Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Lenovo Z50-70
Munka közben egyszer csak egy halk pukkanás a töltőcsati felől (mint egy másnapos szöcske pukizása), majd örök nyugovóra tért. Se töltőről, se telepről nem kapcsol be. Valami cserélhető alkatrészt vert meg a delej, vagy gyakorlatilag akármi lehet?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Szerintem BIOSban a boot sorrend a hibás. Valszeg az első az optikai meghajtó, ha az nincs akkor hdd. Ugye általaban nincs benne a Win dvd, szóval ugrik hdd-re de milyen,or észlel egy üres meghajtót, és ott ragad. Szóval az állítsd át.
De, jobban jársz ha a hdd helyére teszed az ssd-t, pendrivera egy rendszerindító (simán Media Creation Tool, semmi komoly), friss win az ssd-re, az optikai helyére a hdd. És így nem vesztesz semmi adatot. Ráadasul a lényeg, hogy a rendszer, és a telepített programok legyenek az ssd-n, attól lesz gyors és pattogós a rendszer! Ugyanezen mentem át én is nemrég, hála az itteni segítségnek!Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Köszi a segítségeteket, Lenovo Z50 HDD helyére ment SSD (860 EVO 250gb), kitakaritva a hutoborda, belül el volt tömődve. Win telepítéssel együtt volt egy óra. Várom a HDD caddy-t Kínából jön, 3£ ért, ráér nem sietek.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Gyűjtöm az alkatrészeket, egy nyitásból akarom az egész felújítást megcsinálni. Lenovo Z50-70, most i5 4th gen fut. Lehet bepakolni i7-t? Ha lehet érdemes? Vagy milyen infora lenne szükségetek ehhez?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Ha már úgyis szétkapom a gépet, érdemes lehet újra pasztázni a procit? (4 eves a gép)
-
moleculez
veterán
Még egy kérdés, jelenleg egy Atheros AR956X wifi modul van a gépben. Egyrészt nem tud 5Ghz-t, másrészt random dobálja a jelet, és nem tudom, lehet windows hiba, de ki lehet cserélni másik típusra?
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
(masik topikba is irtam mar, nem tudom melyik porog jobban)
Lenovo Z50-70-rol lenne szo.Szeretnem az optikai meghajtot egy SSD-re cserelni. A kerdeseim
1: milyen meretu caddy kell (9.5, vagy 12.5)
2: Milyen csatlakozoval vegyem a SSD-t
3: Caddy- bol milyen marka, tipus a normalis, nem vacak?
Elore is koszi!Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Lenne egy Acer v5 laptopom. Aminek a háza alapból nagyon silany műanyagból van, illesztési hibákkal, amit akarsz. Na most a sarkából letört egy darab, karcos lett, stb... Ha beszerzem egy minőségibb Acer laptop házát akkor a belsőt át lehet pakolni? Mennyire eltérő a belső kialakítás az egyes típusok közt? Amúgy tudásában elég, azert vettem meg, de ha csinálni kell valamit, akkor csinaljunk jobbat alapon, jobb házba raknám, ne adjIsten fémbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T470 T480 gyári magyar billentyűzet.
- Lenovo ThinkPad T470 T480 T570 T580 6 cellás fekete külső akku. ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 Gen2 ventilátor
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Dock WD19S 130W töltővel. Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest