- Proxmox VE
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 11
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7456 üzenetére
Azért arra még kíváncsi leszek.....én nem potyára tiltottam amit írtam és frissítek manuálisan 1-2 naponta mikor nem zavar be más CPU igényes dolgomba. Még augusztus 25ig van licenszem....az utolsó fél évem legalább nyugodtan telt el ESET ügyben
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7453 üzenetére
Úgy legyen.....ha mégsem akkor csináld meg a többit is amit írtam
-
Kékes525
félisten
válasz
Norbert1989 #7450 üzenetére
Próbáld alaphelyzetbe állítani, újraindítás és utána állítsd be úgy, ahogy szeretnéd. Ha nem használ, akkor a speciális uninstallaljával [ESET programok manuális eltávolítása az ESET Uninstaller használatával] leszedni és újratelepíteni.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7450 üzenetére
nálam úgy van állítva, hogy csak akkor ellenőriz ha nincs használva a gép. Rendszerindulásnál is tiltottam az átnézést. Bármi fajta frissítést meg totál manuálra állítottam......így most nincs gondom vele.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7370 üzenetére
nekem ssd-m van és nálam is előfordult amit írsz....azt csináltam, hogy manuálisra állítottam a frissítéseket (csak napközben engedem)....2 napja nem zabálja a ramot indításnál.
-
Kékes525
félisten
válasz
Norbert1989 #7368 üzenetére
Ellenőrizd le a néhány más vírusirtóval, ha nincs semmi, akkor un-installálás az erre a célra kifejlesztett programmal és újratelepítés. Lehet hogy az ESET-en belül egy teljes visszaállítás is megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest