Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
zoltanz #25197 üzenetére
Az nem feminizmus különben amikor valaki vezető pozícióba kíván jutni az karrierista. Ha annyira egyenértékűek akarnak lenni a nők a férfiakkal ők is jelentkezenek az építőiparba pl. szerintem különben ez csak egy kifogás.
Feminizmus egy hülyeség a mia világban nincsenek külömbségek... (jó ne Afganisztánt vegyük elő)
-
zoltanz
nagyúr
Azért nem csak szélsőséges megnyilvánulások vannak.
Ha valakinek néha elkalandozik a tekintete kicsit akkor mi van férfiból vagyunk?
Persze ha van éppen kapcsolata akkor nem feltétlenűl kell bombajól kinéznie, nincs abban semmi rendellenes hogyha párt keres valaki és gyereket akar. -
tildy
nagyúr
válasz
zoltanz #25195 üzenetére
Azt hiszem nekem nehéz azt megérteni , hogy miért szeretik a nők , ha "csorgatják rájuk a pasik nyálukat".
Munkahelyen tipikusan jobb az, ha "maguk közül valónak" éreznek, nem pedig feszengenek, pl. egy morbid poén esetén, hogy nő is van itt, blablabla.Mindennek megvan a helye amúgyis, ráadásul ha egy nő nem olyan jeleket sugároz, hogy szabad préda vagyok, akkor szvsz nem illő mégis annak nézni.
Lehet túl feketén-fehéren látom a világot.A feminista jelegű nőknek meg ha van párjuk , nem fogja őket zavarni az, ha csak az orvost látják bennük. Ha egyedül vannak , akkor meg ez függ attól, menniyre boldogok egyedül .
-
tildy
nagyúr
válasz
zoltanz #25181 üzenetére
Kinek mi jön be jobban.
Jómagam nem tartom feministának magam, ámbátor szeretem a munkámnagyon , és kiállok az egyenrangúság mellett is. engem nem zavarna , ha nem a női énemet látnák , ha nem vágyakoznának utánam, hanem cska a fejlesztőt látják bennem. A vágyakra meg már van alkalmas személy -
Thusor
őstag
Én is pont ezen gondolkoztam, hogy miért akar ott aludni ha 3-4 utcával lejebb lakik a srác. Azzal nincs gond hogy nála vacsizik és késő estig beszélgetnek, ez nem zavar, hiszen nekem is volt már olyan hogy egyik lány ismerősöm meghívtam magamhoz vacsizni és sokáig beszélgettünk de eszem ágában nem volt felajánlani neki hogy aludjon nálam, hiszen nem messze lakott.
Számon kértem rajta hogy mégis miért kell ott aludnia, akkor azt felelte hogy nagyon sokáig fognak beszélgetni, és ha elálmosodna, akkor már nincs nagyon kedve hazabaktatni, és akkor ott alszik. De végülis megértettem vele, hogy engem miért is zavarna a dolog, így akkor megigérte, hogy nem alszik ott majd haza megy. Most meg teljes mértékben mintha semmit sem beszéltünk volna arról hogy zavar az ottalvás, egyszerűen kijelentette hogy ma nem tölti otthon az estét.
-
Csakénvagyok
őstag
-
I_Am
veterán
válasz
Thusor #25187 üzenetére
Gyerekek, gyerekek! (Dj-nek is szól
)
Miért nézitek mindig rossz szemszögből a dolgokat? Egyből rosszat akar, meg rosszul esik? Kik vagyunk, hogy egy szabad ember döntését befolyásoljuk? Hogy az érzéseinkre és az Ő érzéseire hivatkozva zsaroljunk? Ülj le 1-es!
Most csak a saját példámból kiindulva vázolok egy helyzetet. Nekem a hölgyeménnyel ellentétben sok nő barátom van. Legtöbb kapcsolatban van és a barátaikkal is jóban vagyok. Teszem azt lelki bánatom van egy nő miatt. Ki is lehetne a legalkalmasabb partner a dolgok megbeszélésére? Egyik barátném. Sokmindent meg lehet beszélni egy kávézóban vagy az utcán sétálva, de az igazán mély lelki problémákat otthonos, megszokott környezetben a legkönnyebb. És ezután jön a szar egyedül aludni téma. Nem a sex hiányzik és még ha az is hiányozna zuhant lelki állapotomban max azzal tudnám elképzelni a dolgot, aki miatt éppen zuhanok.
Ezért megkérem, hogy aludjon ott, hogy érezzem ma nem kell egyedül lennem, végre egy nap ami elüt a többi sivárságától. Ami pozitivabb, mint az eddigi és máris közelebb a megoldás.
A másik pedig, hogy erőszakkal visszatartani senkit nem lehet. Negativ kisugárzás soha nem hoz pozitiv választ. Viszont a szép szó, a kedves kérés még akár olyan oldalát is előhozhatja a kedvesnek amiről eddig nem is tudtunk. (igen, lehet, hogy még hárpiább lesz és leharapja a fejünket
, de lehet, hogy meglátja saját magában az érzést miért is kérjük, hogy ne aludjon ott.)
-
The DJ
addikt
válasz
Thusor #25187 üzenetére
Hát ez a helyzet engem is eléggé zavarna. És nem feltétlenül azért, mert egy másik sráccal tölti az estét, hanem azért, mert erre nincsen semmi nyomós indoka. Más lenne a helyzet, ha mondjuk az ország másik felén lakna, lekésné a vonatot és nem tudna hol megszállni, csak ennél a fiú barátjánál. Azt mondanám, hogy oké, inkább aludjon ott, mint a vonatállomáson egy padon. De azt írod, hogy közel laknak egymáshoz, akkor miért marad mégis ott? Miért kell direkt konfrontálódni és úgy szervezni a dolgokat, hogy a másiknak rossz legyen? Az egészhez csak annyi kellene, hogy beleképzeli magát a helyzetedbe. Neki vajon hogy esne fordítva ez a dolog. Feltételezem nem éppen a legjobban. Ha pedig nem zavarná, akkor ott elég komoly gondok vannak. A bizalom egy dolog. Azt el lehet fogadni, hogy sok fiú barátja van és hogy néha velük is elmegy erre-arra vagy összeülnek beszélgetni. Ezzel nincs semmi baj. De nem mentegetőzhet mindig azzal, hogy "ha bízol bennem, akkor nem aggódsz, nem féltékenykedsz", mert mint mindenben, ebben is vannak határok. Ez az ott alvós dolog pedig az általad megadott infók tükrében eléggé logikátlan és engem is zavarna, nem is kicsit.
Találkozzanak délután, üljenek be valahova beszélgetni, aztán mindenki menjen haza a saját ágyába aludni
Ha meg nem akar egyedül lenni éjszaka, akkor ott vagy te. Ha meg otthon nem akar lenni valamiért, akkor szintén.
-
Thusor
őstag
Ezek a nők mindig ki tudnak akasztani. Most vagy velem van baj, vagy egyszerűen csak én kerülök mindig nehéz helyzetekbe.
A legutóbbi problémát sikerült megoldanuk a barátnőmmel, most jelenleg már képes megosztania velem a problémáit, persze azért néha faggatni kell de legalább már elindultunk azon az úton hogy egy működő bizalmi kapcsolat kiépüljön közöttünk.
Most egy számomra új probléma lépett fel. Mégpedig az, hogy anakidején már említette a barátnőm, hogy a baráti köre inkább fiúkból áll és a legtöbbjük régebben szerelmesek voltak bele, de aztán nem lett belőle semmi mert a barátnőm nem akart tőlök semmit. Ezt egy kicsit furcsálottam, de hát gondoltam amúgy is verseny szerűen sportol, sok ismerőse van, így elhesegettem a féltékeny gondolataimat. Régebben bejelentette, hogy hétvégén egyik nap a közeli utcájukban lévő barátjához megy vacsizni és beszélgetni, és ott is alszik. Az illetőleges barátja persze srác, és csak kettesben lesznek. Szóvá tettem neki akkor, hogy engem ez elég erősen zavarna, persze megbízom a barátnőmben, de akkor is ott van bennem az a furi érzés, hogy kettesben lesznek. Végül Ő megigérte, hogy úgyis közel lakik hozzájuk akkor majd éjjel hazamegy és nem alszik ott.
Ma meg elérkezett a nap, hogy holnap megy a sráchoz vacsizni...és bejelntette nekem hogy Ő nem tölti otthon az estét, és a srácnál alszik és csak másnap reggel ér haza. Hát ennyit arról hogy megbeszéltük, hogy engem zavar a dolog.
Mi a véleményetek a dologról? Én reagálom túl a dolgokat ebből a vacsi és ottalvás dologból, vagy mást is zavarna?
-
naam
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #25178 üzenetére
Nincs, de kéne. Hiányzik, hogy agyaljak rajta.
-
Csyppa
senior tag
válasz
Csakénvagyok #25178 üzenetére
Volt. Nincs. Lesz.
-
kisboxi
tag
Így átolvasva amit írtál, rájöttem egy pár dologra. Abban lehet van valami, hogy csak elhitetem magammal az egészet. Végülis nem akkora tragédia, volt ez már rosszabb is.
Az önmegtalálás az , már megvolt (igaz több mint 2 év kellett hozzá), én abszolút jól érzem így magam, csak ezt most nem kellett volna. Keserű volt de megtanultam, mindíg és minden helyzetben önmagamat adni. (csak most úgy összejöttek a dolgaim, meg még ez is) Nem szokásom ez a "hisztizés", ezt magam sem értem hogy jött ki belőlem.
Remélem igazatok lesz, és egyszer tényleg találni fogok valakit aki önmagamért szeret.(egyszer már sikerült, de azt meg Én csesztem el + párja is volt a leányzónak)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
orbano #25180 üzenetére
Ismerkedünk, csak a barátnőitől hallotam néhány dolgot róla, nem válóok csak nemtudom hosszú távon mit fog okozni. Lehet keresgélek még igaz 34 vagyok, de 27-28 évesnek nézek ki.
A feministákra visszatérve amikor eléri státuszuk a legmagasabb szintet, rájönek milyen rossz az ha nem a nőt látják bennük, hanem a vezetőt, orvost, tudóst stb...Inkább a tisztelet ül a a férfi szemükben a vágyakozás helyett.
-
Csakénvagyok
őstag
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #25176 üzenetére
Én is azt szoktam mondani, mindent jobban tud, nem vagyok ellensége a feministáknak, pl a gyerekek joga jobban érdekelnek. Vagyha már itt tartunk, a magyar valóság, politikai elitünket kéne rendberakni és valami nemzetgazdaság élinkítéssel kéne foglalkozni.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #25171 üzenetére
Mondjuk az abortuszt én is ellenzem, szerintem nem dolgunk eldönteni adunk életet, sorsot vagy nem.
-
I_Am
veterán
válasz
kisboxi #25161 üzenetére
Te most nem magad alatt vagy, hanem hisztizel.
A kitartásod nem Neki szól, hanem a saját önzőséged vezérli, mert most már kell, szükséged lenne rá. De ezt is csak elhiteted magaddal mert azt érzed meg vagy rogyva. Hülye játéka ez az agynak, amit a félelmeink vezérelnek.
Nézz körül mi volt mikor nemet mondtál, vagy időt kértél. Emlékezz azokra a napokra, keresd meg miért voltál olyan amilyen és legyél ugyanaz. Ha akkor is kelleni fog a lány, akkor már talán sikerül is valamit lépned.
Mert amig ilyen gyermeteg módon, csak a saját érdekeid szem elött tartva és már elég szúrós szemmel nézve a világra, a megnemértettséged hangoztatva állsz egy másik emberhez, nem lesz belöle semmi pozitív végeredmény. Görcsös és visszafogott lesz minden tetted és mozdulatod, a szavaid megfontoltak és nem pedig őszinték.Viszont ha sikerül megtalálnod önmagad, azt aki szeretsz lenni, akinek a bőrében jól érzed magad, akkor lehet esélyed, akár nála, akár egyedül, akár másvalakinél.
Én a jelenlegi állapotod a magánnyal oldanám meg. Nem kérdezném meddig tart majd, csak a cél vezérelne, újra az legyek aki szeretek, mert akkor talán szerethetnek. És nem az a fontos ki lesz majd és mikor jön, hanem hogy addig is önmagam tudjak maradni és megtanuljam elfogadni azt aki vagyok, mert csak akkor találok magam mellé olyasvalakit, ha nem kell mást adnom, mint önmagam.
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #25149 üzenetére
kár, h szomorkásra vetted most a hangszínedet... vagy mérgesre?
-
brumesz
aktív tag
akkor nálam is helyzetjelentés:
összvissz 2 hónap volt, és vége egy általam elkövetett hülyeség miattkinek így kinek úgy
-
runner 125
nagyúr
..lassan 2 hónapja, h együtt vagyunk.
-
zoltanz
nagyúr
Szerintetek ha egy nő mindent túlmisztifikál, vagy vallásos típus és én nem annyira az hosszútávon milyen lesz?
Rendben van ha érdekli a csillagászat az engem is vagy pl csak olyat étkezik amit a vallása enged, de ezen felűl nekem sok.Én olyan ritkán templomba járós katolikus vagyok.
-
kisboxi
tag
válasz
(Darkwood) #25162 üzenetére
Már azon is gondolkoztam, pedig nem az én stílusom!(de sztem annyira ismersz)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kisboxi #25157 üzenetére
Nőt várokoztatni ej ej, azt inkább fordítva szokás. Mennyire bántotta, sértette meg a dolog ki tudja. Szerintem ha kitartó vagy és találékony van esélyed még, lényeg rendezd úgy a dolgodat, hogy legyen személyes kontaktus estleg telefonálj vagy írj rendszeresen (helyesírás, választékosan, írj és nevesen is rajta)
-
kisboxi
tag
válasz
(Darkwood) #25156 üzenetére
Hát, most valakinek sikerült belebeszélni ezt a korkülönbség dolgot. De amúgy egy pár hónapja húzódott közöttünk ez a dolog, hogy lesz-e valami.(mert Ő akarta) Most meg már, hogy én is átgondoltam, erre kaptam egy akkora kapufát hogy ihaj!
-
kisboxi
tag
Hát most így ahogy a lovaglást említettétek, lehet hétvégén el is fogok menni egy kicsit. Nem tudom, ki hogy van ezzel, de engem megnyugtat és legalább arra a kis időre kikapcsolom magam.
Én ezt nem bírom, olyan szinten kész vagyok, hogy ajjaj! Lehet hülye vok (sőt tuti), de én komolyan ne tudom elfelejteni a leányzót.
Még a korkülönbség se zavar, de egyszerűen meg vagyok érte zavarodva. Mi segíthetne ezen hogy elfelejtsem??
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #25152 üzenetére
Valamikor dolgoztam egy trafikban vadasparkban ott lehetett a dolgozóknak, esetleg érdeklődj munka iránt lovardában is. Most nyáron inkább a delfin lovagást ajánlanám, nagyon kellemes én még nem próbáltam, tudnak puszit is adni, valamit egyéb trükköket.
-
Csyppa
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #25152 üzenetére
Huh, ez akkora magaslabda hogy én már el sem érem
-
Wolverine
félisten
válasz
Cs.Orsolya #25055 üzenetére
AltGr + a = ä
szerk: és persze ha nem olvasom végig a topicot, mielőtt írok valamit, akkor fel sem tűnik, hogy ezt orbano már ellőtte.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #25149 üzenetére
Szerintem izmok csodálatosak, (természet vitathatatlan csúcsteljesítménye, vagy a szem vagy a fül) csak megfelelő táplálkozás és edzés kérdése. A tehetség nem múlik el nyomtalanúl. Idősödő korban is számtalan példát látunk másodvirágzásokra mondjuk zene terén. Úgyhogy gyerünk a szabadba lóra fel.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
orbano #25146 üzenetére
Nem egy az egyben.
Proof: Ilyen statisztikához kevés a tapasztalatom. Ezer éve nem ültem lovon egyébként. Régi álmom volt, hogy majd egyszer megtanulok rendesen. Egy ideig az első keresetemet az egyetem alatt még költhettem ilyen álmokra. Akkor egy darabig lovagolni, énekelni és zongorázni tanultam. De ez túl rövid ideig adatott meg nekem. Azóta szinte a nulláról kellett visszaépítenem az életemet.
Zoltanz: gyerekkoromban azt mondták, úgy ülöm meg a lovat, mintha egész életemben ezt csináltam volna. Aztán túl sok idő ment el, mire megint lóhátra kerültem, és akkor már nagyon agyból akartam lovagolni, és addigra az izmaim elfeledték, hogyan kell. Elképesztően sokszor törtem össze a hátsómat
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #25136 üzenetére
Nem sokszor lovagoltam, annyi mardt meg, hogy nagyon magasan van rajta az ember és imbolyog össze vissza alatta a ló.
Lehet gyárihibás vagyok, de biztosabban ülök egy Yamaha Fazer 1000 -esen.
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #25141 üzenetére
Most mi a baj, Te írtad, hogy sokféle paripát megültél már, tehát gondolom van egy "statisztikád", hogy kb. mennyit szoktál lovagolni. Ezért kérdeztem, mennyi a legkevesebb, legtöbb idő, amit lovon töltöttél, illetve átlagosan mennyi az az idő, ha felülsz egy lóra?
Semmi 18+ nem volt benne.
De felőlem átmehetünk ebbe a topicba is!
Csakénvagyok gondolt itt rosszra! Én úriember vagyok! -
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #25143 üzenetére
a félelmeinket is megálmodjuk amúgy, nem?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #25144 üzenetére
Van Hozzád szóló intézményesített, avagy köznek publikált segítségkérésem is. Ha tudnál majd közbenjárni az érdekemben, annak nagyon örülnék.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Jahogy. Akár.
De ma szerzek másik kormányvéget, és akkor már nem zaklat, szóval sok értelmét nem látom. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Csakénvagyok #25142 üzenetére
Hja. De ha az embernél az álmok egy az egyben megfeleltethetőek volnának azzal, amire vágynak, és kihagynánk belőle a szimbolikus tömörítést és áttolást, akkor igencsak bajban volna az emberiség! Még jó, hogy a tudattalanunk egy nagy Tréfamester!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
No, hát rossz az aki rosszra gondol.
Valamit ha még gonoszabb akarok lenni akkor azt mondom hogy: "Éhes disznó makkal álmodik" -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #25140 üzenetére
Nem. A zaklatottságodról, Te, Majom.
Úgy rémlik, mintha már szamáron is ültem volna gyerekkoromban. A szomszéd bácsinak volt egy szamara, Bandinak hívták. Lovon, és motoron biztosan ültem már. Többször is. A szamárról annyi jut eszembe, hogy ilyen bolond érzés ülni rajta, mintha idegbajos lennél, úgy rázkódsz rajta. De ez csak halvány foszlány.Proof, Csakénvagyok: Ejnye fiúk, ez nem az a topik. Itt kiskorúak is olvasnak.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Miről? Arról, hogy Te sokféle paripát megültél már, vagy úgy általában?
(És mi a helyzet a szamárral, amúgy?)
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Gondlom kizárólag csődört, ha nem küldj videjót
-
proof88
addikt
válasz
és mennyi ideig szoktál lovagolni? min/max/avg?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #25134 üzenetére
Lovaglásban elég tapasztalt vagyok. Sokféle paripát megültem már.
Akarsz beszélni róla?
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #25133 üzenetére
Belelátok a fejedbe!
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #25133 üzenetére
Pl. szamárról is ugyanakkorát lehet esni, mint lóról. Feltéve, hogy nagyméretű a szamár. Viszont a járása más jellegű, mint a lóé, nem is gondolná az ember. És mégis.
A nőügyekhez viszont csak a legeléssel kapcsolatosan kapcsolódik a ló.(Elveszett az egyik kormányvégem. Zaklatott vagyok.
)
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #25131 üzenetére
amire csak szeretnéd
gondolom Neked is van mocskos fantáziád, nem kell tippeket adnom -
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #25129 üzenetére
de ha nincs ló, jó a szamár is
-
proof88
addikt
Benéztem, megvolt, megyek a következő topicba.
-
brownus
veterán
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
fordfairlane #25119 üzenetére
Nem kell rád vadászni, akárhol megjelensz kezded a személyeskedést
-
Gorneck
legenda
Lassan szólhatnék anyámnak nézzen be...ha már egyszer óvónő...
Mondjuk melóba is eljöhetne néha...ott is van pár kisgyerek...
-
fordfairlane
veterán
válasz
Csakénvagyok #25117 üzenetére
Ha ennyire ráérsz, írhatnál valami érdemlegeset is, nem csak engem kéne figyelned. Egyébként ez is személyeskedés, amit te művelsz, kisgyerek.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
fordfairlane #25116 üzenetére
Gratulálok, ismét egy személyeskedés
-
lorcsi
veterán
válasz
Cs.Orsolya #25113 üzenetére
mert nem mindegy hogy ki felett anyáskodsz
azt hittem amikor azt mondtad, hogy lapozzunk valóban lapoztál is
unalmas hogy 1-2 egyszeri -nem ismétlődő és nem folyamatos- kijelentésemen ennyire tudsz lovagolni[ Módosította: parandroid ]
-
Lirion
addikt
válasz
tibi666 #25092 üzenetére
Az látod egy nagyon szép ajándék lesz, mivel nem azért kapja, mert drága meg csili-vili, hanem azért, mert láttad, hogy tetszik neki és szívből fog szólni. Ez cool.
Amúgy meg költözzetek kecskemétre ketten, onnan kb. egyenlő távolságra van pécs is meg debi is és pest is csak 90 km.
™ -
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #25108 üzenetére
azért ehhez hozzá tartozik, hogy a Nagy Anya minőségedet már régóta szeretem, és emiatt tisztellek
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #25108 üzenetére
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
tibi666 #25106 üzenetére
Én teljes vállszélességgel támogatom a bőrgyógyászok tanáscát! És marhára irigykedem. De hát, ez van. Kinek milyen lapot oszt az élet...
orbano: Ha duzzogok, az nem ilyen.
kérdezd csak meg a pasimat...!
Egyébként most azon röhögök sírva, hogy prezentáltuk, mi ketten, férfi és nő azt a pillanatot, amikor is a bennem lévő férfi elv kinyilvánította a nő akaratát, amire is a férfi feled közölte, hogy akkor most Banzai!, és neki támadt. Erre én elővettem a Nagy Anya minőségemet, és az azzal járó rendíthetetlenséget, és megkérdeztem, óh, kedves, tán csak nem rossz napod van? Erre Te színt vallottál, és elkezdtél nekem hízelegni, már-már Pallasz Athéne-i magaslatokba emelni, hogy a kegyeimbe fogadjalak, és ne mellőzelek....
Hát, itt a gyakorlati példa és tanmese a korábban kritizált érthetetlen és használhatatlan agymenésemhez.
Most, itt, csak Önöknek, prezentáltuk kétszemélyes drámai előadásunkban Mr. orbano színművész kollégámmal a nő és férfi működésének egy fejezetét!
Köszönjük a figyelmet, a virágot az öltözőbe kérjük!Meghajlás, taps, jobbra el.
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #25105 üzenetére
ne duzzogj! olyan menthetetlenül nő vagy, hogy borzalom!
épp kifejtettem menynire szeretlek, erre csak ilyen skorpiózásra telik válaszul. ejnye. no majd megpróbálok jobban nyalni, hatha akkor méltatsz pár szóra.
-
tibi666
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #25103 üzenetére
eddig nekünk is csak pozitív tapasztalataink voltak a tengerparti emberekkel, de a montenegróiakban nagyot csalódtunk. a horvátok viszont kedvesek.
na, megfogadom a bőrgyógyászok tanácsát és lemegyek fürdeni egyet a többiekkel.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
orbano #25102 üzenetére
A mosolygás nem arról szól, hogy mulattatsz akkor, amikor ilyen vagy. Ez egy másfajta mosoly. Inkább az életen mulatok.
Jól van, szúrkálódj csak! De aztán figyelmezz arra is, nehogy úgy járj, mint a skorpinyók szoktak...A szerkesztésre: Haj, Kölyök, bocs, hogy így szólítalak, de ez a benyomásom most, már értem, mi bajod van. Sajnálom, ha úgy érzed, hogy mindig lerázlak! És megtisztelő, hogy felém hajlandóságot mutatsz az új, vagy más, vagy ellenkező dologok beengedését illetően. De most nagyon nagy terhet rósz ezzel a nyakamba...
Az meg hülyeség, hogy "lealacsonyodni a szintetekre". Báááh!Figyi, nő vagyok, meg hülye agyturkász, meg idióta lélekbúvár, de lécci-lécci-lécci, ezek ellenére hadd ne kelljen már megfelelnem Nektek, és a közösség rám vetített elvárásainak, és szerepideáinak! Én én szeretnék lenni, olyan agyahagyott érthetetlen, amilyen vagyok, olyan fellegben járó bonyolult, és elszállt dumával, ami jellemez, és olyan elvont és realitásoktól látszólag távol eső meglátásokkal, amellyel komplett idiótát csinálok magamból, ha kell. De én ezt bevállalom, nekem erre szükségem van. Hmm?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
tibi666 #25092 üzenetére
Kedves vagy, köszönöm!
Tavaly mi is voltunk Horváto-ban. Valóban gyönyörű. Meglep, hogy mogorvák a tengerparti emberek. Ez nekem új. Valahogy akárhányszor jártam tengerparton akár Bretagne-ban, akár Spanyolo-ban, akár Marokkóban, akár Olaszo-ban, sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, kedvesebb emberekkel futottam össze, mint a "szárazföldi patkányok" közöttDe már egy tópart is sokat változtat az emberek mentalitásán. Fura ez.
Lehet, csak a turistákból van elegük. Mert sok turista elképesztő módon bunkó és tiszteletlen azokkal, akiknek behatol az otthonába, a szülőföldjére...A csajt illetően, hát, én nem nyilatkozok most. Maradok távolságtartó szemlélődésben.
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #25100 üzenetére
nem szórakoztató? épp azt írtad, hogy mosolyogsz
ma pont, hogy tiszta a felyem és könnyű a szívem, ezért felszabadultan, a szokásosnál szúrósabb stílusomban nyilvánulok meg. talán pont azért vagyok intoleránsabb a hülyeségekre (ezt ne magadra vedd), mert távol akarom tartani őket magamtól. időm, energiám meg mint a tenger, jobb dolgom pedig nincs, így marad a fórumba írogatás. élvezem, ahogy Bubu, meg a hozzá hasonlók pattognak és élvezkednek a saját hülyeségükben, azt meg sajnálom, hogy mi ketten nem értünk szót. há... evvan. az tény, hogy hozzám kell a türelem, talán egyszer tea mellett lesz is.
a segíteni vágyásodhoz pedig: próbálj meg szerintem kicsit lealacsonyodni a mi szintünkre, szerintem nem mindig sikerül, és ez sokak reakciójából látszik. olyan szinten, olyan megfogalmazásban írsz dolgokról, amiket kevesen értenek itt meg. ezért is kell szerintem néha kevsébbé mély, de egyszerűbb, hatásosabb tanácsokat adni, vagy csak tömörebben véleményt nyílvánítani.
Egyébként a veled való "vitázásban" az idege a legjobban, hogy általában olyankor mondod be az unalmast, amikor nyitok feléd, és próbálom a Te kereteid között megvédeni az igazam. Ezekre rendszerint már csak az a válaszod, hogy hagyjuk. Te vagy az egyetlen itt a fórumon, akivel szemben ezt megteszem, mégis csak ez a reakció rá.Bubu: hagyd már magad kicsit.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest