- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Adott egy Canon 50mm 1.8 II, aminek nem zár a blendéje. Hol tudom javíttatni papírok nélkül, illetve mennyiért? Szerintem beszorult a blende vagy kiakadt, mivel hallani ahogy a motor próbálja azt meghajtani csak nem sikerül neki. F1.8 feletti képeknél 01-es hibát kapok és csak a gép újraindítása után tudom használni megint, viszont a képet elkészíti és el is menti csak világosabb jóval a kép, hiszen hosszabb záridőt állít be magának a szűkebb blende miatt.
Javasolt esetleg szétszedni itthon? Inkább bíznám olyanra aki már többször csinált ilyet.
[itt] van egy videó újraforrasztásról, viszont ebben nem látszik hogy a blende működik-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen monitort vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest