-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Akkor nem nyert a topik. Ide való a kérdés: One mobilszolgáltatások
-
válasz
giorgiosixx #7839 üzenetére
Semmi nálatok se? 13 órája nincs szolgáltatás...
Pfff újra kellett indítani a routert...
-
Tabaqui
csendes tag
Kaptunk egy Huawei OptiXstar modemet. Alján a felpingált amin név -jelszót nem fogadja el. Szerelő távollétemben telepítéskor azt mondta telefonon, hogy ott van az alján és buzerálhatom a beállításokat.
Ügyfélszolgálat telefonos keserítésen kívül
What do? -
válasz
giorgiosixx #7839 üzenetére
Fasza itt lakom én is a Petőfikert közelében.
-
Másnál sem megy délután 5 óra óta az ex digi hálózat a 16. kerületben? Felhívtuk a számukat az automata bemondja hogy a kerületben vannak problémák de érdekes hogy sehol sem látok más/mástól írott panaszt... Köszönöm
-
MadMancs
veterán
Azt írta hogy egyik végén csatlakozóval érkezik, behúzas után másik végére hegesztik a csatlakozót. Ez az én értelmezésemben azt takarja hogy mind a két végén csatlakozó van.
Nálam nem. Ezt írtam. Egyik végén csati, másik végén fixen van hegesztve felszálló optikai szállal.
-
Gyurka6
őstag
válasz
Cyberslider #7825 üzenetére
A szál egyik végén csatlakozóval érkezik a helyszínre, behúzás után a másik végére hegesztik a csatlakozót. Nálam legalább is így történt. (T-nél).
-
MadMancs
veterán
válasz
Cyberslider #7825 üzenetére
Jobb ha nincsen egy optikai kábelen semmilyen toldás. Egyébként persze tudnak újat rakni. De gyári állapot a legoptimálisabb.
-
Cyberslider
őstag
Sziasztok! Egy technikai kérdés:
Még DIGI optikai kábel jön be a strangon (panel) nyilván itt már ONE lesz, egyelőre nincs előfizetés, csak volt. Felújításban vagyunk. Az optikai kábel a strangon egy kis lyukon lett kivezetve, amire rá lett hegesztve a csatlakozó ugye.
Sajnos mivel visszafűzni így nem tudom és burkolva lenne, le kellene vágni hogy megszűnjön egy "hurok", de nem tudom ez gond-e, gondolom a szerelő ha beköti a jövőben, vissza tud rá hegeszteni egy csatlakozót igaz? Nem probléma, ha levágom? Vagy inkább maradjon benne a hurok és úgy burkoljam be a strangot? Csak a kábelt sem akarom megsérteni...
-
Jocek1979
csendes tag
koszonom a segitseget megoldodott a problema telefonaltam nekik es megadtak rendesek voltak mert az ugyintezo visszahivott megkerdezni hogy mukodott e a kod amit adott piros pont nekik
-
garga01
őstag
válasz
Jocek1979 #7821 üzenetére
Esetleg ez a régi hsz alapján, menüből kinézni a szerz.számot és annak az utolsó karakterei?
-
Jocek1979
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7820 üzenetére
szia koszi de sajna egyik sem valt be hibas pin kod azt irja
-
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok olyan problemam lenne hogy ex digi iptv rol valtottam one elofizetesre es amikor elindultak a kodolt csdatornak ujjra lett gyerekzar a iptv boxokon regi albis inviteles iptv box valaki megtudna mondani hogy kell a gyerekzarat kiloni belole valami pin kodot ker a regi pin kodommal ami ugye a regi digis ugyfelszam utolso negy szamjegye volt azzal nem mukodik koszonom a valaszt
-
garga01
őstag
Tudom késő bánat, de én nem írtam volna alá a helyedben akkor ha ő nem tudja/akarja úgy ahogy kérted.
Jártam már így anno az Invitellel, hogy szóban megígért vmit az ügyintéző, csak írjam alá és jó lesz. Persze nem úgy volt, következő alkalommal meg le volt tagadva. Manapság a szónak már semmi ereje nincs, ami le van írva azt tudod bizonyítani ügyfélként... -
MadMancs
veterán
válasz
SeatLeon08 #7815 üzenetére
Természetesen. ONT on 1 koax kimenet van, azt oszthatod szét mint eddig.
-
SeatLeon08
tag
válasz
MadMancs #7814 üzenetére
Szia! Köszi!
A 3 Set-top box 3 különböző kimeneten kapja majd a jelet koax kábellel az ONT-ból, vagy egy kimenet lesz és azt lehet osztani 3 felé? UTP-t gondolom direktbe kell vezetékelni, de ez könyebben elfér a fali gégecsövekben.
Amiatt érdekel, mert a földszinten lenne egy TV amihez megy koax, de előtte csinálhatnék egy leágazást az emeleti 2 set-top boxnak úgy, hogy egy kábelt viszek fel és azt már az emeleten osztom szét az egyszerűség kedvéért. Így működhet a történet?
-
MadMancs
veterán
válasz
SeatLeon08 #7813 üzenetére
Szia.
Nem változik semmi ONT ig.Ha boxot kérsz akkor azoknak kell UTP és Koax is, ha kártyát akkor eleg a jelenlegi kábelezés. ONT ot elvileg cserélni kell, bar pont tegnap írtak egy esetet hogy nem cserélték.
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
ExDigi hálózat optikai kábeles terület
Azt szeretném kérdezni, hogy a jelenlegi bekötési mód, ahol optika jön az oszlopról, be a fehér wifis modembe, majd a modemből koax kábel fut a TV-be hogyan fog változni, ha előfizetek az új TV és Internet csomagok egyikére?
Marad az optika, vagy visszabutítanak koaxra? Kicserélik a modemet? A modem és ST-box között, ha több TV van mindegyikhez kell koax kábelt húzni vagy elég a Cat5e UTP?Valaki felvázolna nekem egy sematikus ábrát, hogy milyen eszközök között milyen kábelezés várható, ha 3 TV lenne különböző helyiségben?
Köszönöm!
-
MadMancs
veterán
Mert nem akarta, vagy béna volt.
Nekem igy szerepel az 1 szem eszköz:Szerződésen pedig Mediabox, Generic Media eszköz.
Szóval valami hibrid megoldás, mint látod piktogramja is egy box.
Édesanyámnak még az exvodától örökölt elofozetese van, ott piktogram rendesen a kártya es Vodafone Media Card CI+ Modul néven fut.
-
A-Bag
tag
Sziasztok !
Kedden hívtak átszerződés miatt (exdigi), 2 kártyát szerettem volna, mert nincs szükségem médiaboxra, de az ügyintéző box nélkül nem tudta leadni a megrendelést. Szerdán hívott a technikus, jövő héten jön, kérdeztem tőle, hogy 1 box + 1 kártya helyett, tud-e 2 kártyát hozni, de mivel a szerződésben box szerepel, így azt is kell hoznia....
Van köztetek olyan, aki bekötés után kicseréltette ? Gondolom van erre mód, jó pénzért -
jovás
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Ezek szerint nem lesz semmi javulás a kép "minőségben". -
Borisz76
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #7798 üzenetére
Köszi a pontosítást.
Neked is MadMancs !
Nem jó a box és a kártya sem....de ez lesz majd.
Már megszokta a párom , hogy csak a TV van és ott kapcsolgatja.
Én szinte nem is nézem az élő adásokat.Talán havi 5 órát.....Nekem NAS-ról jön a film / sorozat és PC-vel lejátszom a TV-n.
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #7796 üzenetére
Ex vodán van kép, de nézhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest