosítgattam egy keveset az Opera-n, de ilyen scriptet biztos, hogy nem írtam. Azt azért észrevettem volna
MeadCo Neptune IEplugin-t raktam rá még régebben, amúgy csak a kezelhetőségen finomítgattam. Scriptelést nem csináltam egyáltalán. Nézegettem ugyan régebben, de nem szántam rá magam, hogy belenyúljak az Opera lelki világába.
A linkelt kép nem MeadCo plugin használatával készült, még mielőtt valaki ezt feltételeznéread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
piqla
őstag
Valaki mondja mar meg legyen szives, hogy mit kellene irni az Opera fejlesztoknek, hogy normalisan behozza ezt a forumot: [link]
Szereted az állatokat?
-
Nimrod
addikt
Valaki korábban kért tőlem egy linket, amitől összedől az Opera. Pont most találtam egyet egy másik topicban:
[link]
Ez elvileg a 2Moons weboldala. -
addikt
Sziasztok!
Van egy intranetes oldal amit csak IE alatt bírok megnyitni, de hogy miért azt igazán nem értem.
A következő hibát írja: Hiba a biztonságos kapcsolat során
Biztonságos kapcsolat: súlyos hiba (40) a kiszolgálótól.
Sikertelen kapcsolódás a kiszolgálóhoz. Előfordulhat, hogy a kiszolgáló által támogatott biztonsági módszerek nincsenek engedélyezve a biztonsági beállításoknál.
Honnan tudhatnám meg, hogy milyen biztonsági módszert használ?
Https-en keresztül kommunikál és a 6651-es portot használja ha ez segít valamit.
Firefox is a biztonsági protokoll támogatásának a hiányára hivatkozik. -
AtHoS
nagyúr
Opera 9.23 Build 8808 - Final [link]
read-only mode on the forum
-
eXodus
őstag
A 9.22 (8801) operában hogyan lehet beállítani h kilépésnél ne tűnjenek el a nyitvamaradt oldalak?
-
félisten
Sziasztok!
Létezik az Operához olyan kiegészítő, ami által támogatni fogja a levelezője a HTML leveleket kifelé, és befelé is?
köszi!
[Szerkesztve]Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Cyrin
addikt
Látom kijavították a Vista alatti egérgörgetővel kapcsolatos problémát, amit írtam nekik
Sajna azóta az egeret visszavittem (Microsoft Laser Mouse 8000) nem emiatt, hanem mert egyébként is nagyon sz@r. -
cousin333
addikt
A link helyesen: [link]
Magyarul: [link]
Nosztalgia ON:
Milyen régen volt már a 9.00 (annak idején viszont túl korán)... Azóta sok minden változott, javult. A 7-es változatnál a 7.23 volt nagyon masszív és hosszantűrő (aztán meg a 7.54u2 ), reméljük ez lesz a 9-es esetében is.
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
Fori23
őstag
Viszont nem lehetett valami sikeres, mert ftp-ről lekerült
build 8808 [link]"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest