- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
orbano #23023 üzenetére
Beszélhetek lányokról is, azt hiszem ez triviális volt a hozzászólásomban, hogy nem engedték meg, így nem is csinálták , tehát igenis hatása volt a lányokra.
Mivel ha jól vettem ki pont arróla korosztályról volt szó, mint amiben én akkor voltam.
Bocsánat, hogy mertem ahhoz hasonlítani a mostaniakat.
És igenis az iskolák konzervatívabb jellege sok mindenben kötötte az akkori fiatalságot.Dugásról nem tudok a lányoknál, hogy lett volna általános suliban legalábbis.
A barátnőimet és osztálytársaimat akiket tudok 14-15 éves korban , vagy afölött volt az első szexuális kapcsolat. Nem azt mondom, hogy 13 évesen babáztak, nem, mert ment akkoris a kinek ki tetszik, meg hasonlók, de a szex max a nem idén barnultaknál volt.Az , ami most 14 éves korban jellemzőnek látszik, az akkoriban 17-20 éves lányoknál volt, nade ők már NAGYLÁNYOK voltak. Érted mire gondolok?
és eleve. 12-14 évesekről beszélsz. vaze, neked kimaradt a tinikor, amikor az ember póbálja önmagát megtalálni, kapja a sok inputot, hgy ez a divat, az a divat, ez menő, amaz ciki, és próbálgatja a szárnyait
Nem maradt ki. Baromira szerelmes voltam egyik srácba az osztályban, 10-11 éves koromban David Hasselhoff( Lehet röhögni13-14 éves koromban meg Scooter,meg East17 plakátok voltak a szobám falán.
Sosem divatoltam, sem akkor, sem most. A menőzés Gimiben kezdődött, ahol nem volt menő, akinek nem adidas, vagy nike, vagy hasonló márkájú cipője , ruhája nem volt.Mivel anyám munkanélküli volt, szegények voltunk, divatoto követni? Ugyan! Jó ha negyedévente, félévente kaptam valami ruhát a többi unokatesóktól örökölt volt.
20 évvel ezelőtt nem láttál vidéken ordas k-kat, agy nagyon minimális mennyiségben, ez tuti.
Nomeg miről is beszélünk?
Ez a korszak 1989-1994-re esik. Olvass vissza mekkora jó élet volt akkoriban. Hogy milyen infláció meg egyebek voltak. Hogy megszűntek munkahelyek, stb... Most írhatnád mi köze ennek a csajokhoz: ahhoz max annyi, mint amit te a divatolásról írtál: nem lehetett divatolni, mert nem volt miből.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest