Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Lenne nekem egy HP 15-AC134NH notebook! 2 magos Celeron processzor van benne jelenleg. FCBGA 1170 es a foglalata. Szeretnék hamarosan cserélni benne cpu-t, csak nem tudom, hogy lehete. [Itt] találtam 1170 es procikat, de mindenképp 4 magosra cserélném. Lehet beletenni, és egyáltalán tudnake valamilyen 4 magos procit tenni majd bele? Intel® Celeron® N3050 ez van benne jelenleg.
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Van egy MSI VR610-es laptopom, és a HDD-re azt írja ki, a Win7 hogy IDE és a BIOS-ban is az összesítőnél is azt írja, hogy IDE. Mi közben ahol be lehet állítani, hogy miről bútoljon, ott meg SATA-t ír ki. Leszedtem a fedelét ami a winyó felett van, és a Winyóra is az van írva, hogy Serial ATA. Viszont a rendszer alatt meg IDE nek működik, de sehol nem lehet állítani a BIOS-ba, hogy SATA legyen. Ez most hogy lehet? Köszi.
-
krystman
őstag
válasz SeniorTilla #2637 üzenetére
Amúgy mennyi időt bír ki egy venti, ha így zörög meg kerepel? Állítólag majd nem 1hónapig lenne oda a laptop. Nem semmi idő lenne!
-
krystman
őstag
válasz SeniorTilla #2637 üzenetére
Értem! Hát én ilyen lehetőséget nem találok rajta, ellenben, az alján van egy nagy kivágás, amit le lehet csavarozni, és akkor majd nem, hogy mindent látni.
-
krystman
őstag
válasz SeniorTilla #2635 üzenetére
Köszi az infot! Esetleg ezt a kereplő zajt okozhatja az, hogy hozzáér valamihez esetleg? Egyébként, ehez a ventihez nehéz hozzáférni?
-
krystman
őstag
Nekem van egy MSI-VR610x - 266-os laptopom, és a baj vele, hogy rettenetesen zörög benne a ventilátor. Akkor csinálja, mikor alacsonyabb fordulaton megy a venti, ha elindítok pl.egy konvertálást, akkor abba marad. Viszont, böngészésnél is zörög. Ilyen esetben lehet tenni valamit, vagy csak a venti csere segíthet rajta? Még mondjuk garanciás, de annyi cucc van rajta, hogy nem nagyon tudnám sehová tenni. Meg egy ilyen hibával gondolom hetekig ellenenek a szervizbe is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest