-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
válasz
syler123 #7496 üzenetére
Csinálok majd ebben a témában komolyabb teszteket. Annyiban nem teljesen önzetlenül, hogy én is ilyet akarok majd venni csak nem kéne fölöslegesen költeni rá
Most egy laptopon futkorászik a rendszer (OMV3, mert abból van natív x86-os). Itt egy összehasonlítás, laptop procija vs J1900. Ez alapján tudok majd némileg következtetni rá, hogy milyen teljesítmény várható. Most is teljesen használható a rendszerem, mondjuk nagyon még nem vettem igénybe, viszont papíron sokkal gyengébb a lapos Pentium mint az újabb Celeron. Egyelőre nem tudok értékelhető tesztet csinálni mert csak 100-as routerem van, majd ha lesz gigabites megnézem hogy bír n+1 db virágbolti kiszolgálást 1-2 filemásolás mellett. Azt a netről begyűjtött infók alapján már most le tudtam szűrni, hogy a transcode az ami (n)agyon terheli a rendszert. Ha a médiaanyag feldolgozását a kliens végzi, akkor egy ilyen J1900as lapocska elvileg bármire elég, inkább a SATA portok száma lehet korlátozó tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest