Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgergo89
tag
Szia, ha van 14 napos elallasod, akkor en a helyedben visszakuldenem.
Lattunk mar rosszabbat, de szerintem ez mar a kifogasolhato kategoria, persze a kamera / fenykepezo is radob egy lapattal.Nalam Sony A8 ilyen 10% es 5% szurke:
[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
RazoR
veterán
válasz grabber #62680 üzenetére
A lakásbizti nem fedezi, csak ha van külön ilyen extra szolgáltatás az adott biztosítónál plusz költségért természetesen, de akkor is csak a javítás árának egy részét fedezi.
A vásárolható baleseti biztosítás ami általában együtt jár a plusz garival az fedezi a töréskárt, annyi, hogy pl MM-ben van havi 1% avulás és levásárolhatod a TV árát (-x hónap * 1%)ha történik vele valami. Ilyen esetben nem a gyerek töri be a TV-t hanem Te.... -
Drag77
senior tag
válasz grabber #62680 üzenetére
Én kimondottan a lakás biztosításra gondoltam, ami ugye fizeti a betört ablak és egyebeket, hátha abban létezik ilyesmire is.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
alaves
addikt
válasz torma1981 #62678 üzenetére
Sajnos a költségtakarékosság miatt nincsenek felkészítve a TV-k ilyen fizikai behatásokra. Nálunk egyszer a kislányom óriási hiszti közepette mérgében nekivágta a távirányítót a régi HD ready-s Panasonic plazmához, amely pont a sarkával csapódott a kijelzőbe. Gyakorlatilag csak akkor volt látható a nyoma, ha kikapcsolt állapotban úgy esett rá a fény. Bekacsolva nem is látszott.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
blakey
titán
Ennyiért tőled is megveszek egy 8 hónapos, makulátlan cuccot, pl. szívesen megvenném a 400-ért vett TV-det 175e-ért, annyit nekem megér. Azért ezt te sem gondolod komolyan, hogy ennyiért adod el. Pl. a 400e-ért vett TV, 8 hónaposan olyan 280-300e-t ér. A Tv ára csak példa értékű, nem kell erre "rászállni".
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
alaves
addikt
válasz Lackooo84 #62673 üzenetére
Nekem pont ezt mondta az LG-s szaki, amikor elvitték a csereutalványos B7-et. Az az 50-60 halott piros alpixel 1 m-ről már nem is látható.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz Tomapiska #62664 üzenetére
Arra számíts, hogy 2019 elején az 55"-es OLED kijelző ára: ~ 800 EUR brutto (szereléssel együtt). Szerintem jelenleg úgy 600-700 EUR lehet.
-
Pro Koryak
addikt
Viszont a vevő az adót/áfát is kifizette => az is benne van számára az áru értékében.
Az tényleg vicces, hogy az állam által kiszabott terheket a használt termék hirdetője engedje el neked.
Majd ha vállalkozótól veszel valamit, aki visszaigényelte az áfát, neki megemlítheted. -
addikt
válasz Drag77 #62679 üzenetére
Tegnap olvastam el a tv-hez vásárolható bizzosítást amit a nagy boltokban lehet kapni. Röviden nem fedezi. 14 év alatto gyerek által okozott kárt sem. Meg tűz,víz kárt sem. Szállítás során keletkezett kárt sem.
Csak tudnám akkor ki a szarra jó az a biztosítás. Max az extra gari éri meg. -
Sza_Sa
senior tag
válasz Pro Koryak #62669 üzenetére
Van az is, a nappaliban ott a 75-ös q90
Az egyébként nagyobb veszélyben van mint az oled, nagyobb felület, könnyebb eltalálni"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Jorgi Kormi
senior tag
Ezért volt jó a hagyományos crt tv , na azt lehet(tett)dobálni , no para. Biztosítás nem volt rajta esetleg?( Igaz, azt írtad volna) Szerintem egy kijelző kb. 250-300- nàl indul 55-ös méretben.
[ Szerkesztve ]
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
kgergo89
tag
válasz Lackooo84 #62667 üzenetére
Nekem azt mondta a szervizes srác, hogy a cserélt kijelzőket selejtezi és bezúzza az LG.
Ez a hozzáállás nem igazán segíti azt, hogy zöldebbek legyünk a bolygónk jövőjét tekintve, de amennyi szar cserepanel van, nem biztos, hogy elhiszem neki.[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Sza_Sa
senior tag
Őszinte részvétem, nálunk is néha dobálja a játékait a 21 hónapos gyerek, bárhogy fegyelmezzük vagy vesszük el a játékait. Ez egy ilyen korszak, most tanulja az érzelmeket.
Az Lg-t kérdezd, mással nem érdemes bajlódni."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
-
RazoR
veterán
Az nem lesz olcsó buli, keress egy LG márkaszervizt szerintem és adnak S/N alapján egy ajánlatot a panelcserére akár emailben.
Sajnálom a történteket.
Az ilyenekkel óvatosan, mert majd jönnek, hogy nem tudod megnevelni a saját gyerekedet, stb... Hozzáteszem én is ugyanígy jártam csak QLED-el. -
powerup2
addikt
Szóval te egy 700 ezres tv max 150 ezerért vennél meg használtan ? Miért nem tartod helyesnek hogy az áfát rajta akarják tartani hisz az eladó kifizette
[ Szerkesztve ]
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Tomapiska
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG OLED55CX3LA TV-m, melyet a 18 hónapos kisfiam úgy megdobott, hogy a kijelzője enyhén megsérült. TV bekapcsol de nincs kép, ahol a sérülés van ott pár zöld csík felvillan majd 5 másodperc múlva kikapcsol. Tudtok ajánlani céget, aki kijelző cserével foglalkozik, egyáltalán érdemes rajta cserélni, mekkora költség lehet ez?Köszi
-
powerup2
addikt
válasz FingR86 #62661 üzenetére
Én is ezt reálisnak tartom.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
FingR86
őstag
válasz powerup2 #62656 üzenetére
én úgy gondolom, ha normális helyről van és van rá gari bőven, akkor olyan 400 és 420 között mozoghat az ára.
nemrég vettem én is egyet használtan, és figyelgettem az aprós árakat.
420 és 450 közötti áron szinte aznap elkelt mind amelyikre nem ilyen 1 éves kitudja milyen garancia volt, hanem rendes bolti/gyári.[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
ingyen kb
-
gulyasa
őstag
válasz powerup2 #62656 üzenetére
Ebben a topikban kérdezd meg: HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
Ott is van topik összefoglaló, benne a kérdezés módjával/formátumával, stb.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
powerup2
addikt
Mennyi a reális ára egy 8 hónapos 65" LG CX olednek ?
-
gulyasa
őstag
válasz norbertoth #62653 üzenetére
6-osban (C1) nálam a home gombot hossza nyomva a legutoljára futtatott applikációt indítja el.
Röviden nyomva a home gombot megjön az időjárás (is), meg kereső, ajánlások, applikációk, stb.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
norbertoth
senior tag
A webos 3.5-ben anno volt óra meg időjárás ha megnyomtam hosszan a home gombot asszem, az új webOs-ekben már nincs?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
gulyasa
őstag
válasz ricsip #62650 üzenetére
Mivel a hálózaton keresztül nem játszok le fájlokat, így ezt én sem tudom neked megmondani...
Hol volt vagy hol/hogyan kellene keresni, ha lenne?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
Na akkor térjünk vissza a lényeghez.
Frissült az LG C1-ek (nálam konkrétan OLED48C11LB) szoftvere v03.20.12-re.
Az LG oldalon szűkszavúan csak annyi írnak, hogy "Software update contains minor bug fixes", de ennél valamivel több történt.
Elsőre, ami változást észrevettem, hogy kicsit átrendezték/átalakították a "Támogatás" és azon belül az "OLED kezelés" menüit.Szerk.: Pl. Az "OLED kezelés" menübe került az "OLED-panelkezelés" menü. Abban van a pixeltisztítás menü, és innen ki/be kapcsolható a képernyő mozgása, és a logó fényerő szabályozás.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
RazoR
veterán
válasz Pro Koryak #62638 üzenetére
Eddig a Qled topikban ment az OLED fikázás ezerrel részéről, erre tessék...
-
Pro Koryak
addikt
Pontosan rendeld meg neten keresztül, 14 napig otthon nyugodtan "nyúzhatod".
Ha személyesen veszed, hiába csomagoltatod és próbálod ki ott helyben, normálisan nem tudod átnézni, tesztelni.
Ha utána otthon valamit mégis észrevennél, elhajtanak = nem cserélik ki és jöhet a gariztatás. -
daneel_hu
addikt
válasz Rebelf #62636 üzenetére
Nálam 9500 üzemóránál jár a 65E8-as.
Az átlag 4 órás napi tévézéssel több mint 6 év.
(nincs beégés, pixelhiba)Nem fog beégni, csak ahogy a többiek is említették extrém terhelés kell hozzá.
Pl rosszul beállított profillal többezer órát nézed a korhatárlogót ugyanott. Vagy HDR-ben ugyanazzal a játkkal játszol többezer órát, piros vagy sárga statikus elemekkel.
Ez gond lehet, de ha vegyesbe használod és minden rendesen be van állítva, nem lesz probléma évek alatt se. -
vg
addikt
Netten rendeld, elsősorban azért, mert 14 napon belül el tudsz állni ha nem tetszik. Én nem venném boltban, ahol kibontják meg bekapcsolják neked, de ez én vagyok. Szerintem jobban figyelnek nettes rendelésnél, mert szarnak a 14 napos elállástól. Ha pixeles azonnal cserélik a panelt lakásodban. Ha foltos azt nem tudom mi, szerintem akkor is. Az 5%-os szürke képnél nekem vannak függőleges csíkok, nem vészes, de szerintem ez ilyen technológia. Játék közben vagy tv/film közben nem lehet látni/észrevenni.
-
salapp
addikt
Nem akarsz fejjel menni a falnak. Esélytelen, mert már annyi tapasztalat van a most kifutó múlt évi és az idei szériákról is. Olvass vissza, határozd meg a preferenciáidat a felhasználással kapcsolatban. Ha félsz a vacak panelek cserélgetésétől, akkor veszel távértékesítésben egy Sony-t, teszteled 13 napig, itt még közben utánanézhetsz, ki hogyan használja, állítgatod. Elállási időn belül eldöntöd, hogy megtartod-e. Ha igen, akkor majd veszel hozzá +2 év gyári jótállást, és használod. Ennél jobban nem lehet jelen helyzetben felkészülni egy OLED vásárlására.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Pro Koryak
addikt
Sajnos igaz a #62635 poli27 hsz.
Már krva fárasztó mivel krva sokszor leírták mit hogyan, de pár órával később kezded elölről a kérdéseket.
Nem fogod beégetni, ahhoz nagyon extrém terhelés kell hónapokig.
Itt sokunknak még a 2-3 évvel ezelőtti oled paneles tévé van, és azok nem égtek be több ezer üzemórával.
Páran monitornak is használják, és még így sem.
Annyit aggódsz feleslegesen, a qleddel jobban jártál volna, meg mi is.Mondjuk ha 1.7M hifid van, akkor mit aggódsz egy 400e ft-os kis maszat miatt, ez csak zsebpénz hozzá képest nem?
[ Szerkesztve ]
-
Rebelf
aktív tag
válasz poli27 #62635 üzenetére
Első OLED tv képzeld. Szeretem tudni a dolgokat és nem fejjel menni a falnak mint sokan, aztán megy a siránkozás. Valaki túl megy azon hogy csak bekapcsolja és nem törődik semmivel.( Gondolom te is közéjük tartozol) Inkább az az ovis hogy ki akarsz oktatni mit csináljak ,meg miről kérdezhetek, miről nem nem mintha hozzád szóltam volna valamikor.. nem kell ám olvasni ha zavar,csukd be a szemed
[ Szerkesztve ]
-
kBika
csendes tag
LG OLED55C11LB
ez ugyan az, csak fekete a háta? -
kBika
csendes tag
Sziasztok,
Ezt a típust néztem ki:
LG OLED55C12LA
Vásárlásnál mire kell figyelni? Lehet foltos vagy pixelhibás?Lg palettájáról van amelyik azonos áron jobban megérné?
Előre is köszi
-
drsanya
aktív tag
Hétvégén kipróbáltam az iRacinget az 55 CX-en. Mivel 1080-am van, ezért HDMI-n csak QHD-ben megy 120Hz-en V-Synccel. Azóta is keresem az állam a padlón. Mondjuk 60Hz IPS után nem csoda, de egészen elképesztő volt a látvány. Ajánlom mindenkinek.
I am iRacer
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz muszurkefal #62620 üzenetére
Elképzelhető , hogy lesz 950-990 eFt -ért is akcióban (77-es C és nem B vagy A széria)és maradj az oled "vonalon" .
Jelenleg ez a legjobb elérhető technológia ( qned , qled felejtős és túlárazott) .[ Szerkesztve ]
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
Rebelf
aktív tag
válasz torma1981 #62623 üzenetére
Tudom, már nem lesz kapható a tv . Ha rámész a tv készülékekre ,ott kiválasztod hogy a a philipset mutassa csak, már meg se jelenik a 806 már érthető miért volt ilyen nagyszerű áron , furcsa is volt minden esetre én nem bánkódom, holnap után szállítják ki,már nagyon várom azért nagyot versenyzett a QN95A-val remélem jól döntöttem hosszú távon .
[ Szerkesztve ]
-
Rebelf
aktív tag
Telekomtól eltűnt az 55oled806/12, vagyis van de nem tölt be, ha külön Philips tv-re keresel meg se jelenik már. Hát ezért volt 423k , utolsó darabok voltak. Minden esetre örülök hogy ennyiért tudtam megvenni, és most volt épp aktuális egy premium tv beszerzése. máshol 550k jelenleg a tv amennyiért meg lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz muszurkefal #62620 üzenetére
Az én véleményem az, hogy ha már van 900k, akkor inkább vegyél QNED99-t.
-
muszurkefal
aktív tag
Hali!
LG Oled-ekre mekkora kedvezmények szoktak lenni Black Friday-en? Ha egyáltalán szokott lenni.
A 65-ös C1 már eléggé jó dealnek tűnik most 600-ért, de ha mondjuk a 77-es beesik 900 körülre...Mik a tapasztalatok az előző évekből?
#62621: PS5-höz nem kell 8K
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz #54655232 #62612 üzenetére
Teljesen felesleges. Ahogy látod a tartó két függőleges rúdból áll, rengeteg lyukkal. (Nagyjából az össze konzolon ugyanígy néz ki). A felfogatáshoz felül egy fix lyukba alul egy hosszúkásba megy a rögzítő csavar. Gyakorlatilag nincs olyan távolság amihez ne találnál passzoló lyukat illetve többet is, hogy tudj játszani a TV magasságával valamennyit.
A rudak távolsága pedig végképp teljesen szabad. Oda húzod ahova akarod.Ha mondjuk VESA 273,4 x 396,2 lenne a TV, ahhoz is tökéletesen passzolna.
-
noblem1983
senior tag
válasz bndiii #62595 üzenetére
Esetleg próbáld meg az ő beállításait [HDTVTest] én így használom A83J-n
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
moland007
tag
válasz Pro Koryak #62609 üzenetére
Nálunk csak a tányéros jöhet szóba kb 700 méterrel vagyunk kijjebb, mint ameddig ki van építve a kábel - persze nem értek hozzá, de az oszlopon úgy nézem addig van
55A83J
-
dropi
aktív tag
Na és mi a helyzet a Vodával? Nekem az van, és a HD sok esetben nekem elég jól néz ki. Bár amíg pl a Sport1-2 nagyon jó, az M4 sokkal gyengébb minőségű, szóval nem biztos, hogy csak a szolgáltató tehet róla.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Toth_Jani
őstag
válasz moland007 #62601 üzenetére
Azért ne feledd hogy 15 éve nem volt Digi optikai kábeles TV adás.
Mostanában szokták adni a Bosszúállók végtelen háború című epizódját, jó igaz hogy CGI de rendkívül mozgalmas a vége, és azért a széteséstől messzi van a képe.
Mivel Android a TV-d lehet hogy valami pörgeti, mert belefagyott, nálam meg olyankor szokott szétesni az adás ha előtte hálózatból HEVC kódolású filmet nézek.
Ilyenkor a menüből újra kell indítanom a rendszert. -
moland007
tag
válasz ricsip #62597 üzenetére
+1 na pont ezt látom én is ... ismerősöknél
a sávszélességet is meg kellene határozni az NMHH -nak, hogy HD adásnál mi a minimum. Mert, amikor nem történik semmi a képen akkor persze szép a kép, de egy csatajelenet az csak blokkokból áll - majdnem SD szintre esik a kép ( szemre )55A83J
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest