Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz Maelephant #37145 üzenetére
Csinálni kell több profilt úgy gyorsabb váltani ha valami nem stabil. Nekem a Metro E.e.e.-re is van külön, mert az tényleg nagyon érzékeny az u.v-ra.
-
törölt tag
válasz Maelephant #23782 üzenetére
Ahogy leírtad, elmondtam nekik hogy ez nagy értékű lopás minősitett esete, hogy nincs kedvetek rendőrségre, esetleg bíróságra járnotok, mire hazaértem már hívtak is, hogy a takarítónőjük elrakta a hátsó faházba..., ja persze.., .és ki is bontotta hogy nem e kell áttörölni!
-
KAMELOT
titán
válasz Maelephant #23096 üzenetére
Kérdezd meg tőlük. Akit ilyen sokan néznek ott van a háttérben lovetta. Nem maguk pénzelik.
Van itt pár ember + saját magam + nem annyira ismert YT, akik őszintén elmondják mi a dörgés. Ezeknek hiszek mivel a mérés hasonló.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Frozen
addikt
válasz Maelephant #22495 üzenetére
Csak cegek mehettek
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
laychi
veterán
válasz Maelephant #22495 üzenetére
Lehet, nem tudom.
Hallottam olyat korábban, hogy zárva volt.
És csak megrendeléseket teljesítettek max és azt lehetett átvenni, de bemenni, mint normális esetben nem.Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Frozen
addikt
válasz Maelephant #19591 üzenetére
Szerintem ez az egész egy rendes szigetelt házon múlik és annak a szelőzése hogy van megoldva. Van aki össze vissza keveri a légáramlatokat és olyan hő keletkezik a gép belsejében hogy minden megsűl.
Mindenki olyan hűtőt használ amire pénze van. Szerencsére a fülünk nem egyformán érzékeny. Elhiszem ,hogy van akit zavar a venti van akit meg nem én mindig annak a híve vagyok hogy hangcucc vagy füles. A gépet meg el lehet dugni a sarokba vagy bárhova. Sajnos a sok rgb meg ilyen olyan dízájt részesítik elonybe már aztán oda rakja a feje mellé a gépet persze h van hangja.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
mihellers56
tag
válasz Maelephant #19591 üzenetére
-
w1n1x
tag
válasz Maelephant #18984 üzenetére
Engedd el, megcímkéz embereket úgy, hogy nem is követte őket jó ideje, és nem is csinál kutatásokat rendesen.. Az ilyen hozzáállást megvetem . GN pont, hogy hozza a TPU, guru3d szintjét. PCB-ket is rendszeresen elemzett, szétszedte folyton a FE kártyákat, de még a custom kártyákat is. Ilyet állítani egyszerűen nevetséges ..
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Maelephant #18984 üzenetére
Gamer Nexuson pont ugyan az el lett mondva, mint ami TPU -n is le lett irva, es az, amit en ugatok... Direktbe raneztem ma.
4k, es ezek a kartyak 4k -ra keszultek. 4k@120HZ. Kotve hiszem, hogy van olyan, aki FHD -ban bohockodik fel millio pluszos-os VGA -al.En nem kovetem ezt a csatornat, semmi melyebb, szakmai elemzes nincs benne. Sorry, de valakit ez a resze is erdekel. A sok plusz grafikon meg csak gratisz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Locutus
veterán
válasz Maelephant #18443 üzenetére
Nekem 4K/120Hz/10bit/Gsync mellett sem megy 40-45 fok fölé idleben. Sokszor a játékokba belépve is percekig tart mire elindul a venti rajta, vagyis meghaladja az 55 fokot.
(mondjuk el is dobálja a browsert ha van hardware acceleration )Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Krisz0418
őstag
válasz Maelephant #18443 üzenetére
Nálam úgy hogy a háttérben megy egy twitch stream fogyaszt idle a kártya 30w-ot. És 25fokos. (Nálam mennek a ventik idle is, oc bios van rajta)
Én használok nvidia inspector-t hogy ráerőszakoljam az idle órajeleket a 1440p 165hz miatt.
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Maelephant #18403 üzenetére
Amikor regisztrálod a kártyádat, meg kell adnod, hogy hol vetted. Ha a Foramaxot elismerik, akkor a kártyád alatt lesz egy step-up gomb, amivel magát a step-up folyamatot indíthatod. Ha nem ismerik el, akkor szerintem kiválasztani sem tudod.
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
őstag
válasz Maelephant #18403 üzenetére
Nem, csak az értesítésre jelentkeztem, hogy ha netán van 3080 FTW3 akkor szóljanak.
3060/3070-es topikban valaki már próbált step-uppolni érdemes megkérdezni.#18404 pigatt
Jelenleg az egyetlen értelme az, ha feliratkozol akkor eséllyel a feliratkozáskor kiírt ár szerint várakozol. Ha az nem így van akkor már értelme nincs, max annyi hogy ők is készülnek az elárasztott piacra , hogy ne kelljen akkor adminisztrálni.[ Szerkesztve ]
https://hu.pcpartpicker.com/b/hH68TW
-
MODERÁTOR
válasz Maelephant #17480 üzenetére
Vizes boltban az asus rog strix 3060Ti 356k, szóval mindenképp jó árnak számít manapság.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
JohnX
tag
válasz Maelephant #17475 üzenetére
Egyáltalán nem bennfentes. (Sajnos)
345.000.-
-
veterán
válasz Maelephant #17447 üzenetére
Árfolyam kockázat akkor is rá jön...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest