- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Sziasztok!
A magazinos kódok nem nagyon nézték hány gépre voltak beaktiválva, szóval gond nélkül ment több gépen is egyszerre.Ha veszek normális licenszet az ESET webshopba Internet Security-hez, de csak egy gépre, ott is ilyen laza lenne vagy azoknál a kódoknál már komolyan ellenőrzi a rendszerűk, hogy hány gép használja egy időben? Van valakinek erről már tapasztalata?
-
robogo81
senior tag
Debrecen külterületén lakok,és ott csak mikrohullámú van,kábel legközelebb 3 km-re van.de az biztos hogy upc netjét használja a cég.Van oldal ahol kiírja hogy UPC Broadband Holding,már az is eszembe jutott,hogy ráírni az ucp-re hogy mi legyen,mert a szolgáltató nem keresi hogy hol van gubanc a rendszeren belül,az meg hogy fix ip címet kérjek feláron az előfizetési áron felül,nem éri meg,főleg hogy én szívjak más hibája miatt.
Azért köszönöm az infókat! -
DS39
nagyúr
ESET Internet Security licence-t otthonra legálisan, olcsóbban, mint a hivatalos oldalról, hol érdemes venni? (eddig chip magazinos kóddal aktiváltam, de azt sajnos beszüntették, így elgondolkoztam a vásárláson)
Találtam egy ilyet.
Árukereső-s értékelések alapján megbízhatónak tűnnek, és kb. havi egy ezrest megérhet a dolog. -
DS39
nagyúr
válasz
robogo81 #7382 üzenetére
Valószínűleg NAT-olva vagy a szolgáltatónál, pl. a DIGI rendszeresen alkalmazza. Spórolnak a publikus ip-kkel. Alap esetben ez nem probléma, és a userek 90%-ának valószínűleg nem is okoz gondot. Viszont nálad mivel ez problémákat okoz, ha DIGI-s vagy esetleg, akkor ott lehet kérni publikus ip címet. (így nem fogsz osztozni másokkal ugyanazon a címen)
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Lehet kérdezték már akkor boccs, de vettem 3 eset internet szeku licenct 3 évre 3 gépre, kódot beillesztettem ok minden. Honnan fogja tudni az Eset, hogy én csak újra telepítettem a gépemet és újra aktiváltam a kódot, és nem másik gépre rakom fel..MAC cím alapján vagy mi alapján jön rá, hogy ez ugyanaz a gép..nekem ez totál ködös.. Mondja már el valaki pliz! köszönöm szépen !
Valahol ezt lehet látni felületen, hogy milyen gépeket aktiváltam eddig? Myeset-en semmi nincs..
-
robogo81
senior tag
Sajnos a hálózathoz nem igazán értek,de ha jól értem akkor közös ip cimem van egy sereg mással,annak valami alcimén?
csak sajnálatosan a feketelista miatt nem érem el simán a: steam,battlenet,uplay,epic store klienseket(a jelszó ablaknál lehasalnak:rossz jelszó/lejárt bejelentkezési idő/a szerver nem elérhető,stb),ugyancsak bajos a bejelentkezés a böngészős oldalaikra,a ps-network se megy alapból,a ps4 se tud bejelentkezni,javítások,frissités,böngészö megy,a store/barátok nem.
Sok oldal nem jön be,vagy hibásan,nincsen kép,animáció,menük.vagy simán nem elérhető(telefonon simán a saját netjével)
A routeren használok ingyenes(2gb-ig) vpn-t,ha szükséges a ps-en,hogy legalább store-t elérjem,és ha a letöltés elindul,akkor már megy a sima nettel is tovább,a böngészönél meg használom az operát,abban van vpn,azzal meg elérem azt amit a nem.
de ez akkor is baromira zavaró,főleg ugy hogy dinamikus ip cimem van,de ez is vagy 2018 nyara óta nem változott,úgy hogy antennát is cseréltek a nálam,miután az átjátszótornyokat feljavították. -
Pete1
tag
válasz
robogo81 #7380 üzenetére
Szia,
Szerintem ez a hálózat(szolgáltató) hibája, egy IP címed van a többi internet előfizetővel (mintha egy munkahely egy IP címet használna, és arra az egy net-kapcsolatra csatlakozna rá minden dolgozó), és közülük valakinek vírus van a gépén. Nem csodálkozom, hogy nem válaszolnak rá! -
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy elég nagy problémám,de nem igazán tudom hogy melyik topikba írjak,de mivel Eset IS-t használok,meg biztonsági jellegű talán tud valaki valami hasznosat tanácsolni.vagy máshová irányítani.
Már lassan fél éve fennáll egy komoly gondom,úgy tűnik hogy az Ip cimem sok oldalon feketelistán van.Sokáig csak annyit lehetett észrevenni belőle,hogy gyakran beadta azt az ablakot a google hogy az ön hálózatából sok gyanus forgalom érkezik(vagy ilyenek),és sokat beadja a captcha ablakot(a képkiválasztósat,hogy ember vagyok-e),és rengetegszer a Cloudflare(valami web biztonságtechnikai cég) által beadott oldalt,ami ugyanazt csinálja.Mostanában már nem jelenik meg a képes kirakós/választós ablak se.,csak ennyi:There was an issue communicating with the captcha provider. More information may be available below.
A gépemen a legfrissebb a windows,a virusvédelmem az eset(a kéretlenek elleni védelmet is engedélyeztem telepítéskor),a tűzfal a comodo firewall,a botok,meg a kéretlenek ellen a Malwarebytes Free-t,meg a spybot search and destroy-t használom, úgy havonta az egész gépen futtatom ezeket,a gyorsítótárakat,meg az átmenetieket törlöm,amit az eset sárgával,vagy pirossal jelez oldalt nem nyitom meg.
Évek óta ezeket használom ezért remélem hogy nem botnetes a gépem,vagy mit nézzek még meg?
Ezt most néztem meg,olyan időpontokat ír,amikor a gép biztos nem megy,éjjel nem használom,a telefonom nem wifin van,a ps4 kikapcsolva van,más nethasználó nincsen a hálón,a router szerint nincsenek mások rácsatlakozva.
ezt már jeleztem a szolgáltató felé többször is,de hónapok óta semmi változás. -
Winnie The P
őstag
válasz
Jack Oneill #7378 üzenetére
Vagy egy Adwcleanert.
-
Jack Oneill
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Version 13.1.21.0
- Added: Windows 10 H1-2020 compatible
- Added: Banking & Payment : Remote access application notification
- Improved: Banking & Payment : Re-director link quality
- Improved: License over-use blocking
- Improved: Advanced setup accessible by screen-reader software
- Improved: Read out notifications by screen reader software
- Improved: Uninstaller feedback screen removed
- Improved: Installer refactoring
- Fixed: Banking & Payment : On-screen keyboard scrambler improvements
- Fixed: Minor bugs -
Kékes525
félisten
válasz
Winnie The P #7372 üzenetére
-
Winnie The P
őstag
Hali! Mi az Eset Is eltávolításának a legjobb módja? Köszönöm.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7370 üzenetére
nekem ssd-m van és nálam is előfordult amit írsz....azt csináltam, hogy manuálisra állítottam a frissítéseket (csak napközben engedem)....2 napja nem zabálja a ramot indításnál.
-
Norbert1989
újonc
-
Kékes525
félisten
válasz
Norbert1989 #7368 üzenetére
Ellenőrizd le a néhány más vírusirtóval, ha nincs semmi, akkor un-installálás az erre a célra kifejlesztett programmal és újratelepítés. Lehet hogy az ESET-en belül egy teljes visszaállítás is megteszi.
-
Norbert1989
újonc
Sziasztok, 64 bites windows 7-en Eset Internet Security-vel van egy olyan problémám, hogy rendszerindítás után majdnem 10 percig felzabálja az összes ramot, és pörgeti a vinyót, mintha önállóan teljes rendszerellenőrzést csinálna, pedig ha megnyitom közben az Eset-et nem látszik semmi ellenőrzési folyamat. A rendszer feláll kevesebb mint 1 perc alatt, de emiatt majdnem 10 percig használhatatlan, mert nincs szabad ram. Az az érdekes az egészben, h a barátnőm jóval gyengébb gépén nincs ez a jelenség, csak azon 32 bites windows 7 van, az Eset beállításai ugyan azok mint az én gépemen. Mi okozhatja ezt a jelenséget? Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok.
Arról esetleg van információ, hogy mikor kerül vissza a hívásblokkoló az ESET Mobile Security-ba? Március elején jött egy frissítés, amivel visszakerült, de szerintem csak valami hiba miatt. Egy hétre rá érkezett még egy frissítés "bug-fixes and optimizations" leírással, ami ki is szedte.
-
-
Ga3rieL
senior tag
Heló,
A nyelvet lehet valahogy állítani a már feltelepített programon belül, vagy nem? EIS -
ƵøŁĭ
veterán
Version 13.1.16.0
- Added: License over-use blocking
- Added: Windows 10 H1-2020 compatible
- Added: Windows 10 H1 2021 support
- Added: Banking & Payment : Remote access application notification
- Improved: Banking & Payment : Re-director link quality
- Improved: Advanced setup accessible by screen-reader software
- Improved: Read out notifications by screen reader software
- Improved: Uninstaller feedback screen removed
- Improved: Installer refactoring
- Fixed: Banking & Payment : Scrambler improvements -
ƵøŁĭ
veterán
Előzetes változás a 13.1.16.0-ban:
-
kiváncsi f..
tag
válasz
GEPESZ66 #7354 üzenetére
Köszi!
Sejtettem, hogy ilyesmi lehet a háttérben. De hiába kerestem, nem találtam tájékoztatást róla.
Csak 14: 33 -kór: [link]
Amúgy a Ff-ból régóta nem tudok belépni védett böngészőn keresztül. Próbálkozik, azután kiírja, hogy a Ff már fut. Chrome-val azért szokott menni. -
GEPESZ66
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7353 üzenetére
-
kiváncsi f..
tag
Sziasztok!
Nem tapasztaltatok hibát az ESET I. S. kapcsán? Nem tudok belépni az OTP Direktbe.
Eddig is csak a Chromból engedett, most már onnan sem. Se Firefoxból, sem Operából.
Egyedül a Ff- ból tudok belépni, nem biztonságos módban.
Esetleg az Otp internetbanki oldala akadozhat? Bár nem olvastam róla. -
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7351 üzenetére
,,nem kell senkit lehülyézni"
Ezt kikérem magamnak, senki nem mondott ilyet. Ha a ,,nehéz felfogást" annak értelmezted, azt sajnálom, én nem annak szántam, szerintem nem egyelő a hülyézéssel.
Egyébként meg megtévesztő, amit írsz, mert lehet, hogy értetted, de mégis kétségbevonóan vártál tőlem bizonyítékot arra a vonatkozólag, hogy 60 napról van szó, amikor szerintem elég egyértelműen elmondtam. Ráadásul már itt a topikban is visszaolvashattál volna erre vonatkozó információkért, nem egy ember elmondta az évek alatt a 60 napot. -
kiváncsi f..
tag
válasz
Jack Oneill #7350 üzenetére
Hidd el tudok olvasni, és szöveget értelmezni. Csak mert ingerült vagy, nem kell senkit lehülyézni, sértegetni.
Ha figyelmesen olvastál volna, láthattad, már akkor értettem.
A düh és ingerültség nem jó tanácsadó, mert elvakít. Nem akarok tovább offolni, a tanulság levonva. -
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7349 üzenetére
Akkor látom, most már érted
Csak olyan volt, mint ha nem hinnéd el, én meg ingerült voltam, elnézést.
Ennyi, nem kell törődni azzal, amit az ESET oldalán írnak. -
kiváncsi f..
tag
válasz
Jack Oneill #7348 üzenetére
Balázskám, Balázskám! Kicsit nagy az arc!
Olvasd el újra a # 7340-est, és próbáld meg értelmezni! -
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7342 üzenetére
Parancsolj, ilyen levelet küldenek, ha megvagy mindennel
Zoli:
Igazad van tényleg, amúgy én is nagy marha vagyok, hogy belinkelek ilyet bakker, csak ilyenkor elszáll az agyam, amikor magától érthető dolgokat kell bizonygatnom. Mentségemre szolgál, hogy igen gyakran megveszem az újságotCéges szinten pedig 10 éve lelkes előfizetők vagyunk az ESET-nél.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #7346 üzenetére
Persze csak nem akarom, hogy megsimogassák a válladat.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
A mobilon január végén aktivaltam.
Akkor számold már ki légyszíves, hogy hany nap? Itt a kép, láthatod , mennyi van hátra.
[link]Zoli
Elnézést,ebben igazad van, de valahogy értessük már meg a kollégával, mert nagyon nehéz a felfogása. A linket meg ki tudja valaki törölni? Előre is köszönöm.
De várjál akkor belinkelem neki, amit kaptam az ESET Magyarországtól, hátha azt már megérti -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #7344 üzenetére
Ilyet ne rakj be, mert következményekkel jár. (kódok miatt)
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Figyelj, ha ha ennyire nem érted, engem nem érdekel, de hogy ennyire ne tudjál olvasni, az elég fura. Itt a chip magazinos kód
[link]
Január végén megosztják, vagyis attól érvényes, az olyan értetleneknek is oda írják, hogy a licence érvényessége 60 nap. Számold már ki légyszíves, ha január végén megadnak egy licence-t, és március 31 az érvényesség vége (ami oda is van írva) akkor az hány nap??? Ne szórakozz már könyörgöm, így aktiválom már évek óta 60 naponta, és a program ki is írja aktiválás után, hogy 60 nap múlva lejár. Komolyan mondom, még mennyit kell ezt bizonyítgatni??? Engem nem érdekel, mit ír az oldalon, amit te linkeltél, az egy szabvány szöveg, mivel pl a PC guru 30 napot ad., benne hagyták ezt a szöveget, slussz passz, ennyi, ne akadj fent ezen, hanem aktiváld minden hó végén, amikor megosztják a kódot, vagy vedd meg az újságot (én is meg szoktam venni) és láss csodát, 60 nap lesz az érvényességi idő.
Ezt ilyen nehéz felfogni? -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Fogadd el, hogy 60 napra kapsz kódot. Fölösleges idegeskedni rajta hiszen valószínűleg jogtalanul használod.
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Jack Oneill #7341 üzenetére
Bocs, de hülyének te sem nézzél!
Az alábbi űrlap kitöltése után 1 hónapig érvényes licencet küldünk az Ön által megadott e-mail címre...
Linkeld már be legyél szíves azt az oldalt, ahol 60 napot említenek. Köszönöm előre is! -
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7340 üzenetére
Hidd el, 60 nap, oda is van irva, legyszives ne nézzél hülyének. De nyilvan te is ki tudod szamolni az általad leirt idő intervallumot. 60 napot ir mindenhol. Az oldalon, a mobilon a mobil licebce resznel is es a PC licence resznel is. Ha te nem a hó elején aktivalod, arról nem tehetek, én február 1-től aktivaltam es lejárati idő marcius vége.
A ESET oldalán valószínű, elírás van. -
kiváncsi f..
tag
válasz
Jack Oneill #7339 üzenetére
Mondom hogy 30 nap a Chip
: [link]
Megnéztem, nekem meddig adott licencet: Kezdet: 2020.02.04. Lejárat: 2020.03.31.
Lehet hogy neked lesz igazad. Nem tudom mióta lett 60 nap. Azért jó lenne ha az ESET hivatalos oldala naprakész tájékoztatást adna.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7338 üzenetére
60
Chip magazinos kod 60 nap
PC gurus kod 30 nap -
kiváncsi f..
tag
Szerintem az újságos kóddal 30 napra lehet hosszabbítani.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Marci112233 #7336 üzenetére
A kódok 60 napra szólnak , nem kell havonta irogatni. Viszint mi a gond azzal, ha kellene? Ez annyira megerolteto? Inkabb ez, mint esetleg a licence letiltasa idővel.
-
Marci112233
addikt
válasz
Jack Oneill #7335 üzenetére
Mint írtam, pár napja nálam is megy a két eszközön gond nélkül. Ha így nem szólnak érte akkor maradok tovább 1 licenc-el.
Viszont az újságos módszert nem ismerem. Leírnád folyamatát?Szerk: Rátaláltam az újságos módszerre. Ha jól nézem azzal havonta be kel írni az új kódokat. Ha ez tényleg így van akkor inkább kihagyom. Havonta keresve a kódokat már használtam korábban, de meguntam és 1 évre előfizettem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Marci112233 #7334 üzenetére
Jó kérdés. Elméletileg nem lesz baj, ismerős is használja így több gépen ráadásul. En inkabb az újságos kódot használnám, szent a béke.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Nemsokára lejár az Este Smart Security Premium előfizetésem. Az nem kérdés, hogy hosszabbítani fogok, inkább az hogy eddig 1 gépre vettem meg. No de mivel mint írtam nemsokára lejár (Kevesebb mint 1 hónap.) tesztként a laptopra is felrakta a terméket és megadtam neki az asztali gépen is futó nemsokára lejáró licenc kulcsot. lesz ami lesz alapon tettem, de szó nélkül bevette, és megy mindkét gépen gond nélkül 1 eszközre vett licenc-el.
Na most kockáztatok vele, és elvehetik a licenc kódomat ha hosszabbításkor ugyanígy 1 eszközre veszem meg, de két eszközön használom majd? -
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #7332 üzenetére
A-a, aszondja, hogy aktív a prémium verzió és hogy évente megújul.
Csak azt nem értem, hogy mi alapján? Mert az előfizetést már töröltem Google Playen még a fordulónap előtt... -
Sharkweb
aktív tag
válasz
pvt.peter #7329 üzenetére
Ingyenes verzióban ezek továbbra is működnek licence nélkül:
- Vírusirtó
- Valós idejű ellenőrzés
- Biztonsági jelentés
- Tevékenységnapló
- Táv-lezárás
- SzirénaAmik csak licencel aktívak:
- Alkalmazásvédelem
- Adathalászat elleni védelem
- Proaktív Lopásvédelem
- Ütemezett ellenőrzés
- Alacsony akkutöltöttség-szint riasztás
- Automatikus vírusadatbázis frissítés
- Összekapcsolt otthon felügyelete
- Biztonsági audit -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy nem akar "lejárni" az Androidos ESET Mobile Security alkalmazás ami Google Playes előfizetésen keresztül volt licenszelve?
Tavaly február 9-én lett előfizetve Google Playen keresztül kedvezményesen 1 éves időtartamra, ami idén február 9 -én járt le, de nem történt semmi se.
Még február elején töröltem az előfizetés megújítását Google Play felületen.Ötlet?
-
eron009
tag
Sziasztok
Adott egy win10-es gép, egy éves Eset Smart Security "előfizetéssel"/kulccsal. Újra kéne telepíteni a windows-t. Van arra mód, hogy az egy hónapos vírusirtót újra tudjam aktiválni az újratelepítés után? Vagy ezt bukom ilyenkor? -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7325 üzenetére
Engem zavar a felugró ablak. Sok veszélyes alkalmazásom van, amit használok. Másrészt mi az hogy veszélyes alkalmazás? A kategória szerintem teljes rossz és megtévesztő. A legveszélyesebb alkalmazás az egyszerű fájl kezelő (például az Intéző, Far Manager vagy a Total Commander). Bármit le tudok vele törölni, átnevezni mégsem szokták veszélyes alkalmazásnak nyilvánítani. Vagy veszélyes a parancssor, például a "format" parancs.
Szerintem érdemes bekapcsolni, mert vannak olyan malware-ek, amik azzal kezdik a tevékenységüket, hogy belenyúlnak a védelembe, különösen akkor könnyebben megtehetik, ha adminisztrátori fiókot használsz.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7321 üzenetére
A kéretlen és a veszélyes alkalmazások keresését én nem engedélyezem, jobb, ha ezeket én döntöm el, legalábbis nekem jobb.
Vajon miért nem kapcsolták be alapból a DNS mérgezést elleni védelmet? Bekapcsolva ez okozhat problémát? Most bekapcsoltam. Meglátjuk okoz e problémát.(#7322) TIT
Ne idegeskedjen a felhasználó.
Most én is bekapcsoltam.
Ja és érdemes jelszóval védeni a beállításokat.
-
emre
veterán
Üdv!
Elsősorban a fiam gépére szeretnék olyan vírusirtót mely rendelkezik szülői felügyelettel.
A gépen egy rendszergazdai felhasználói fiók van és nem is szeretnék másikat, így akarom megoldani.
Leszedtem egy próbaverziót, de valahogy elég szerénynek érzem a beállítási lehetőségeket. Teljes url letiltás nélkül gyakorlatilag semmi nem történik. -
TIT
veterán
És még a biztonsági réseket kihasználó támadásokra figyelmeztetés is ki van kapcsolva.
Jófejek,ezeket alapból be kéne kapcsolniuk. -
Jack Oneill
veterán
-
skt
tag
Sziasztok!
Telepítés után, használatra kést, vagy kell valamit mókolni a beállításokban (Internet security)? -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Az ESET-ben van bármilyen VPN funkció, mint pl. az Avast esetében?
Válaszokat előre is köszönöm!
Vigi
-
GEPESZ66
veterán
Érdekes, hogy az új Eset valakinél csökkenti a sávszelességet, ill. másoknál más gond jön elő.
Nálam pl. az Outlook 2016-ban a levelek küldése fogadása, a szinkronizálás több percig tartott.
Ha letöröltem, akkor már gyorsan megtörtént a küldés-fogadás.
Az F-Secure Safe, ill. McAfee IS esetében nálam nem volt ilyen gond. -
winhate
őstag
válasz
Jack Oneill #7314 üzenetére
Megvan minden. Problem solved.
DMZ off mindket routeren.
User Failure volt full nyitott volt kifele mindketto.
Igy siman kaptam direktbe a gepre a portscan t.
Egybol meg is talalta ami nyitva volt. ( eset log arulkodott rola) -
winhate
őstag
Hali
Segitseget szeretnek kerni.
Adott tamadasnak vagyok kiteve jopar napja:Info:
Telekom kabelmodem --- Tp link 1043 v1 --- 2 db xeon gep
Csakis az egyik gepen jelenik meg mindig az ertesites.2 tuzfalon hogy tud atjutni ?
A log file vagy a tiltassal kapcsolatos infot hol talalom meg ? (eset proggy n belul )
Tcp logger proggy t tud valaki ? (win7)Koszonom elore is a segitseget
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
kisbalazs83 #7310 üzenetére
Újraraktam és beállítottam a jelszót, lefuttattam a Hitmanpro-t és a Malwarebytes-ot is + az ESET is ellenőrzött és megtalálták a nyomorékot (amit remélem ki is irtottak). Ezer hála!
Nem tudom hogy jutott be a féreg, főleg hogy tegnap csak játszottam és nem töltöttem le semmit, de remélem túl vagyok rajta.Beillesztem ide a jelentést hátha valaki találkozik ilyennel
https://pastebin.com/qf3Lhxjc -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7308 üzenetére
Az ESET mappából szó szerint minden.
-
Urzu_7
aktív tag
Ebben a pillanatban kapcsoltam be a gépet majd a win10 egy újraindítás után eltüntette az Internet Security-t. Mi a fene történt?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kezdő vagyok #7305 üzenetére
Nem kell. Magától kikapcsol. A védelem jel ott lesz a tálcán, de a defender nem megy.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ha feltelepítem a NOD 32-t,csinálni kell-e a Windows Defenderrel?
Le kell-e tiltani stb.
Windows 7 Prof.64 bit-em van. -
mc-4
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7302 üzenetére
Nem srgitett!
Viszont mikor elindult a Nod akkor a routert mint eszközt felismerte.
Lehet ott kellene kapálózni -
mc-4
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7302 üzenetére
Azt hol találom?
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Én ma vettem észre, hogy nagyon lassú a net. 280-320Mbit/secel jött Nod nélkül,
Noddal 80-100Mbit/sec.
Van valakinek ötlete, tapasztalata milyen protokolt kellene állítani?
Néha leesik 40-50Mbit-re.
Szóval durván fogja a netet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest