- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Oliverda #4281 üzenetére
Elorebb indult a dolog, ezt irta Abu:
"Ott van még az is, hogy az NV-nek egy veszteségesen üzemelő üzletág eléggé nyűg, mint minden más cégnek."Erre valaszoltam:
"Akkor ennyi erobol az AMD-nek nyug az ATi, mert miota megvettek oket osszesegeben meg 1$ hasznot nem termeltek az AMD-nek, es akkor meg ott van az 5.4milliard $-os vetelarhoz kepesti ertek vesztese az ATi-nak, ami meg optimistan is legalabb 3.9milliard $ minusz, az ATi nehany reszlegenek az eladasbol meg 400millio $ korul folyt be."Mire az ertek csokkenest egalizaljak, evek fognak eltelni, onnan majd mar lehet hasznot fog termelni nekik.
"Valóban többet adtak érte mint amennyit valóban ért de ha mondjuk megvette volna az Intel akkor most még nagyobb sz@rban lennének. Ugyi?"
Akkor vergodtek volna egy ideig, majd beutott volna a krach, hogy aztan kinel kotott volna ki a ceg nem tudom, de kapott volna az Inteltol x86 licenszet, mert kulonben az Intelt feldaraboltak volna.
Most annyiban mas a helyzet, hogy kesobb johet majd a krach, egyszer elzarjak majd az olaj $ csapot, es akkor mar csak a termekei sikerere epithet az AMD, eladni nem nagyon maradt mar mit."Ez jó vicc volt"
Mitol vicces? kaphato mar a Fusion?
"Akkor most itt a remek lehetőség hogy kifejtsd, hogy szerinted miért nem elfogadható szintű a jelenlegi chipset kínálatuk. Csupa fül illetve szem vagyok bár van egy olyan sanda gyanúm hogy erre sem fogok majd épkézláb választ kapni."
Valoban nem fogsz, mert nem a kinalattal van a gond, hanem uzletileg, es errol volt szo.
"Jaaj jaajj jajj ne vicclejünk már kérem. Nem a Prohardver díszpintyeinek véleményére kellene alapozni ilyen megnyilvánulásokat."
Nem a PH HD5970 hiszti kiralyait vettem alapul
"Megkérhetném a saját érdekemben is hogy legközelebb egy hozzászólásba próbáld majd összesűríteni több más hsz.eimre adott válaszaidat? Előre is köszi!"
Egy hozzaszolasban, egy hozzaszolasodra valaszolok, nincs ezzel szerintem semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest