Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz niof #31169 üzenetére

    Gigába az utolsó koporsószöget még beleverem, én is írtózom tőle, a visszajelzéseken túl maga az egész design ami nem tetszik. Ez az aorus sas vagy mifene, ami a dobozon van totál brand idegen számomra. Meg a csilicsálé vonalak, amiket használnak a lap, vga hűtéseken, borzasztó gyerekes az egész, olyan hatást kelt, mint a játékok amik az érdi piacon vannak kipakolva a szőnyegekre a cigányasszony elé....

    Asus is egyébként ugyanez az undormány a strix szériával, mi az a bagoly? most komolyan, annyira gyerekes gagyi az egész... ezek komoly termékek szerintem komoly felhasználóknak, más az, ha egy egérpad monjuk vicces mintájú mert gyerekes, oké az dísz, de egy PC alkatrész, egy alaplap, videókártya szerintem nem az a kategória aminek állatmintásnak meg csilicsálénak kellene lennie. Ez olyan, mintha egy TV hátulján nemtudom vizilómintás lenne a burkolat, mert hát a gyerekek... what? szerintem egy számtech cikk ne legyen ilyen.

    Vegyenek példát az EVGA-ról, MSI-ről, ezek valahogy komolyan, igényesen kinéző termékpalettával rendelkeznek, nincsenek keszekusza műanyag elemek a burkolatokon, állatfejre hasonlító hűtőbordák, nekik tényleg respect.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák