Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bak-Elyt
csendes tag
Sziasztok. Most vettem egy SONY XR77A83J-at.Előtte egy 2013-as Panasonic NEO PDP-s TX-P65ST60E volt. Két hete probálgatom arra a szintre hozni a Sony-t mint amilyen a Panasonic volt, értem itt a feketéket és a színeket. A Panasonic sokka jobban kezelte a feketéket(a Sony-n valamikor bebukik a fekete néhány jelenettel késöbb pedig nem elég sötét a fekete.A színek a Panasonic tévén szebbek, nincsenek bizonyos színek túlszaturálva valamint az arcbőr kellemes narancsos árnyalatú. A Sony bizonyos színeket túltól pl:kék, magenta.A arcbőr sokszor picit lilásnak tünik. A 2 tévét egy hétig azonos forrásokról próbálta egyidőben egymás melett. A Panasonic képmód : normál, színhőmérséklet : normál. Sony képmód : normál, színhőmérséklet : profi. Eddig a Sony-nál ez a beállítás tetszik a legjobban. Minden egyéb fölösleges funkció kikapcsolva. Aki plazmáról váltott más is tapasztalt ilyeneket? Csak plazma tévéim voltak eddig. Most is van még 2 db.
-
ricsip
addikt
válasz Bazsi81 #64995 üzenetére
https://www.lg.com/hu/tamogatas/termek/lg-OLED65CX3LA.AEU
ez alapján még csak 04.30.35 van
Ami érdekes, hogy a legendásan elbaszott LG changelog text tök fals adatokat ír:
3. Release History
[03.00.45]
1. Fixed HDMI No signal issue in eARC On state[03.00.60]
1. Fix the noise which has been occurred when sending video from iPhone to TV with Airplay app
2. Fix volume fluctuation when setting STB volume to low level (1~2)
3. (Europe, Asia, Korea, Brazil, HongKong, Japan) Fix screen saver operation error
4. Fix CAM Detect notification
5. Fix Bluetooth initialization popup and the issue which magic remote control sometimes does not work[03.00.70]
1. Fix the case where certain eARC is running as ARC[03.10.20]
1. Apple AirPlay improvements
2. Support AMD FreeSync (GX, CX Model Only)
3. Sport Alert improvements[03.10.44]
1. Fix out of sync audio
2. Fix the issue of re-running certain application or rebooting TV[03.11.05]
1. Improved the HbbTV app not running when switching channels intermittently[03.11.10]
1. Fixed an issue where icons and phrases were not properly displayed or output in block shape[03.11.25]
1. Improved NVIDIA GeForce RTX 30 Series compatibility issues[03.11.30]
1. Update to allow PC and Console gamers smooth VRR playback[03.21.09]
1. Launcher visibility improvement
2. Listening to TV sound from mobile devices with LG ThinQ application
3. Adding number/color keys on screen remote[03.21.16]
1. Enhance the picture quality[03.21.18]
1. VRR Raised near black
=> The new 'Fine Tune Dark Areas' feature, which was added to 2021 and 2020 OLED TVs' menu, will help customers adjust dark areas, which can mitigate some of the raised near black effects customers have experienced.
The feature is available in Picture > Additional Settings > Fine Tune4.xx.yy-nak nyoma sincs. De legalább dátumot se írnak bele, h. a keze törne le a műszaki igazgatójuknak.
-
-
Bazsi81
tag
válasz Elektrosokk #64994 üzenetére
Nem hiszem. Most a 04.30.10-es van. Azzal úgyahogy rendbe jött készülék.
-
Bazsi81
tag
Sziasztok! Lg cx-nél ma feldobta a 04.30.35-ös frissítés lehetőségét. Vajon mit takarhat az új frissítés?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Attila2019 #64984 üzenetére
Biztos 2.1-es az a hama kábel (az egy dolog, hogy boltban úgy reklámozták, hama-val már jártam úgy, hogy 2.0-nak volt írva a webshopbna, aztán kiderült, hogy csak 1.4.......)?
Tölts fel képet a gpu beállításokról.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz S e t h #64989 üzenetére
Én nem kapcsolnám be a PC módot ps5 esetében, nem kell oda a full chroma support, főleg ha filmeket is nézel is rajta.
PC módban általában mindegyik tv képe sokkal pontatlanabb.Kapcsold ki a PC módot és nézd meg úgy hogy állítható-e a gamma.
Ha nem akkor resetelni kell a képmódot.
Akkor nem lehet állítani gammát és fehéreggyensúlyt, ha 3D lut lett feltöltve a tvre.
De ezt ki lehet törlöni a reset-el.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
S e t h
nagyúr
Srácok, nekem vmi nem kerek az alábbi videóval összefüggésben. LGc1-et állítanék be ps5 optimális használatához, de az általam linkelt videóban mutatott beállítások nálam vmiért nem működnek, az okát sem értem miért.
A hatodik és fél perc környékén látható beállítási lehetőségek nálam ki vannak szürkülve, többek között gamma, white balance is inaktív.
Volt ahol azt olvastam, hogy amennyiben konzol helyett pc-t állítok be, valamint game optimizer üzemmódban vagyok, akkor ez természetes, viszont akkor nem értem, hogy a videóban ez miért nem ütközik akadályba.
A hatodik percig mindent úgy állítok be, mint amit a videón látható, onnan viszont nem oké.
Még az is felmerült bennem, hogy vmelyik újabb lg frissítés okozza ezt, de ez csak tipp.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
red13
tag
Remélem hamarosan megjön a Sony A83J, addig is: google tv-re melyik médialejátszót ajánljátok? Belső lejátszója használható? USB keresztül szeretném majd lejátszani a filmeket.
-
tutitibi
senior tag
válasz Pro Koryak #64953 üzenetére
A JZ1000 sorozatú OLED TV-kbe nem ugyanaz a Master HDR panel van , mint a JZ1500 és JZ2000 sorozatokban ?
-
Attila2019
tag
válasz freemanone #64961 üzenetére
Üdv.
MM Hama 2.1 hdmi kábelel(1,5méter) van összekötve a hdmi4-es portba ami a tv hátulján van nem oldalt .
Msi 3070 suprim x kártya csak egy Hdmi port van. -
RazoR
veterán
Beraktam az összefoglalóba egy 0. pontot GY.I.K.
Ha valami kimaradt szóljatok. -
-
kipser
tag
LG C1-hez ezek a beállítások jónak tűnnek ? -- Link
-
törölt tag
válasz kipser #64973 üzenetére
LG C1 Best Settings for PS5 Gaming - HDTVTest
-
katsi
tag
Totál offtopic gyerekek, de ha vicceset akartok látni, bármilyen autós műsor, pl Laptiming.. kb 60-70 fokos szögből, szemmagasságod a képernyő közepénél legyen és kb 1 méterről nézd.
Eredmény: minden autó oldalról összenyomódik. Nagyon muris, VA paneles LCD TV-n nem tűnt ez fel, az OLED-en szakadok a röhögéstől -
kipser
tag
Sziasztok!
LG C1-hez keresem a legjobb beállításokat (PS5-töt ide értve). Mit ajánlotok?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
Az sdr fényerő nem teljesen egyértelmű, míg a HDR az, annak maxon kell lennie.
Az sdr függ a nézési körülményektől és attól hogy ki mennyire szereti a világos képet.Azzal mindenkinek magának kell eljatszania.
Egyébként meg filmmaker vagy felhasználói mozi, meleg50 színhőmérséklet és ennyi.
Sdr esetén aki világosabb képet szeretne annak gamma 2.2 egyébként meg 2.4.
Szín meg auto.Minden kepronto kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz freemanone #64964 üzenetére
ez kicsit kiigazitanam:
(4órás frissítések száma, mikor futott utoljára)/(2000órás frissítések száma + a menubol inditott pixelfrissito szummája, mikor futott utoljara)
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
RazoR
veterán
Szeretnék egy kis segítséget kérni, beraknám az összefoglalóba a sűrűn felmerülő kérdéseket, illetve az alapvető tanácsokat (beállítások, stb.). Ilyenekre gondolok, hogy típusszámok közti különbség, talp méret, alap beállítások, javasolt sdr/hdr fényerő, stb.
Az lenne a kérésem, hogy akár privátban elküldenétek a javaslatokat, hogy mi kerülj bele ebbe a listába címszavakban?
Köszönöm! -
freemanone
addikt
-
ricsip
addikt
válasz ricsip #64500 üzenetére
Na végül csak megjött a szervíz távirányító.
Mivel az összefoglalóban ez sincs benne, keresni meg darabonként kell összerakni, itt van magamnak az emlékeztető:
- INSTART gomb megnyom
- 0413 a jelszó
- bejövő menüben bal alsó sarokban: a teljes bekapcsolva töltött idő: UTT : órában van megadva.A 4 óránként lefutott felületes pixel refresh-ek számának titkos kódjelét és menübeli megtalálhatóságát, illetve a 2000 óránként lefutott baszomnagy pixelrefresh ciklusok számát és szintén megtalálhatóságát, titkos kód nevét 1 hozzászólásban írja már meg valaki, és akkor 1 hét múlva is meg fogom találni! Összefoglalóba be ne tegye a topikgazda!
[ Szerkesztve ]
-
-
buday
csendes tag
válasz Boost3er #64959 üzenetére
2016-os 49UH8507-esen néztem már párszor 4K-s 50GB+ méretű filmeket egy Raspberry Pi 3B+-szal amin 100Mbit-es a port és az usb is csak 2.0 és akadásmentesen ment 5Ghz-es wifin keresztül.
Ilyenkor jön a másik tvvel próbáltad-e illetve másik NAS szerű képződménnyel kérdés..?!Lehet a tv-nek, a nasnak, nas konfignak is a hibája. Nem egyszerű az ilyennek utána járni :/
-
freemanone
addikt
válasz Attila2019 #64950 üzenetére
Hogy van összekötve a lánc? Amíg nem a TV-ből ment a hang earc-on, hanem a soundbarból passtrough-val voltak mókás dolgok nekem is. Aztán egy kábellel is volt problémám, random időnként elment a jel 1 pillanatra...
Ami nekem meghozta a megoldást, az hogy direktbe van kötve a TV a PC-re és a soundbar a TV-ről kapja a jelet. Valamint a normális hdmi kábel. -
törölt tag
Tegnapi HDTVTest, jövőre lesz elvileg 42C2 és 83G2.
Visszapörgetve nem volt még. -
Boost3er
tag
Sziasztok,
az este néztem NAS-ról Dolby Vision filmet a tv(LG C1) saját lejátszójával. Az volt a problémám, hogy néha megakadt a kép és pár mp után kilépett a filmből. Utána újraindítottam oda tekertem a részhez és tovább ment. Ez lehet attól, hogy csak 100as port van a tv n? Érdemes venni USB-Ethernet átalakítót? Ha azon keresztül csatlakozna az internet, akkor is látnám a hálózaton a NAS-t?
Köszönöm előre is! -
Vhiktor
Topikgazda
Sávszélesség problémának hangzik.
Engedélyezted a tv-n a nagyobb sávszélességet az adott hdmi csatlakozón?
Azt jó tudni, hogy a CX-ben a 2.1-es hdmi csatlakozó nem teljes értékü, a 48 Gb/s helyett csak 40-et tud ez pc esetében lehet limitáló tényező 4K felbontás, 120 Hz és 10 - 12 bit színmélység mellet.
Az viszont érdekes, hogy 1080p-vel is vacakol.
Próbálj meg hdmi kábel cserét, nagyon sokszor az okozza a problémát. (Premiumcord-ban még nem csalódtam)
Vagy a videokártyán próbálj meg másik kimenetre csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Medianal megint várható valami akció hogy mindenoled áron felül van?
-
krx21
nagyúr
Én is a kábelre tippelek…
-
Pro Koryak
addikt
válasz tutitibi #64949 üzenetére
"Ez is egy LG panel de ebbe a Pana külön belenyúlt" - Igen, spéci hűtést kapott, emiatt bírja folyamatosan a nagyobb fényerőt.
"Ez nem ment a tartósság rovására ?" - A plusz hűtés miatt valószínű nem.
Amúgy Custom Professional OLED Panel.
Idén a JZ1500 is tudja ezt (szóval most nem igazán éri meg a JZ2000), bár nem sokkal olcsóbb + nem is nagyon fog csökkenni az ára ezen két modellnek.
A Sony A90J is tud hasonlót - nem ilyen magas fényerőt, de ott pár sec után csökkenti(ABL).
Néhány Philips is elég jó max. fényerőben, ott nincs plusz hűtés, esetleg itt érdekes lehet az élettartam. -
alaves
addikt
Határeset HDMI 2.1 kábeleknél szokott ilyen lenni, de lehet, hogy valami egész más a probléma.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
ReFleXx
addikt
válasz Permet Elek #64932 üzenetére
ezt a napot sem usztuk meg ezzel a kérdéssel
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Attila2019
tag
Üdv.
Ha bekapcsolom a Azonnali játékválaszok funkciót akkor 120hz-en megy a tv 4k felbontáson fut PCre kötve.Viszont elég gyakran nincs hang játékokban , ha leveszem a felbontást(1080p, 1440p) akkor néha vissza jön a hang valamelyik játéknál csak 4k felbontáson van hang, hogy lehet ezt megoldani h 4k 120hz hang probléma nélkül fusson?
Lg CX
Rtx 3070
Hdmi 2.1 kábel -
tutitibi
senior tag
válasz Pro Koryak #64847 üzenetére
Az idei Pana OLED-eknél mit takar ez a master hdr oled panel. Ez is egy LG panel de ebbe a Pana külön belenyúlt , megemelte a fényerőt ? Ez nem ment a tartósság rovására ?
-
Boost3er
tag
Sziasztok,
ha LG C1 en Dolby Vision tartalmat nyitok meg a jobb felső sarokban csak a HDR felirat jelenik meg, nem Dolby Vision. Ez normális? Beépített YT alkalmazások próbálok olyan tartalmat elindítani. Köszi előre is! -
Danex
addikt
válasz Pro Koryak #64938 üzenetére
Hát akkor várunk, december végén jár le a 60 nap mediamarkt-nál, hogy az U8QF-et visszavihetem. gondolkozom oled-en, de még nagyon filózom, nVidiaShielddel hajtanám, meg konzol max eladásnál lenne szempont, de eddig C1 néz ki ha addig lenne valami akció, bár sony lenne a legjobb de azt nem hiszem hogy találnék jó áron. Sajnos a motion-re pont érzékeny a szemem.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Az lg55c1 talpának mekkora a hosszúsága?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz Pro Koryak #64938 üzenetére
Hát igen , már megint az a fránya mozgásmegjelenítés.
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
HaKo
aktív tag
Sajnos még nem találtam semmit. Engem a kisebb modell érdekelt (A8G). MM-ban megnéztem mindkettőt, így nem néztek ki rosszul az a demo ami ment rajtuk nagyon szép volt. De nem mondanám magam hozzá értőnek szóval.. ki tudja
Ezt a tesztet találtam :
https://www.techweekmag.com/reviews/tv/hisense-a9g-review/
A kisebb modellről még ennyit sem. Illetve ami felmerült bennem, ki tudja a Hisense hogy kezeli a beégést meg az ilyesmi hibákat amiket az LG panelcserével orvosol.
Én úgy döntöttem egyelőre kivárok az OLED vásárlással, az idő nekem dolgozik . -
ricsip
addikt
válasz blakey #64913 üzenetére
Pl
"a C1 talpa alacsony --> ha soundbar-t veszel hozzá bele fog lógni a kép aljába"
ha ezt így kopipészt az összefoglaló elején PIROSSAL kihúzva (fontos h. pirossal, különben beleolvad a többi kevésbbé benézhető dolog között) beleírná a topikgazda, lehet hogy kevesebben néznék be. De délutánra lesz megint 150 faszság hozzászólás, és megint eltűnik a feketelyukban amit írt az ember
-
-
fuze
őstag
válasz Permet Elek #64932 üzenetére
Ha úgy van mint az 55-ösnél, az egyiknek fehér színű a hátulja. Más nincs
adms.hu | UI Designer
-
Elektrosokk
veterán
[ Szerkesztve ]
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Sziasztok. Mi a különbség az LG OLED48C11LB és a LG OLED48C12LA között? Melyiket érdemes megvenni?
-
P1eTr0
aktív tag
Én is MM-ben rendeltem szombat este. Egyelőre semmi hír. De az ugye nem komoly, ha plusz garanciát szeretnék rá, be kell vinni a készüléket!? Én kértem, hogy hívjanak ezzel kapcsolatba (volt erre egy jelölő négyzet). Ja és utánvéttel kértem én is. De ha a futár hív, hogy áll az ajtóban, akkor bukó, mert napközben dolgozom... És tudnom kéne, mikor legyek otthon.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
Danex
addikt
Hisense A9G-ről talált valaki valamit? fényerőben ahogy néztem LG B-C körül van, de mozgásról nem láttam összehasonlítást.
-
NoMagix
addikt
válasz manager2220 #64922 üzenetére
Nekünk 55CX van, világos nappalival, tetőablakok+ bal oldalon ajtó ablak és így is simán latható gyári "erdeti" beállitással vagy nyâron legrosszabb esetben gyári élénk móddal!
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz Pro Koryak #64923 üzenetére
Én is így gondolom. Sosem szoktam előre kifizetni semmit, kb. kétszer már én is megjártam, mikor előre utaltam. De ahogy több topikban olvasom, főleg a 4 betűs manós boltban, ott is szeretnek szívózni. Majd kifizetem kártyával, mikor hozzák a terméket a legtöbb valamirevaló futárcég futáránál már a karján fityeg a bankkártya olvasó.
-
Agony
aktív tag
válasz manager2220 #64922 üzenetére
Nekem egy teljesen hasonló szobában (3,5x5,2m) van a "hosszú" falon és nagyon jó, pedig az SDR OLED fényerő le van véve 30-ra. Ezzel hogy merőleges az ablakra, a szembe fal pedig homogén (nincs rajta fényforrás, csillogó dekor, stb..), minimális a tükröződés is a fényes felületén.
Start with a whisper, end with a scream!
-
manager2220
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy 55' LG C1-et.
Egy dologtól tartok. 3*5 méteres panel hoszabb falán lesz középen a TV, az ablakok a rövidebb falon vannak, tehát oldalról kapna napot, direktben soha.
Mennyire nézhető így nappal a TV, általánosságban vagy hasonlítva a mostani tévémhez ami egy 7 éves Samsung LCD TV?Köszi előre is.
-
fuze
őstag
Hmm Media Markt nem túl gyors, még várom az e-mailt, hogy mikor hozzák. Csak a fizetésről igazoltak vissza. Nálatok mi a helyzet?
adms.hu | UI Designer
-
adm
őstag
válasz Flashback #64908 üzenetére
#64907 RazoR & #64908 Flashback
az automatikus képjavítókat szokás kikapcsolni, de onnantól jó ha ti fedezitek fel a tv tudását gyári képmódokon keresztül.
ha találtok szimpatikusat az is jó, de ha van igényetek rá lehet tovább finomítani vagy 1-1 nagy tesztoldal beállításait átvenni, de akkor már legalább tudjátok mit miért csináltok.
a beállításokra nincsenek összefoglaló panelek, mindig csak azt tudjátok állítani ami aktív legyen az sdr/hdr/dv, vagy appok/bemenetek.a tv összes beépített védelmi funkciója aktív alapértelmezetten, azzal lényegében nincs teendő.
settingsben, dashboardon tudtok saját sorrendet állítani, gyorsgombokat beállítani, de általában igaz hogy sok gombnak van másodlagos funkciója hosszan nyomva.
a magic remote legkésőbb 3-4 csukló körzésre aktiválódik még pc-re kötve is.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
powerup2
addikt
válasz blakey #64913 üzenetére
Egyet értek veled
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
blakey
titán
Friss tulajok! Itt ez a topik, rengeteg hasznos hsz-el, miért nem használjátok a keresőt? Sokan azért nem kapnak választ, mert a régi tagok unják, hogy semmibe van véve a korábbi hozzászólásuk. Tudom, bunkó paraszt vagyok, meg minek írom ezt a hsz-t, de érdemes beleolvasni a topikba, mert mindenre lesz válasz. Én is gyakran visszakeresek, olvasok.
Egyébként sok örömöt az új TV-hez.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Jakesz
addikt
válasz KnicksFan #64911 üzenetére
Ez függ attól, hogy sötétben vagy világosban nézed-e. Ha sötétben, akkor vidd lefelé a szintet addig, amíg még nem lesz rosszul látható számodra. Teljesen sötét szobában ez kb 15-20-as oled fényerő. Világosban pedig állítsd arra a legalacsonyabb szintre, ahol már rendesen látod a részleteket. Tehát, ha a beégés kockázatát akarod minimalizálni, akkor mindig a lehető legalacsonyabban legyen. De én főleg sportnézésre nem oledet használnék, egyrészt mert nem kell feketét megjelenítenie, másrészt sportnál a mozgásmegjelenítés a legfontosabb, amiben van jobb az olednèl, harmadrészt pedig pont a beégésveszély és a vele járó aggódalom és tévebabusgatás miatt.
-
KnicksFan
csendes tag
Sziasztok! LG Oleden (C1) HD (főleg sport) csatornáknál milyen mértékű Oled fény ajánlott, hogy a lehető legkisebb esélye legyen a beégésnek? A sport képmódnál 100-ra volt állítva. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
koadam777
csendes tag
De igen, ezeket jelenti, inkább afelé irányulna a kérdésem, ami kicsit megfoghatatlan specko leírás alapján. Pl. Mozgásmegjelenítés, színek stb.
Más helyen már leírtam, nekem volt egy samsung q70, borzasztóan zavart, hogy hd tv adás focimeccs nézhetetlen volt az elmosódás, tördelés és furcsa megjelenítés miatt, ezért visszavittem. Ezt szeretném elkerülni. Eddig ami szóba jött nálam, az a Sony XH90, viszont tartja az árát, már ahol lehet kapni és azt látom, hogy akciókkal vagy kuponkedvezménnyel kicsi ráfordítással már Oled-et kaphatok. -
Flashback
addikt
Szintén BF alatt vett C1 itt is.
Mik a kötelező beállítások?
A Magic Remote-ot be tudom kapcsolni mondjuk az appok alatt mondjuk Netflix, HBO?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
RazoR
veterán
Megjött a C1. Mi alapján állítsam be rajta a képet SDR/HDR filmnézéshez és játékhoz? A kínai harry potter videói jók lesznek szerintetek?
-
paatrick
őstag
válasz Tutivesztes #64905 üzenetére
Én vágattam egy kis lapot a TV alá így pont nem takar ki a soundbar. Neked is valami hasonló TV magasítót ajánlok.
Soundbart HDMI kábellel kösd össze az ARC feliratú csatlakozókkal (optika nem viszi az ATMOSt). Be lehet állítani hogy ha bekapcsolod a TV-t akkor indul a soundbar is és kikapcsolásnál is.Voda távirányító passz. Erre szerintem azt mondanák hogy kérj kártyát a TV-be és akkor a TV távirányítóval megy minden, nem lesz külön box. (bár még én se kértem, szeretem magam szívatni a upc-voda fos távirányítójával ami 5 nyomásból 1x be is veszi amit akarok )
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok, született idiótaként kérdeznék:
Vettem egy LG OLED65C1-et. Nem falra tettem, hanem a talpán áll. Vettem hozzá Egy LG SP8YA hangprojektort. És a kérdés/ lényeg. Ha a projektort elé rakom a tévének, akkor kitakar a képből. Azt gondoltam hogy erre azért figyelnek a tervezők, de nem. Én se figyeltem hogy ultra vékony legyen. A még fájóbb pont hogy a tv-t sem lehet vezérelni a vodatv távirányítóval, mert az infra erzekelő középen lent van a tévének, amit ez a nyomorult Soundbar kitakar. A második bajom, hogy mivel a hangszórók csomagjában nem volt összekötő kábel, (hittem az eladónak aki azt mondta lesz benne) kérdezném hogy HDMI vagy optikai kábellel kössem össze őket? Gondolom az atmos csak hdmi-n megy...illetve jó lenne ha a tévé bekapcsolná a hangszórókat. Ahhoz is kábel kell, a bluetooth nem elég? Végül ha valakinek van voda tv-je vagy valamilyen STB-je. Be lehet azt állítani valahogy az TV távirányítóján hogy be és kikapcsolja a boxot? Mert ha bekapcsolom a tévét felajánlja hogy kapcsolja e be a voda boxot. Mi lenne ha ezt kérdés nélkül megtenné? Túl sokat akarok?Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
koadam777
csendes tag
válasz Elektrosokk #64899 üzenetére
Illetve kiegészíteném az előző üzenetem, zavaros egy kicsit, hogy mi a különbség a Philips típusok között, melyiket érdemes.
Oled 705 / 706/ 805 -
csendes tag
válasz Pro Koryak #64895 üzenetére
Saját appon néztem filmet, tegnap is észrevettem.
Érdekes mert figyelni kell. Összességében el lehet vele lenni, nem szembe tűnő, viszont szeretném ha tökéletes lenne. Ezért vettem ezt a TV-t.
Cseréljek HDMI kábelt szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest