Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz rocket #4277 üzenetére

    Most majdnem beváltottam az ígéretemet a "szerintem ez hülyeség" című sablonszöveggel mert sajnos nem igazán érdemes többre az amit leírtál. :(

    "Nem mutatjak, de nem is errol volt szo.
    Azert a grafikus reszlegrol irtam eloszor, mert ugye GPU-krol beszelgetunk, es ez a huzza eppen a legjobban a szekeret."

    Ezt írtad feljebb:

    "Az rendben van, hogy hosszutavu befektetes volt az ATi, de azert evekkel kesobb se kerestunk 1 centet se az uzleten az azert eleg kinos szitu, foleg a fentebb emlitett elonyokkel egyutt, normal esetben el se tudom kepzelni mi lenne most az AMD-vel."

    Mondjuk ha a 3 órával ezelőtt általad leírtakra sem emlékszel már akkor nem csodálkozok azon sem hogy feljebb értetlenkedtél amikor a már lefutott körökről beszéltem. :D

    "Ez tuti, de azok a dolgok amiert megvettek oket nem ertek 5.4milliard $-t, amit Raymond irt az a lenyege a dolognak, muszaj volt megvenniuk, de nagyon rossz uzletet kotottek, aminek a levet meg sokaig fogjak inni, es hiaba a GPU uzletag sokak altal velt szarnyalasa, a szamok nem ezt tamasztjak ala."

    Ez rendben van de nem is erről volt szó, mert ugye a GPU-król beszéltünk. :) Valóban többet adtak érte mint amennyit valóban ért de ha mondjuk megvette volna az Intel akkor most még nagyobb sz@rban lennének. Ugyi?

    "Nem tartanak ott a CPU + GPU fuzioban ahol az Intel, a szines grafikonokon van a Fusion, es lesz is meg jo ideig."

    Ez jó vicc volt. :)

    "Rossz szot hasznaltam, csoda helyett akkor legyen elfogadhato szintu."

    Akkor most itt a remek lehetőség hogy kifejtsd, hogy szerinted miért nem elfogadható szintű a jelenlegi chipset kínálatuk. Csupa fül illetve szem vagyok bár van egy olyan sanda gyanúm hogy erre sem fogok majd épkézláb választ kapni.

    "Sajnos az AMD egy csodtomeg, rosszul felepitett es vezetett ceg, ami megha eppen megvan a lehetosege se tudja kihasznalni, persze lehet mashogy gondolni ezt, de a szamok nem hazudnak, az meg hogy a Fusion mit valtoztat ezen majd meglatjuk, mivel az AMD-rol van szo, igy majd elhiszem ha latom. (az AMD igergeteseinek mar jo ideje nem dolok be, legyen az GPU,CPU vagy barmi.)"

    Igen. Holnap meg majd amikor a másik lábaddal kelsz fel akkor már ennek az ellenkezőjét fogod leírni. Dr Jekyll and Mr Hyde. :)

    "Eleg sok felhasznalo van aki elegedetlen a CF-el (hozzateszem CF eseteben sok jogos kritika eri az AMD-t), az Enthusiast kategoriaban meg ugye nem a turelemesegukrol hiresek az emberek, igy sokan vannak akik valtani akarnak HD5970-rol GF100-ra, megha lassabb is lesz, akkor is stabilabb teljesitmenyt nyujthat jatekrol, jatekra."

    Jaaj jaajj jajj ne vicclejünk már kérem. :) Nem a Prohardver díszpintyeinek véleményére kellene alapozni ilyen megnyilvánulásokat.

    Megkérhetném a saját érdekemben is hogy legközelebb egy hozzászólásba próbáld majd összesűríteni több más hsz.eimre adott válaszaidat? Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák