Hirdetés
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz salapp #37774 üzenetére
Szia ! Plazmám nem volt ( csak sok LCD és Led ), azzal nem tudom összehasonlítani.
A plazma korszak idején több készüléket megnéztem és csak a Pioneer tetszett, de nagyon drágák voltak. Emlékeim szerint 1 milla körül. A többinél Én mattnak találtam a képet, nem tetszett. Nem állítgattam őket ( üzletben ), így maradtam az LCD és LED vonalon.
2018 - ban vettem 55EZ950 - es az lett most, Decemberben garanciális csereként leadva és GZ950 - et kaptam helyette. A kijelző közepén egy téglalap jelent meg, így használtam elég sokáig. Csak néhány színnél látszott ( sárga, magenta, piros, stb. ). Itt többen leírták, hogy az LG kijelző gyártási hibás volt.
Telekom optikai kábeles tévéműsort nézek. A HD adások kicsivel jobbak, mint a Mindig TV adása. Szerintem megfelelő. A gyengébb adások változó minőségűek, de nem rosszabbak azok sem a Mindig TV SD adásaitól.
DVD - t és Blu Rayt filmeket Panasonic 4 K asztali lejátszóról nézek. Sajnos a lemezek minősége itt is nagyon változatos és ez jól látszik. A jó minőségű DVD filmek tökéletesek. Tudtommal a kódvédelemmel rontják el a DVD filmek minőségét. Vettem már olyan filmet, hogy rosszabb volt, mint a VHS, pedig nem régi film volt. Médialejátszót és külső HDD - t nem használok. A Sony 49XF8505 - ös ( 100 Hz, AV kijelző, valós 10 bit ) képe is tetszik, de ez sokkal jobb.
Előző levélben elfelejtettem írni, hogy szerintem a mozgásmegjelenítése is jobb, mint az EZ950 - é volt. Kevésbé akadozik. Üdv.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest