- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Másnál működik a nod32 rendesen?Nálam ezt írja
-
Diák66
őstag
válasz
Jack Oneill #6696 üzenetére
Nem ér annyit az egész..... nekem tökéletes a win10 beépített szoftvere is. Más külsős vírusírtót csak néha-néha telepítek, hogy azért még is legyen egy-egy vizsgálat, valamelyik komolyabb szoftverrel. Ami általában nem talál kártevőt a gépen. Mondjuk az eset éppen talált.... más kérdés, hogy a CCleaner telepítőjét gondolja kártevőnek.....
Természetesen mindegyik hivatalos forrásból származik. (adott cég weboldaláról). Ja és még mielőtt megkérdezed, igen a win10 is hivatalos. (nem tört-torrent verzion)
Az Avast-nál láttam hasonlót, hogy egy-egy alkalmazást blokkol, vagy éppen a wifi csatlakozást akarja felülbírálni. Úgy látszik az eset is ilyen lett.....
-
Jack Oneill
veterán
Ez eleg erdekes. En napi szinten hasznalom ceges kornyezetben es otthon is a programot, telepitettem rengeteg verziojat, de ilyennel meg nem talalkoztam.
Hivatalos oldalrol szedted le a telepitot? En a helyedben beszelnek a supporttal. Egybol valaszolnak, akar kapcsolodnak is. -
Diák66
őstag
válasz
Jack Oneill #6691 üzenetére
De igen, a program hajtott végre olyan beállításokat a telepítést követően, amiktől majdnem használhatatlanná vált a gép. Először is a BIOS-ba beleturkált és aktiválta a Computrace -t. Maga a Computrace - Absolute Software nincs telepítve. Elvileg így nem is lehetett volna aktiválni a BIOS-ban. Ennek ellenére, amikor az ESET fent volt, lehetett és be is aktiválta. (plusz uninstall után úgy is hagyta). Amíg ezt nem kapcsoltam ki, a billentyűzetet folyamatosan blokkolta.
A Device controll (magyarul valami eszközvezérlés, vagy alkalmazás vezérlés volt... már nem emlékszem) meg szépen kiírta, hogy 43 alkalmazás blokkolva. Konkrétan mindent kilőtt egyből. A böngésző közölte velem, hogy egy alkalmazás blokkolja a hozzáférést az internethez. Szépen egyesével rá kellett mennem, hogy "engedélyezés". Saját maga nem volt képes eldönteni, milyen alkalmazással áll szemben.
A szolgáltatásoknál (services.msc) mindent átállított szinte. Az indítás típusa: "Letiltva". Ami maradt az is mind "kézi" manuális indításon maradt. Még véletlenül sem automatán.
A beállításokban csak az lett bekapcsolva, amit ő ajánlott. Fel is ajánlotta az alkalmazás felügyeletet. Bár ne tette volna.
Kb az zajlott le, hogy telepítettem a programot, csökkentett módba tettem a gépet (hatékonyabb víruskeresés miatt), aztán rá kellett jönnöm, hogy csökkentett módban (más szoftverekkel ellentétben) ez nem fut. Vissza normál indításra, aztán innentől kezdve mindegy volt mit állítok, gyakorlatilag maradt " csökkentett mód", csak nagyobb képfelbontással. Wifi nem volt, hibaelhárításra közölte, hogy a szolgáltatás nem fut és így tovább.....
Minden szolgáltatást kénytelen voltam kézzel indítani. Úgy 4 órát el vacakoltam ezekkel, hogy használható legyen a gép. Computrace-t is mire rájöttem, hogy bekapcsolta ..... csak utána lett hang, touchpad és rendes billentyűzet.
ESET nálam elesett.... soha többé nem telepítem.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6693 üzenetére
Elméletileg, ha az Eset-nél telepítés után végig fut az első vizsgálat, akkor azt követően csak azokat vizsgálja, ami változott.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6691 üzenetére
Szia!
A gépemen, ahol volt már Eset IS is, most Avast IS van.
A rendszermeghajtót átvizsgálva (minden fájl ellenőrzése kiválasztva), érdekes módon sokkal-sokkal gyorsabban átvizsgálja, mint az Eset.
Csak a tegnapi tapasztalatomat írtam le. -
Jack Oneill
veterán
Eloszor is nem vacak a program es nem a program baszarintotta el, hanem te. Akkor mindenkinel jelentkezne ez, vagy hasonlo problema.
Masodszor a kerdesem a kovetkezo lenne. Amikor feltelepitetted, allitottal valamit a programon belul? Barmit... Mert magatol ilyeneket nem csinal. -
Diák66
őstag
Sziasztok!
Feltelepítettem az Eset Internet Security magyar próbaverzióját. MEGBÁNTAM!
Egyrészt nem fut csökkentett módban.... a hatékony vírus keresés miatt
Másrészt jól elrontott mindent. Az összes windows szolgáltatást szinte tiltotta. (services.msc)
Most nem működik a wifi, nincs hang, touchpad kuka, billentyűzet néha-néha újraindítást követően működik.Vacak ez a program. Mi lehet a megoldás, hogy újra működjön minden? Kézzel visszaállítgattam mindent, amit lehetett, Automatikus -> kézzel indítva a szolgáltatást. Nem segített. Valamit nagyon el ........&@... rontott a program.
Van ami szolgáltatást újra sem tudok indítani, mert hozzáférést megtagadja. Most újra próbálom telepíteni, hátha megjavítja......de esélyt nem látok rá.
Ötlet valakinek a rendszer visszaállításon kívül?
-
fess
őstag
válasz
Jack Oneill #6683 üzenetére
köszi,úgy néz ki ez volt a baja
-
Jack Oneill
veterán
-
lordsoft
újonc
válasz
Jack Oneill #6685 üzenetére
Oké
és nincs is értelme bármelyiket is átállítani? Esetleg többet árt valamelyik mint használ?
Igazából nem értem 100% hogy melyik mit csinál, de kipróbáltam ha átállítom őket, akkor sem tapasztalok semmi anomáliát az internetforgalomban. Szóval az érdekelne növelik-e a biztonságot? -
fess
őstag
sziasztok
Egy ideje ha youtube videót indítok teljes képernyőn, játékot indítok, képmetszővel képet csinálok mindig feljön a nod értesítést,hogy beavatkozást igényel a nod. Amúgy maximális védelmet ír ki.
[Mit állítsák még át?] -
Ga3rieL
senior tag
A végén sejtettem,hogy nem fent az 1ft-ra gondolsz
sorry. ám biznisz biztos. de tuti megvannak beszélve a céggel. máskülönben ha télleg legálisan árulják annyiért,akkor egyezés kell legyen a céggel,és engedniük kellett nekik,hogy annyiért adhassák,plusz nekik is megy vissza belőle valami keves.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Jack Oneill #6672 üzenetére
Le is szedhető valahonnan? csak hol van frissítve az oldalukon? mert vagy 2 hete mondom elég leszedni az online installert, ami a 11.0.xxxxxx valamit tette fel. akkor most hogy?
-
Jack Oneill
veterán
Uj verzio 11.1.54.0
-
kuk@c
tag
-
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki valamilyen külsős oldalt, ahol elég olcsón hozzá lehetne jutni EIS kulcshoz? Nagyon jól jönne, Előre is köszönöm a segítséget.
-
GEPESZ66
veterán
A program törlésére a saját eltávolítóját használjam csökkentett módban,vagy a Geekuninstallert?
Ez a kérdés más biztonsági szoftverek eltávolítására is vonatkozna. -
pap.szabolcs
csendes tag
sziasztok nod32 server cimek a 4.0 nod32 3.0
it a szever cimek
http://91.228.167.21/eset_upd/v4/
http://um21.eset.com/eset_upd/v4/
http://38.90.226.40/eset_upd/v4/
http://um11.eset.com/eset_upd/v4/
http://38.90.226.39/eset_upd/v4/
http://um09.eset.com/eset_upd/v4/
http://38.90.226.37/eset_upd/v4/
http://um07.eset.com/eset_upd/v4/
http://91.228.167.133/eset_upd/v4/
http://um05.eset.com/eset_upd/v4/
http://91.228.166.16/eset_upd/v4/
http://um03.eset.com/eset_upd/v4/
http://um02.eset.com/eset_upd/v4/
http://update.eset.com/eset_eval/v4/
http://update.eset.com/eset_upd/v4/ -
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #6658 üzenetére
Angolul: 3.4 Forced Uninstall
-
Kékes525
félisten
Ez jó, hogy a registryben is törli. Én még nem próbáltam, csak azt gondoltam, hogy csak a lemezen keres, de így tökéletes, hogy a registry-t is kipucolja egyúttal. Mennyire kell pontosan megadni a program nevét, elérési útját, stb., esetleg helyettesítő karakterek is használhatók (pl.:*)?
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #6617 üzenetére
Közben meglett a válasz. 1 hónap prémium után jött a 10 éves freemium csomag. Már csak azt nem tudom, hogy egyik telóról a másikra át tudom vajon költöztetni a vírusirtót, ha készüléket cserélek, és természetesen a gmail cím is ugyanaz marad, valamint ugyanahhoz a személyhez tartozik.
-
TIT
veterán
válasz
kismanobkv #6651 üzenetére
Tudom,a revo megoldja ha van egy kis maradék.
-
Kékes525
félisten
válasz
kismanobkv #6651 üzenetére
ESET programok manuális eltávolítása az ESET Uninstaller használatával
A maradékot ez lefogja szedni.
-
TIT
veterán
válasz
kismanobkv #6649 üzenetére
Szia!
Revo uninstaller pro vagy van saját eltávolítója,viszont azt csökkentett módba kell.
-
kismanobkv
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy mindig feldobja gépindítás utána h frissítsek a programon de már régen letöröltem!
Hogyan lehetne eltüntetni?Win 10-em van windows defenderrel tehát feleslegessé vált a program.
Köszi a segítséget!
-
happy_mister
csendes tag
válasz
Jack Oneill #6647 üzenetére
Gondoltam ilyesmi nem okoz gondot ha már van rá lehetőség. Akkor emiatt jelentkezhetett az a három hiba, ami az első képen látható? Hogy tudom leellenőrizni hogy most megfelelően működik-e a behatolásmegelőző?
-
DS39
nagyúr
telepítés utáni automatikusan elindult ellenőrzés látszólag fut, de igazából rohadtul nem csinál semmit.
20 perc után rányomtam az X-re, de továbbra is ez van, nem áll le és nem is ellenőrzött semmit.közben indítottam egy optimalizált ellenőrzést, az az elvárt módon fut, látszik, mit csinál, mennyi ideje, stb.
-
happy_mister
csendes tag
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
Melyik NOD-ot érdemes megvásárolni? Itthoni felhasználásra lenne, egy gépre. Csak internetezni szoktam, szóval semmi extra.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6638 üzenetére
Én is felraktam manuálisan.
Korábban is úgy csináltam.
Most három gépen használom az IS-t, ill. a telefonomon.
Elégedett vagyok a programmal, csak most egy kicsit kíváncsi is lettem, hogy milyen a KIS, vagy a Norton IS, esetleg a Bitdefender.
Lehet, hogy a saját gépemen teszek egy kis kitérőt, csak még nem döntöttem el.
Nem akarok WIN-t újratelepíteni!
Rendszermentést nem szoktam csinálni, évente egyszer telepítek WIN-t újra. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #6638 üzenetére
Pedig sima nod 32
-
Jack Oneill
veterán
Munkahelyi gepeken kiprobaltam. Nem frissit. Manualisan kellett ott is. Gyakorlatilag az updatet szepen felrakja manualisan.
-
-
Changlog:
Version 11.1.42.0
Added: UEFI scanning option (Boot sectors/UEFI) added to Computer scan
Added: Additional Diagnostics setting for advanced license logging under Diagnostics folder
Added: Updated Banking and Payment Protection module to support Chrome version 64
Added: Operating system information is displayed for some devices types by Connected Home Monitor
Added: Ability to manually remove devices identified by Connected Home Monitor
Added: Ability to manually specify categories of devices in Connected Home Monitor
Added: Screen reader support for Offline and Live installers
Improved: Security via more frequent update checks for detection engine and modules
Improved: Product installation time reduced
Improved: ESET application status reporting
Improved: Various activation improvements to decrease activation failures
Changed: Anti-Ransomware Protection renamed to Ransomware Shield
Fixed: "Update has not been run yet" is displayed after ESET is already updated
Fixed: Antimalware Scan Interface Integration fails after installation and before restart (Win 10x64 16215)
Fixed: All default tasks are reset after running repair
Fixed: Blue screen error (BSOD) caused by stack overflow
Fixed: Advanced setup menu is corrupted after clicking Default
Fixed: After changing a check box value, text is not read by JAWS
Fixed: The URL for "I forgot my password" is incorrect
Fixed: Cannot select items in context menu
Fixed: Various minor bugs and localization improvements -
TIT
veterán
válasz
King Unique #6628 üzenetére
Hát ez az,ki kellett volna írni,hogy nem ehhez való kulcs.
Valaki berakta fórumba,azt meg ne mtudni mihez jó.
DVD van csak nem tudta letölteni se mert meghalt a gép.
Mindenhol azt írják,hogy nem müxik az F8,még microfos se írta azt a lehetőséget.
Valamennyire világos de nem egészen. -
King Unique
titán
Ez a "lebutítás" valóban érdekes, mert ennyi erővel írhatta volna a program, hogy nem fogadja el a licenckulcsot, mivel másik termékhez való. De az szintén, hogy mért ad meg valaki AV-hez valót, ha egyszer IS-t használ, illetve mért nem tudja, hogy pontosan melyik termékverzióhoz van licence...
Az egyébként nem kifogás, hogy nincsen kéznél szabad optikai lemez / pendrive, mert manapság ezek kb. filléres tételek. Valamint a helyreállítási média elkészítése is hamar megvan, illetve amúgy is alap dolog szükség esetére egy ilyet készenlétben tartani. Az előző válaszban említett leírásokra pedig könnyen rá lehet keresni és találni, valamint különösebb angoltudás sem szükséges az értelmezésükhöz. Például az F8-cal előhívható boot menü visszaállítását taglaló leírásban már önmagukban a screenshotok is elég egyértelműek és világosak.
-
TIT
veterán
válasz
King Unique #6624 üzenetére
Nincs az embernek lemeze,az F8-as sehol nem volt a neten,főleg magyarul,de ez akkor is az eset sara.
Milyen hülyeség,hogy megad egy antivirus kódot amiről ne mtudta,hogy az és internet secből lebutítja antivirussá,persze,hogy begolyózik,csak nem kéne a rendszert szétcseszni.
A visszaállítás meg már jó ideje nem működik. -
King Unique
titán
A válasz arra ment, hogy a Windows 8+ rendszereknél is igenes meg lehet oldani az F8-as csökkentett módot az állítás ellenére, valamint egyéb módon szintén. Az pedig alap, hogy lehetőleg mindig legyen kéznél valami recovery eszköz, mint pl. a telepítő, spéci helyreállítási meghajtó stb. Na meg Windowsnál legyenek pl. visszaállítási pontok, vagy akár komplett mentés a rendszerről.
-
TIT
veterán
válasz
King Unique #6622 üzenetére
Azt tudom de telepítő nem volt és semmi nem jött be,1 óra múlva jelent meg az ablak a Win+R-re.
A shiftes se működött és a gépház se volt aktív,mindent végigjártunk. -
King Unique
titán
"Az F8 nem működik már win 8 óta,ez a baj."
Alapértelmezettem nem, de amúgy simán be lehet állítani, amit az alábbi leírás jól szemléltet. Aztán közvetlenül a gépházból indítva, illetve a Shift + újraindítás stb. opcióval is elérhető a speciális rendszerindítás és egyúttal a csökkentett mód, amelyek használatához szintén vannak szemléltető leírások. Példák: [link], [link]. De akár helyreállítási meghajtót is létre hozni és azzal megint elérhető a speciális rendszerindítás, valamint azon belül a csökkentett mód.
-
TIT
veterán
válasz
Kékes525 #6619 üzenetére
Nincs a tálcán olyan lehetőség,hogy teljesen kikapcsoljam,csak a modulokat,az meg kevés,a csökkentett mód azért kell,hogy le tudjam szedni a revoval,mert normál módban nem indul semmilyen alkalmazás.
Az F8 nem működik már win 8 óta,ez a baj.
Végén megoldódott mert bejött az ablak amivel csökkentett módba lehet állítani 1 óra múlva és az eset volt a felelős,mert azóta megy minden hogy leszedtük. -
Kékes525
félisten
Ezt a szituációt nem igazán értem. Olyan nincs, hogy nem tudod, akár erőszakkal is leállítani. A csökkentett módnak ehhez mi köze van? Simán el kell ettől függetlenül indulnia. Tartsd lenyomva az F8 billentyűt a Windows elindulása előtt. Ha nem jön be, akkor ennek nem az eset az oka. Amúgy a tűzfalat is simán ki lehet kapcsolni.
-
TIT
veterán
Haver gépét teljesen tönkrevágta az eset,beírt egy kulcsot,erre átváltott antivirusre,de ennek ellenére megy a tűzfal,de semmilyen alkalmazás nem indul csak teker,új kulcsot beírva is csak teker,kilépni nem lehet belőle,csökkentett mód se megy pont emiatt.
Akkor marad a win install? -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Szerintetek mitől függ, hogy milyen kódot kap az ember az ESET-től, ha Android verziót telepít? Én Freemium kódot kaptam még 02.14-én, ma meg az Asszonykám telójára is felraktam, de Ő már "csak" 1 hónapos Prémiumot kapott.
Válaszokat előre is köszönöm!
Vigi
-
adika4444
addikt
Hali!
Ez a Smart Security cucc egy weboldalra azt jelzi hogy adathalász kód van benne, holott ez marhára nem igaz... Mi a fenét lehetne ezzel kezdeni? Jeleztem feléjük valami online űrlapjukon hogy téves a nyirvogás, de marhára hidegen hagyja őket.
Fura az hogy a teljes domainra károg, tehát egy üres almappára is, de egy másik .gq végű domainra meg egyáltalán nem visít.. Helyileg lehet ugye engedni az adott oldalt, de én jobb szeretném hogy ha alaptalanul nem állítana be adathalásznak olyan oldalt amire nem igaz... Szóval mit lehet ezzel kezdeni? -
-Zerg-
tag
Sziasztok! Egy olyanba futottam bele, hogy a z ESET NOD 32 9.0 nem indul automatikusan. Ha kézzel akarom indítani az egui.exe-t, azt írja: " Nem találja a fájlt vagy mappát, vagy nincs jogosultságom indítani."
Akkor is, ha rendszergazdaként índítanám.
A folyamatoknál le van állítva, ha indítani akarom, ott is ezt írja.
Előtte az történt, hogy a rendszermeghajtó SSD meghajtót másik SATA portra dugtam, átállítottam a BIOS-ban a boot sorrendet ahogy kell. El is indul a gép, de a NOD nem. A Windws 7 nem érzékel vírusirtót és kerestetni akar, pedig fel van telepítve és eddig tökéletes volt.
Okozhat ilyent egy kábel átdugás? -
TIT
veterán
Akkor se írnak ha filet küldök elemzésre,pedig nem ártana.
Avira bezzeg 2 nap alatt válaszol,hogy vírusos volt-e vagy nem. -
GEPESZ66
veterán
Mielőtt csináltam a telefonon hard resetet, több védelmi programot kipróbáltam: Eset, Avast,Bitdefender.
Ismét meg kell állapítanom, hogy kicsit lassítanak!
Pl. megnyitom a prohardver fórumát, ott kiválasztok valamit, pl. ezen esetben az Eset fórumát, s a jobb nyílra kattintok, hogy a téma utolsó oldalára lapozzon, akkor felül látom a betöltődést mutató csíkot, hogy lassabban tölt be, mint védelmi szoftver nélkül.
Illetve az Eset tevékenységnaplója nem mindig mutatja, hogy az adott időpontban böngésztem.
Ezt jeleztem a magyar support felé, s log-fájl is küldtem.
Azt írták, hogy továbbították a fejlesztők felé.
Azóta már 1-1,5 hét is elmúlt, s nem írtak semmit, hogy találtak-e valamit!
Ezek után arra jutottam, hogy inkább van értelme pl. a Samsung böngésző mellé felrakni a csak ehhez való Adquard-ot reklámblokkolónak.
Ennek nincs hatása a böngészésre, azt tapasztaltam! -
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #6606 üzenetére
Upnp-vel igen csak az nem biztonságos.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Nyethuszar #6604 üzenetére
En tobb online jatekkal jatszom, de ilyennel soha nem kellett baromkodni. Routerben kellene egyebkent, ha nalad nincs nyitva, de pl nekem es ismeroseimnel is ez automatan tortenik a routerben. Amikor kellett, az ott nyitva volt.
-
TIT
veterán
válasz
Nyethuszar #6604 üzenetére
Szia!
Szerintem nem kell portot nyitni az esetbe csak a routerbe.
Az eset csak a netre engedje ki. -
Nyethuszar
tag
Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket,hogy az Eset Smart vagy pardon most már Internet Security
-ben, hogyan lehet bizonyos portokat engedélyezni ? Esetemben a "GTA5 Online*hoz kellene megnyitni ezeket : (TCP Ports: 80, 443 és UDP Ports: 6672, 61455, 61457, 61456, 61458). De valahogy úgy,hogy CSAK a GTA5 használhassa, ne folyamat legyen nyitva.. (ha ilyen lehetséges,vagy számít egyáltalán.. nem tudom)
Van egy olyan rész a szabálynál láttam,ahol alkalmazást lehet megadni, az gondolom ezt jelentheti, vagy valaki javítson ki ha tévednék.
Addig megvan,hogy a tűzfalban lehet szabályt létrehozni és ott megadni a portokat, de mintha nem akarná elfogadni..
Az irány meg kimenő vagy bejövőre vagy mindkettőre kell állítani ? Meg a "művelet legyen engedélyezés".
Na meg a "helyi" fül-ben ahova a portokat be lehet írni, ott van olyan,hogy "IP cím".. Oda mit kellene írni ?
Ja és a "távoli" fül-ben is kellene valamit írni-állítani ?
Az számít,h van egy wifi router is bekötve? De a net amúgy kábeles Digi. (A routerben is néztem,de fogalmam sincsen mit kellene állítani egyáltalán..) Nagyon remélem elegendő az Eset tűzfalán szórakozni ezzel..
És nem az lesz,hogy ha azzal akarok gamelni,akkor köthetem ki a routert addig és a kábelt be a gépbe..
Örülnék,ha valaki/kik el tudná ezeket magyarázni Nekem és segítségemre lenne
Előre is köszönöm szépen ! -
sun35
csendes tag
válasz
Jack Oneill #6602 üzenetére
köszönöm.
-
sun35
csendes tag
Sziasztok. Eset smart security-re szeretnék egy jó beállítást, hol találhatok?. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest