Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz Chapel #65811 üzenetére
De a felbontás is egy olyan paraméter, amit ideális esetben ki kell maxolni a natívig.
Nem mellesleg a legtöbb képminőség beállítás egy pont felett sokkal nagyobb teljesítményromlást jelent, mint amennyi minőségjavulás okoz (én netes tesztekben szoktam megnézni, hogy hol van az ideális pont egy-egy opcióhoz, ahol még nem zabál túl sok fps-t). Sőt, van olyan konfig opció, ami szerintem egyenesen rontja a képet (sharpening, motion-blur, depth-of-field, film-grain, stb).Próbáld ki, hogy neked szebb-e a kép 4k-ban Medium beállítással tűélesen, vagy High-on 2k-ban maszatosan (a felbontás skálázás egy csomó finom részletet elken) és "pixelesebb" hatással.
A 120fps pedig nem csak sokkal simább mozgást eredményez, hanem a mozgóképfelbontás is nő (nem kenődik annyira el mozgás közben a kép, hanem éles marad - már persze ha kikapcsolod a játékban a motion-blur-t).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest