Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
válasz syler123 #7496 üzenetére
Csinálok majd ebben a témában komolyabb teszteket. Annyiban nem teljesen önzetlenül, hogy én is ilyet akarok majd venni csak nem kéne fölöslegesen költeni rá Most egy laptopon futkorászik a rendszer (OMV3, mert abból van natív x86-os). Itt egy összehasonlítás, laptop procija vs J1900. Ez alapján tudok majd némileg következtetni rá, hogy milyen teljesítmény várható. Most is teljesen használható a rendszerem, mondjuk nagyon még nem vettem igénybe, viszont papíron sokkal gyengébb a lapos Pentium mint az újabb Celeron. Egyelőre nem tudok értékelhető tesztet csinálni mert csak 100-as routerem van, majd ha lesz gigabites megnézem hogy bír n+1 db virágbolti kiszolgálást 1-2 filemásolás mellett. Azt a netről begyűjtött infók alapján már most le tudtam szűrni, hogy a transcode az ami (n)agyon terheli a rendszert. Ha a médiaanyag feldolgozását a kliens végzi, akkor egy ilyen J1900as lapocska elvileg bármire elég, inkább a SATA portok száma lehet korlátozó tényező.
Truss me, I'm an engineer.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Androidos tablet topic
- Milyen routert?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest