Hirdetés
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
65C9 599 EMAG-on: [link]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz Jakesz #39963 üzenetére
Képminőségre nyilván jobb az oled, ez kétségtelen. Pont.
Itt senki sem jós. Senki nem tudja megmondani, hogy ha veszel egy panelt akkor az tökéletes vagy hibás lesz. 99.9 százalék, hogy semmi baja nem lesz és 5 év múlva is tökéletes lesz. Ha annyira kiforratlan lenne a technológia nyilván mi sem lennénk hülyék, hogy százezreket dobáljunk ki az ablakon. Egyébként mindegyik típusról és a témáról is hosszas eszmecserék folytak úgyhogy minden kérdésedre választ kapsz a topikot olvasgatva. Ha pedig ezután is kételkedsz akkor az OLED nem neked való. Megvennéd és fosnál, hogy úristen mi lesz ha bekapcsolom esetleg romlik a panel minősége. Tessék átfáradni az LCD topikba és választani egy jó LCD-t. Egy ideje már olvasom a kommentjeidet. Ha eddig nem sikerült meggyőzni akkor az Atya úr isten sem fog...
-
Nezd magyarazhatod a bizonyitvanyt de neked sikerult leirnod ezt egy szakmai oled topikban:
OLED nem játékra való
innen indultunk erre a reszre varnank az epkezlab magyarazatot de tobb mint valoszinu hogy varhatjuk. Egyebkent az egesz ertelmetlen vita onnan indult ki hogy egy nemzetkozileg elismert szakember azt allitotta hogy az oled szerinte jobb valasztas jatekra mint egy qled ha a legjobb keminoseg szamit de Joshi a ph-rol biztosan jobban tudja igy hallgassunk az o szavara
Reszemrol ennyi.
daneel_hu: ez a kompetitiv jatek annyira eroltetett. 10 eve meg kb azt sem tudtuk hogy letezik elet 60hz felett. Most meg csak az lehet kompetitiv aki 200+ fps-el jatszik? En pl 10 even keresztul autoversenyeztem szerintem eleg jo szinten. Es megsugom nagy tv elott (is).
[ Szerkesztve ]
-
Tevedsz. En pl az a jatekos vagyok aki heti kb 4 orat jatszik ezert viszont fenntartok egy 300k+-os pc-t ps pro-t es egy oled-et mert azt a 4 orat maximalis latvannyal szeretnem eltolteni. De lehet hogy ezzel en vagyok egyedul a Foldon, nem tudom, csak igy ne jelentsuk ki hogy az alkalmi jatekosnak jo az lcd mert ugy is igenytelen...
-
Ez a vita messzire vinne de szerintem pont az alkalmi jatekosoknak jo az oled akik a legjobb kepminoseget szeretnek latni. Azoknak pl egy c9 maga a kanan. Egyebkent meg egyre tobben mondjak hogy 144hz felett nincs ertelme a monitoroknak. Egyszeruen nincs vga ami ennyi kepkockat kepes lenne kipreselni magabol. Hc jatekra is boven eleg a 120 fps ha az stabil.
-
Miért nem való játékra? Közel tökéletes színek game módban, nagyon alacsony input lag, 120Hz, Illetve a pixelek azonnal reagálnak míg ez az LCD-nél nem mondható el. Én OLED-en játszom és vissza nem váltanék LCD-re...
-
Vincent uj videoja az egyik legjobb osszehasonlitas a qled-el jatekok szempontjabol: [link]
Kerem ezek utan ajanljuk a kuled-et barkinek is, meg igy riogassuk az embereket a beegessel!Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Kérem szépen a whisky topik itt található várunk mindenkit szeretettel: [link]
-
válasz Pro Koryak #39606 üzenetére
Nekem mar a 910-nek is kifolyik a szemem ha este nezek filmet es egy sotet jelenet utan mondjuk felkapcsolodik egy lampa. Pedig a fenyero 40-en van az oled meg talan 60-on.
-
válasz rothfb #39575 üzenetére
Mi a baj? Annyit irtam hogy van a c9 ami mindenre eleg, de nyilvan van jobb tobbert amit pl a pana gyart. Senki nem hasonlitgat semmit. Tenyeket irtunk le.
Amugy ebben a topikban a legnagyobb gond az hogy a tobbseg nem tud szoveget erzelmezni es emiatt esnek egymas torkanak az emberek. Inkabb olvassuk el ketszer mit irt a masik es utana irjunk! Koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz daneel_hu #39563 üzenetére
Mmint mi van így? Leírtam, hogy a pana a legjobb (hozzáteszem az sem mindenben pl játékra biztosan LG-t vennék) de drágább is. Szerintem semmi valótlant nem állítottam. BTW a kolléga is a c9 -el szemez gondolom ha lenne igénye és vagy pénze akkor HZ2000-et venne.
-
válasz Robert73 #39557 üzenetére
En a c9-et vennem foleg ha van xbox es jatekra is van hasznalva. A webos is nagyon jol hasznalhato.
egyebkent minosegben talan a pana a legjobb de dragabb is. A Sony szinten eleg premium.
A beegestol meg normal hasznalat mellett nem kell parazni.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Csoro oled-et hasznalok 2017 ota semmi baja. Meg kell venni es hasznalni normalisan. En a c9-el amit remelhetoleg tavasszal megveszek minimum 5 evre tervezek. Igazabol a mostanit sem cserelenem ha nem 55 hanem 65 lenne csak anno nem fert bele a keretbe.
-
-
válasz rothfb #39175 üzenetére
No mert az aztan sokat jelent hogy a dolby birtokolja...
kb annyit ert mind a telefonok ket recsegojen a dts:x. Azt meg a dts birtokolja.
maga a pana tv biztosan brutal kepminoseget fog nyujtani mint ahogy teszi most is de nem a dv iq miatt.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz renziNNN #39154 üzenetére
Ez full marketing. Kb olyan mint amikor a laptopom LCD paneljén nézem, hogy milyen csodás színeket produkál az OLED a hagyományos LCD-hez képest aztán rájövök, hogy egy LCD kijelző bámulok.
A Pana helyében azt írtam volna, hogy After effects W/O After effectsAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Mm-ben a 65c9 598 feb 17-ig. Eddigi legjobb ar.
-
válasz Jorgi Kormi #38768 üzenetére
Lg 65c9 lesz a Te tv-d.
Olyan nezesi tavra mar boven mehet a 65 coll.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
válasz Strezi #38438 üzenetére
Nekem ez már nagyon zavarná a szememet ilyen közelről. nem is a felbontás mert az talán játék közben nem tűnik fel hanem konkrétan az, hogy a látómezőmbe nem fér el a kép így ide oda kellene pásztáznom. Egyszer volt 32-es monitorom. Rájöttem, hogy nekem a 27" az ideális.
-
válasz Pro Koryak #38349 üzenetére
Mondjuk erős túlzásnak, de most komolyan jó hogy már az okostelefont nem kalibráltatjuk. Tényleg nem elég jó az esti filmhez egy Technicolor vagy egy filmmaker mód?
LógaGéza: Persze lehet eltérés de főleg egy mozgóképnél szerintem itt 100-ból 99 ember nem venne észre semmit két azonos típus között. Szóval ez a kalibráltassunk tv-t kicsit ágyúval verébre...
-
-
válasz penell1234 #38099 üzenetére
Barmi jo. A lenyeg h nfts-re formazd!
-
-
-
A VRR a 9-es modelleken csak 60fps-ig jó 4k-ban?
Ez azért érdekes mert ebben a videóban a csávó önmagának mond ellent azzal, hogy ha majd jönnek a hdmi 2.1-el szerelt vga-k akkor menni fog a 120fps a 9-es szérián is. De kérdem én akkor a 10-es széria miért tudja már most is?
-
válasz gertitorpe #37756 üzenetére
Betehetsz oda Te bármit hidd el ugyanúgy jönnének a hülyébbnél hülyébb kérdések amiknek az ég egy adta világon semmi értelmük nincs de legalább gyűlik a hsz. meg olvashatatlan lesz a topik.
Én inkább azt raknám a be az összefoglalóba, hogy aki olyan hszt ír amiben benne van a:
beégés
QLED
ki gyártja
10 centirőlnézemazállóképetésnemjóalátvány
stb.szó, mondat azt egy életre bannoljuk a topikból.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz sebgutkopf #37613 üzenetére
Nyugi. Itt a hangos kisebbseget olvashatod. Az a tobb ezer user akinek minden stimmel otthon elvezi az oled elonyeit. Nekem 3 eve van ilyen tv-m ami egyebkent egy 4 eves modell es egyszeruen tokeletes. Azt javasolom hogy ne jarj ide csak ha valami gondod kerdesed van mert ami itt megy a topikban egyesek reszerol az meg az eletrol is lehozza az embert...
Jo tv-zest!
-
válasz FollowTheORI #37524 üzenetére
A teteje az csak egy edzett üveg. Elég vastagnak tűnik meg az egész cucc nagyon masszív, és baromira illik a lakásomba.
daneel_hu : nagyobb nem fog beférni meg mint említettem design-ban nagyon passzol a lakásba. A TV rohadt nagy lesz rajta meg a lakásban is de pont nem érdekel. Egyelőre még nincs asszony pontosabban nem itt lakik szóval nincs aki kontrolláljon
dh66e: Egy jó konzol még plusz 100 000 meg szerintem kidőlne a fal... Viccen kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Egyre jobban kacérkodom egy 65-ös OLED-el. Szerintem idén egy tavaszi akcióban meg is lesz most viszont elkezdett foglalkoztatni az a gyakorlati kérdés, hogy egy IKEA-s Gettorp tv állvány elbírja-e. A max terhelhetősége 50kg, a C9 talppal 34kg viszont attól tartok, hogy ez az össze terhelhetősége. Szóval nem tudom, hogy a felső üveg panel bírná-e a súlyt... Kicsit drága repedés lenne ha kiderül, hogy nem.
Esetleg valaki használ ilyent, vagy tud valami okosat mondani?
Köszi
-
-
Aki még nem vette tv-t: 653 000 a 65C9. [link]
A többieket meg csak idegesítse az ár...Boldog Karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Ki lepte meg magat OLED-el Karacsonyra?
En tervezek venni egyet jovore de csak akkor ha akcioban a 65c9 550-re lemegy es a vallalkozas is biztonsaggal kitermeli. Ez lenne az utolso tv-m mely tenyleg a kirohadasig maradna mert tulajdonkepp csak a 65 miatt valtanek mert anni nem volt ra meg a keret de kepminosegben nekem mar a mostani is referencia.
Ha meg nem jon ossze akkor majd a 10-es szeria.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Valodi 8k tv-k az lg-tol: [link]
mi ez a “kontrasztmodulacio”? Gondolom azert csak az lg kepes elerni egyelore mert maga az oled technologia tudja csak kulon vezerelni a pixelek fenyerejet es a 90 szazalek azert van mert ilyen keppontsurusegnel mar az oled-nel is van atvilagitas ket egymas mellett levo pixel eseteben. (De lehet h hot baromsagot irok, ugyhogy majd valaki aki szaki igazitosn ki ha tevedek)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz stilo18 #35691 üzenetére
Nem vagyok HC játékos így ebben nekem nem mérvadó a véleményem. Nekem eddig minden sokkal nagyobb élmény volt mint a 27-es lcd monitoromon. (Egyedül a FC primal-nál voltak anomáliák azt mind a mai napig nem értem...)
-
Szerintem a faszi aki tesztelt az is most látott először tv-t. Olyan sületlenségek vannak az írásban, hogy az már fájdalmas (E9-nél be kell sötétíteni, meg a normál mód a legjobb... Holly shit. Legalább a beégést nem hozza szóba, bár gondolom nem is hallott még a kifejezésről...
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
65c8-at mikor es mennyiert adtak amikor a legolcsobb volt?koszi
-
válasz Zolibacsi88 #31007 üzenetére
Ti ezeket hogy hozzátok össze?
Esküszöm én még a sajátomon ilyent nem láttam...Mondjuk addig amíg egy BD tökéletesen megjelenik biztosan nem fogom magamat szívatni tesztábrákkal.
-
Ha ezek valos sokakat zavaro problemak lennenek szerinted lenne itt barki a forumban?
Mi sem vagyunk a sajat magunk ellensegei. En 4 eves modellt hasznalok es semmi baja. Ha van penzed oled-re akkor semmi mas. (Esetleg egy pana zt60)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Az alza kiesik mert nem itthoni a gari. Az LG szokott 5 éves garit adni akciós időszakokban.
Egyébként az mm-ben tudsz venni plusz három év biztosítást. De ugye ez fizetős.
Egyébként ha akció van akkor az MM-nek igen jók az árai. De néha ki lehet fogni jókat a T-nél meg az Euronics-nél is.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Én is játszom OLED-en hidd el, hogy nem ég be!
Itt olyan is van aki monitornak használja...
A mozgásmegjelenítés közel tökéletes az OLED-en nem hiszem, hogy bajod lesz vele. Egyedü ez a tinting van de pl én baromira nem látom igaz nekem régi OLED-em van állítólag ez az újabbak jellemzője.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
RGB, sárga, fekete, fehér, szürke. Elméletileg ennyinél különböző fényerőn kijön minden bibi.
Huntszy: Én már csak OLED-et vennék viszont ilyen mértékben már a méret is igen fontos tényező. A 15" nem kis különbség. Neked kell eldöntened.
[ Szerkesztve ]
-
Paint-ben festesz magadnak 4k-s teszt képeket (értelem szerűen homogéneket) és kirakod. Végig nézed, hogy nincs-e pixelhiba. (sanszos, hogy lesz 1-2 de ezen nem rugóznák sokat)
Itt már azt is látni fogod ha inhomogén a panel. Állítgasd a fényerőt, hogy biztosan kijöjjön ha valami nem stimmel!Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz Grande Ale #30572 üzenetére
Régebben volt olyan, hogy csak akkor látja, ha ugyanaz a neve mint a filmnek. Illetve a webos 2.0 még nagyon háklis a formátumokra is. Nézd meg, h a tied kompatibilis-e.
-
válasz dgyuri0123 #30322 üzenetére
Am én csak teniszt nézek rajta és annyira nem zavarnak a görbe vonalak.
(Mondjuk ennek valószínűleg az az oka, hogy idehaza is ilyeneken versenyeztünk szóval az egyenes lenne fura)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Mammut MM-ben csak 1,5 milla a Sony 77A1
-
válasz torma1981 #30298 üzenetére
Ha 150 akkor annyi. Nem nezegettem a hasznalt arakat de ugyis az lesz az iranyado h par honap mulva mit er. Btw az enyem gorbitett, tud 3d-t, es nem ratyi beegos panellel van szerelve ugyhogy akar adhatnam 300-ert is.
-
Az az igazság, hogy meggyőztem magam egy 65C9-ről. (persze csak akkor amikor bőven 700 alatt lesz, de inkább 600 környékén.
Az okok: 55>65, HDR, HDMI2.1 (VRR/G-sync), újabb WebOS. (azért a mostani nagyon döcög már)
Szerintem a 910-et elpasszolom 200 környékén úgy meg kb 400-at kell ráfizetnem és lesz rgy tv-m 5 év garival. No persze várjuk ki a végét mert addig lehet, hogy meggyőzöm magam arról, hogy ellenálljak a fogyasztói társadalom nyomásának
-
A c9 tenyleg tamogatja a vrr-t? Mukodik is?
Valamint ez mar kapott hdmi 2.1-et?Koszi
-
válasz Norfolk #30220 üzenetére
Telefonra találtam appot, amik szürke / kék / stb. háttereket húz a képernyőre és láthatóvá válik a beégés, ha van, de TV-re is van ilyesmi eszköz, vagy módszer?
Azért nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy egy laptopon Paint-ben kikeversz bármilyen színt azt fogod és kirakod teljes képernyőre.
Csak egy tipp...Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest