Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz b. #35582 üzenetére

    MSRP majd kiderül visszanyeri e a régi szerepét a végső árra vonatkozóan, nem mélyedtem el különösebben benne de állítólag nem csak a covid a bűnös a mostani helyzetben, gyártók is.
    De az biztos hogy még fél évig legalább egy mai MSRP és pl két évvel ezelőtti MSRP teljesen más mértékegységet jelöl, nem érdemes hasonlítani egyelőre.

    Szerintem amúgy is érezni hogy ez a széria egy váltás volt nvidiának és eléggé kiforratlan. Talán a 3060 majd jobb lesz már, fogyasztás/teljesítmény terén, lehet jobban is lehet huzigálni aki azt szereti..

    A 4-es vagy akárhogyhívják sorozatnál valószínű jóval hatékonyabb kártyákat fogunk látni.

    Én amúgy sem értem mik azok a játékok amik pl egy 1080-ast használhatatlanná teszek, aki magamfajta konzolhoz szokott még egy 1060-assal is elvan (40-50 fps fhd kritérium).
    Itt nem az van mint régen hogy el sem indul a játék, vagy a vízeffektet kell kikapcsolni, vagy a medium és high között ordító különbség van ami azonnal látható...az új vga-k felbontásra és fps számra mennek rá, de más pluszt nem adnak. Oké ott az RT ami sokaknak kb semmit nem jelent. De maga a grafika nem fejlődik markánsan, a modellek nem épülnek fel markánsan több poligonból mert egy régebbi vga-n is tök jól futnak... az új tudja az ultra szintet de szabad szemmel átlag gamer nem menne át hogy az ultra vagy high(vagy medium) beállítás. Én nagyon nem értem ezt a nagy vga csere mániát most, mi indukálja, nincs olyan szintugrás mint crysis, far cry, half life 2 idejében. Aki új vásárló azt értem hogy szív.

Új hozzászólás Aktív témák