- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #598 üzenetére
Eddig nem engedtem el magam ennyire, de mióta többektől is ezt látom, és volt köztük egy moderátor is, elkanászodtam.
A szókincsemmel semmi gond, kocsmában pedig kb 19 éves korom óta nem voltam...
Mindemellett bocsánat, valóban meg kellett volna válogatni a szavaimat. -
Rossi
addikt
Na haver gépébe beletettük az én ex RAM-omat (512 MB DDR2 533 MHz) egy ugyanilyen Nanya márkájú mellé. Megy mint a pics@.
Engem meg itt fosattak, hogy csak pont ugyanolyan modult lehet berakni.
-
Rossi
addikt
Memóriabővítésnél indokolt Win reinstall?
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #587 üzenetére
Ha minden igaz pénteken kiderül. Az eredetire meg már vevő is van. Ha gond lesz gariidőn belül, ismerős, vissza tudom kérni tőle, és azzal viszem szervízbe.
-
Rossi
addikt
Clevo M40AE i915PM chipkészlettel. Na, jól beleástam magam a témába, és ezt találtam. Amit megrendelnék, az egy 1024 MB-os Kingmax DDR2 533 MHz-es RAM. Sorozatszáma: KSBD48F-A8KB4 Ugyanott, a Kingmax honlapján a kompatibilitási listában az M40AE-hez ezeket ajánlja: KSBD48F-A8ME4-MGE és KSBD48F-A8SG4-SGA
Már írtam egy e-mailt annak a webshopnak, ahol venni szeretném, hogy most mi a helyzet. De remélem ti is tudtok segíteni. -
Rossi
addikt
Manual szerint: ''Two SO-DIMM Sockets, Supporting DDR
speed up to 333 MHz, Single Channel''
Hát ez igen érdekes, mert everest szerint DDR2 533MHz van benne... Meg ez single channel... Most mi van? -
Rossi
addikt
válasz
duracell89 #577 üzenetére
1. Notebook.hu, ha pesti vagy, de google-be beírod, hogy notebook ram bővítés, és lám...
2. Szintén google... -
Rossi
addikt
Na, már pár helyen megkérdeztem, csak pont itt nem...
RAM-ot készülök bővíteni, 512MB DDR2 533MHz-em van, Kingmax. Egy ugyanilyet szeretnék mellétenni. Lehet bármi gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 8db Lenovo Privacy filter folia, bontatlan. 14"
- DELL Latitude 7450/5470/5480/5490/5491/7470/7480/7490/5570/ Precision Magyar világítós Billentyűzet
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest