- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Márciusig él még az aktuális előfizetésem (Internet Security). Ha most veszek egy új kulcsot (Amazonról), be tudom majd csak márciusban, az előző lejárat előtt váltani? Tehát kb. 3 hónapot "tud állni" a kód? Vagy mennyi időm van beaktiválni? Vagy "egybe lehet fűzni" őket, hogy lejárat után egyből aktiválja az újat?
Köszi.
-
Jack Oneill
veterán
Sajnos az értesítési ablak vándorlását nem oldották meg. Majd jelzem nekik.
-
degec
senior tag
Verzió: 16.0.24.0 EIS..... hátha javították a pár apró... hibát..
-
Jack Oneill
veterán
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes anomália lett a NOD32-vel.ASUS UX431F
Win10pro 22H2 19045.2251
ESET Internet Security 16.0.22.0
Vásárolt licenc 2023.09Egyik napról a másikra bármilyen böngészőről nem lehetett letölteni semmit, (képet,fájlt) mert folyamatosan azt írta, hogy :
"Meghiúsult - a víruskeresés nem sikerült"
Kicsit utána olvasva arra a következtetésre jutottam, hogy a Nod32 kavarhat be, és le kell törölni a gépről.
Na uninstall nod32, majd utána a chrome-ba, már is engedélyezte a letöltést.
Ekkor visszaraktam a nod32, licensz kódot elfogadta, lefrissítette magát, majd újra chrome, és erre megint "Meghiúsult - a víruskeresés nem sikerült"Valaki esetleg tud adni pár ötletet?
Amit eddig kipróbáltam:
- Nod log-ban nincs semmi hiba
- Kikapcsoltam a megbízhatóság alapú védelmet, de úgy szint maradt a hiba
- Új felhasználó fiók készítése után is ez a nyűgje.5 gépre lett vásárolva a licens a többi gépen jól működik minden
Full tanácstalan vagyok. Valaki?
upd:
Hopp. Valamilyen intuiciós képességem miatt, de a beállításokban a web - Protokollszűrést kikapcsoltam, és woala. Letölti a fájlt. WTF! -
degec
senior tag
válasz
Jack Oneill #7790 üzenetére
+1 dettó
win10 intel 4th gen. Laptopon win11 9th gen intel, ott nincs ez.
-
Jack Oneill
veterán
Nálam az új 16.0.22.0 verzióban van egy fura jelenség. Jobb oldalt ugye feldobja az értesítéseket (én ráadásul úgy állítottam be, hogy mindenről szeretnék értesítést kapni, értem ez alatt a frissítéseket) és a kis értesítő ablak mindig egyre feljebb jelenik meg. Ha megfogom és manuálisan visszateszem alulra, idővel mindig feljebb csúszik. Érdekes jelenség, másnál esetleg?
-
degec
senior tag
válasz
Jack Oneill #7788 üzenetére
de mintha oda kapnék még androidra való eszközvédelmet, 4 előfizu 4 androidos eszköz.. nem jól mondom ?
Tényleg mennyivel engedi túlhasználni az előfizut? 4 előfizut mondjuk kettővel ?
-
Jack Oneill
veterán
Ezt igazabol neked kell eldonteni, akarsz-e ennyi penzt aldozni egy olyan dologra, ami nelkul (ha tudatos felhasznalo vagy) ugyanugy megleszel. Persze jol hangzik a technologia, en is orulnek, ha benne lenne legalabb az IS-ben, de csak ezert nem fogok annyival tobbet fizetni egy amúgy is draga termekert. Ha hasznalod is azokat, amiket pluszban ad a dragabb termek es van ra penzed, akkor persze erdemes.
-
degec
senior tag
elnézést közben megtaláltam... 7656 as hsz és lentebb.. érdemes erre bővíteni ?
-
degec
senior tag
Tisztelet! Lejárok Internet Securytiilag nemsoká, bővítek is majd, de valami rémlik, hogy egyszer írta valaki, hogy a Smart secu jobb mert van benne valami random behatolás gátló rendszer... vagy nem is tudom..
ami tök jó..stb. stb.. Mivel is jobb? emléxik valaki? köszönöm.. ((Eset liveguard talán.. ??))
Jelszókezelő is van benne ahogy látom.. -
PeL
addikt
válasz
Jack Oneill #7784 üzenetére
Fasza... Már észrevettem más problémát is, ha a NOD32 ablakban a "Biztonsági eszközök" fül van megnyitva ahol ezt a funkciót is ki/be lehet kapcsolni és ott X-elem ki a NOD32 ablakot, a GTA V folyton letálcázza magát ha vissza akarok lépni bele
Ha megnyitom a NOD32-t és kiléptetem abból a menüből, utána jó lesz. Ki érti ezeket...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #7783 üzenetére
Oke, nyilvan nem lényegtelen funkcio, de igazabol anélkül is teljesen biztonsagban bankolhatsz. Pl mobilon az egyik bank kimondottan tiltja, hogy hasznaljam, mert nem mukodik vele a banki app.
-
PeL
addikt
Tegnap este nekem is települt az új verzió, és amit rögtön észrevettem hogy az új böngészős zöld keret miatt nem tudok beszélni Discordon PTT-vel ha az aktív böngésző ablakban vagyok, ha más ablak van előtérben akkor meg érdekes megy. Viszont így kénytelen voltam kikapcsolni az egészet, mert ha csak simán eltüntetem a zöld keretet, akkor sem működik...
Fontos ez amúgy? Nem használok netbankot, se online nem fizetek kb sosem.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #7780 üzenetére
Én csak a zöld keretet nyomtam ki,a védelmet nem,elindul a mozilla zöld keret,aztán eltünik 1-2 mp.múlva.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #7778 üzenetére
Az nem segít,alul a keretet kell kikapcsolni,végülis az az idegesítő,nem a védelem,habár volt,hogy képeket blokkolt.
-
ToBeY
nagyúr
Most reggel frissült a nod és lett egy ilyen zöld keret a chrome böngésző körül,ezt hogy a bánatba lehet kikapcsolni?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #7774 üzenetére
Version 16.0.22.0
New: Intel's Threat Detection Technology support on supported processors
New: Dark mode support
Improved: Refreshed GUI
Improved: Advanced setup graphical refreshment
Improved: Secure Data supporting dark mode + added support for ExFat format USB drives
Improved: Banking and payment protection Secure all browsers mode enabled by default
Other improvements:
- New ESET Home product page
- Updated Secure Data product page
- Suspended licenses communicated in product
- Information displayed for W7, W8, W8.1 users that they are running on old OS
- Email plugins: Windows live mail, windows mail, Outlook express – email client plugin currently not supported
Bugfixing -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #7774 üzenetére
Tovabbfejlesztett HIPS
-
Jack Oneill
veterán
ESET uj verzio 16.22
Sotet mod
Intel Threat Detection Technológia Hardware alapu zsaroloprogramok elleni vedelem. -
LilProphet90
senior tag
válasz
Jack Oneill #7772 üzenetére
Meglett végül, a tűzfalat interaktív módra állítva lehet engedélyezni a kommunikációt, utána mehet vissza automatikusra. Köszi!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
LilProphet90 #7771 üzenetére
Üzleti célú felhasználásra fejlesztett verzióban szerintem kevesen tudnak segíteni.
Az otthoni verzióban szinte minden egyes menüpont alatt ( kereső motor, valós idejű védelem, víruskereső) megtalálható a kivételek menüpont, ahol szépen hozzá lehet adni bármit. Nem tudom, a Protect alatt ilyen hol van.
Többre mész, ha felveszed a kapcsolatot a supporttal. -
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Nemrég kasszákon lett frissítve az ESET Protect, és néhányukkal nem tud azóta kommunikálni androidos Zebra adatgyűjtő. Az ESET-et ideiglenes deaktiválva létrejön a kommunikáció.
Vajon hol tudnám betenni kivételek közé ezeket az eszközöket? Előre is köszönöm!
-
ƵøŁĭ
veterán
-
GEPESZ66
veterán
Használja valaki androidon az Eset-et?
Azt mondta a kolléganőm (neki rajta van a telefonon), hogy az sms-ben, email-ban érkező, ill. a Facebook-on és a Messengeren lévő linkeket nem vizsgálja.
Jól tudom?
Nem hátrány ez?
Pl. a Bitdefender, Kspersky is vizsgálja ezeket. -
törölt tag
Sziasztok!
iOS-re van ESET?
-
Pille99
tag
válasz
feketedini #7762 üzenetére
chipben van eset kód.
45 napos -
feketedini
tag
Sziasztok! Chip magazinban vagy Pcworldben jelenleg van eset nod32 kód, vagy jól emlékszem, hogy ezeket beszüntették?
-
butch3r
senior tag
válasz
Jack Oneill #7760 üzenetére
mh, köszi.
heurisztikus nálam is be van nyomva, mélyreható már nem biztos.ha ESETleg (értettem
) nincs így beállítva magamnál is megteszem.köszi
-
butch3r
senior tag
válasz
Jack Oneill #7758 üzenetére
mit érdemes a gyárihoz képest átállítani?
amúgy sicontact support azt írta a uefi bios mód a probléma, legacyban kell futtatni, este megnézem
-
butch3r
senior tag
Sziasztok
tegnap próbáltam egy ismerős laptopjába életet lehelni, jelenlegi legjobb tippem, hogy valamilyen vírust bekapott valahogy. A gépen amúgy volt nod32 de mégis. Flow.exe-nek álcázza magát a vírus.
Letöltöttem az eset oldaláról a sysrescue alkalmazást, elkészítettem a bootolhato pendriveot, és bebootoltam róla. az így betöltött "virtuális" os szépen működött, file kezelőben tudtam a gép mappáiban turkálni, a gparted alkalmazés is elindult.
Viszont maga a sysrescue alkalmazás nem indult el, hiába kattintottam rá, dupla kattintással, enterel semmivel. nem történt semmi, hibaüzenetet se írt ki.
nem kérte a licensz elfogadását, livegridhez csatlakozást stb (mint amit it ír Eset)
van ötlete valakinek mit csinálok rosszul? miért nem megy a systescue alkalmazás?
köszi
-
adam89
csendes tag
Sziasztok! Ma telepítettem újra a gépemet, felraktam az Internet Securityt is, azonban már harmadszor kapom teljesen véletlenszerű módon a képen látható hibaüzetet. Van esetleg valakinek, valami ötlete mi a fene baj lehet? Látszólag minden működik egyébként rendesen. (Win 10, Internet Security is legális)
[kép] -
Jack Oneill
veterán
Azt valaki eszrevette, hogy nehany verzioval ezelott belekerult egy uj funkcio a halozatvedelmi reszbe? Brute Force tamadas elleni vedelem. Azt sajnalom, hogy csak a gyarto oldalan tudok tajekozodni a changelogrol.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
LilProphet90 #7751 üzenetére
Webprotokol szures kikapcsolasa? Elso korben azzal tennek egy probat.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Jack Oneill #7701 üzenetére
Sziasztok!
A cégünknél pár hónapja ESET Endpoint Security-re váltottunk, azóta viszont https-en az IBM Notes webes felületének első betöltése nagyon lassú, sokszor http hibákat dob, nem küld el leveleket, stb. Http alatt gyorsabb, de akkor több funkció nem működik, és kevésbé biztonságos.
Hogyan tudnám globális kivételként hozzáadni az ESET Protect felületén az oldalt, hogy ne menjen rajta keresztül? Előre is köszönöm!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Van valami oka annak, hogy a hwapróról eltűntek az ESET kulcsok? Évek óta innen vásároltunk a családnak egy nagyobb csomagot, és most nem látok egyik hirdetőnél sem.
Köszönöm!
-
Jack Oneill
veterán
Csak egy, az egy uj funcio, Live Guard a neve. Elolvashatod a honlapon, mit csinal. Beszeltem az ugyfelszolgalattal, mivel egy amugy sem olcso programrol beszelunk, nem ertem, miert nem tettek bele az IS-be. Azt a választ kaptam, hogy talan kesobb belerakjak, de egyelore csak a smart sec-ben van benne. Ezt leszamitva teljes ertekuen funkcional az IS.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Az ESET Internet Security-nek van valami érezhető hátránya a "bővebb" verziókkal szemben? A cél az lenne, hogy virusokat stb. normálisan szűrje, lehetőleg be se engedje őket, vagy ha már ott vannak irtsa ki őket.
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik vírusirtót javasoljátok?
McAffe, Eset Internet Security, Bitdefender?
A McAffe milyennek számít? -
törölt tag
Sziasztok!
Két felhasználó van a számítógépemen. Egy rendszergazda fiók és egy sima user fiók. Hogy érdemes feltelepíteni az Eset Internet Security programot? A rendszergazda fiókkal jelentkezzek be és úgy telepítsem vagy jó, ha a sima user fiókkal vagyok bejelentkezve és telepítéskor megadom a rendszergazda jelszót?
-
Urzu_7
aktív tag
Másoknál is előferdült egy olyan hiba hogy egy frissítés után (Internet Security, Win10-en) eltűnt a GPU a feladatkezelőből?
Szerencsére sikerült visszaállítanom és ahogy olvasom az eset fórumát nem csak nekem volt ilyen bajom.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7733 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525 #7732 üzenetére
Fura, hogy neked megjelenik az a kis valami ott, pedig nekem meg a megynitas mas alkalmazasok felett engedely is aktiv.
Viszont en most kiprobaltam, hogy kikapcsolom, azonnal rinyal, hogy nincs webvedelem, sot, ez az elso, amit bekapcsoltat az adathalaszati webvedelemhez tiszta telepiteskor. -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7731 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7729 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7726 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7726 üzenetére
Lehet, hogy bekapcsoltam, de nem tudom, hogy melyik csinálja. Lehet egy teljes resetet, gyári beállítást csinálni? Ezt sem találom. PC-é verzión van, itt nem találtam.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Internet security -nél nem lehet beállítani, hogy ne futtasson a háttérben ellenőrzést, kiváltképp ha épp játszanék? Amúgy is gyenge a gépem, de ha játék közben elindul a háttérben ez a leállíthatatlan ellenőrzés, akkor az aztán tényleg megborítja a gépet. Beállítások alapján nem kéne ilyet csináljon vagy én nem jöttem rá, mit hogyan kéne beállítani.
Van erre valami tippetek esetleg?Köszönöm!
-
Sziasztok. Tudna valaki segíteni?
A chip magazinhoz kapott kódot nem tudom hova beírni. Eddig egyértelmű volt. De a múlt hónapban valami változott és most nincs licensz megújítása. 11 nap múlva lejár és csak a 30 napos ingyenest engedi használni, nincs meg, hogy beírhassam az új kódot.
Szerk.: Az androidos verzióról van szó. Az asztalinál egyértelmű. -
Jack Oneill
veterán
Új verzió 15.1.12.0
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Eset + HP nyomtató hálózati kapcsolata ügyben?
Még nekem sincs, csak lehet hogy lesz és szeretnék felkészülni. Azt olvasom a nyomtató kézikönyvben hogy ha az eszközt IP cím alapján (HP EWS-nek hívja mint embedded web server) csatlakoztatom, a tűzfalat kapcsoljam ki, másképp nem fog menni.
Még olyannal nem találkoztam hogy egy belső hálózaton lévő eszközömet tiltotta volna az ESET. Hirtelen azt sem tudnám mit kellene tenni. Régebben kísérleteztem de a tűzfal tanuló módjával megbuktam.
Szóval van tapasztalat? -
kiváncsi f..
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7714 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Sicontact Kft Ügyfélszolgálatával. IT tanácsadó elmondta mit kell csinálni. Jó helyen próbálkoztam előtte is, csak nem a megfelelő formátumban adtam hozzá
az ellenőrzésből kizárt listához. A helyes formátum: *.ztracker.org/* ill. *.ztracker.cc/*
Így már minden akadály elhárult.
Természetesen ezen az oldalon is lehet káros tartalom, de az engedélyezés nem zárja ki a letölteni kívánt tartalom vizsgálatát.
Egyébként az oldal működtetőinek sem célja és érdeke a káros tartalmak engedélyezése.
Több hónapja nem töltöttem le semmit náluk, de izgatott a dolog, hogy már a URL címre is ugrott az Eset. Vszleg most sem fogok, de legalább megnyugtattam a lelkivilágomat.
Köszönöm amúgy neked is nagyúram a segítséget! -
válasz
kiváncsi f.. #7710 üzenetére
Szvsz szerint csak rosszul csináltad, most direkt kipróbáltam (felpattintottam az Eset IS 2022-t) és simán ki is zártam az oldalt.
Legújabb Eset IS 2022, nyomsz egy F5-t, aztán 1 | 2 | 3 (*ztracker.cc* kell hozzáadni), végigokézod, és már megy is az oldal.
Ettől függetlenül csak saját felelősségre ez a móka, mert ha tényleg káros az oldal, akkor szopóálarc is felkerülhet!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7712 üzenetére
Szerintem jelezd az ugyfelszolgalatnak, mint teves jelzest. Erdeklodd meg, mar csak azert is, hogy tobbet megtudjal, miert jelez ra. Ennyit meger a dolog.
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Jack Oneill #7711 üzenetére
Ha tartalomra jelezne, azt elfogadnám. De egy URL címre?
A VT-on 59 kereső miért látja tisztának? Az Eset a jövőbe lát? Még a MAM is hasonló.
Vannak előzmények a vírusirtó topikban, többen is elmondták miért jelezhet.
Feltételezem, ha nem Esetet használnék, ez a gond sem lenne. -
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7710 üzenetére
Soha nem jutott eszedbe, miert jelez ra? Nem veletlen. Egyebkent meg egy email az egesz az ESET reszere es felvilagositanak, hogy miert jelez ra. Sot, el is mondjak szerintem, hogy tudod a kivetelekhez rakni.
-
nggabi
félisten
válasz
kiváncsi f.. #7708 üzenetére
engedd el
volt nekem is egy ilyen weboldal, már kikapcsoltam mindent akkor se engedte betölteni.
-
kiváncsi f..
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy az Eset I S-ban milyen beállítást kellene megadnom, hogy ne ugorjon a ztracker weboldalra? Olyan kellene, ami az egész ztracker oldalra literjed.
Ott vagyok az URL címek kezelése menűben, de mit kellene megadni ami enged is az oldalon navigálni? Az engedélyezett címek listájába, vagy az ellenörzésből kitárt címek listájába kell felvenni, vagy mindkettőbe? Az útóbbiba írtam be, arra jó is, de ha navigálok az oldalon belül, rögtön letílt. -
Spec
őstag
válasz
Dévacsen #7706 üzenetére
Igen ez már komolyabbnak tűnik, főleg mert BIOS/UEFI szintű a sérülékenység. Ez azért gond mert hosszabb idő javítani, lehet hogy hetekbe, hónapokba kerül mire kiadnak egy patchet rá, és a frissítés se megy automatikusan. A mezei user aki lehet hogy évekig nem frissíti a BIOS-t, vagy talán soha, annál ez komoly probléma lehet.
-
Dévacsen
senior tag
A lényeg hogy tegyen ellene az ember,a legfrissebb szoftververzióval.
Való igaz ez komolyabb versenyző..Kritikus UEFI firmware sérülékenységeket fedeztek fel, rengeteg gyártó érintett
-
Spec
őstag
válasz
Dévacsen #7704 üzenetére
Azt gondolom ettől annyira nem kell megijedni: "Távolról nem volt kihasználható a probléma, a rosszindulatú kiaknázásáról nem érkeztek hírek."
Elég csekély az esélye, hogy mondjuk egy hacker, aki ismer és képes is kiaknázni egy ilyen sérülékenységet, az fizikálisan is hozzáférjen a gépemhez, vagy valamelyikünk gépéhez. Persze nem kizárható, hogy nagyvállalati, vagy hivatali szinteken ez megtörténik, de ott meg azt gondolom ha sikerül fizikálisan hozzáférni a rendszerekhez, akkor nem az ESET sérülékenysége lesz a leggyengébb láncszem a védelemben -
Dévacsen
senior tag
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem, inkább csak amolyan ötlet felvetés, vita indítás céllal...
Van ugyebár ez a csodás Pegasus kémszoftver, amit elviekben bármilyen telóra rá tudnak küldeni, ha akarnak, és még csak felhasználói aktivitás se kell hozzá, teljesen észrevétlenül tud eszközöket megfertőzni, és kémkedni utána.
Érdekelt, hogy lehet-e ilyen ellen védekezni bármilyen szoftveres megoldással, és nagyrészt azt láttam, hogy mindenhol azt írják, hogy nem, mert ez olyan mélyen, rendszer szinten dolgozik, és 0-day sebezhetőségeket használ ki, hogy esélytelen ellene védekezni. Nem azért kérdem, mert annyira tartok tőle, hogy célpont leszek, erre elég csekély esélyt látok, csak pusztán kíváncsiság.
Ehhez képest egy tavaly decemberi cikkben elviekben ezt nyilatkozza a az ESET mérnöke:
"The company ESET declares that its application to protect mobile devices with Android identifies this threat – ESET Mobile Security protects Android devices from Pegasus. The threat has been classified and is detected by ESET under the names “Android / Spy.Chrysaor.” – says Kamil Sadkowski."
Szerintetek ez mennyire lehet valós, vagy inkább csak marketing fogás? -
VGYke
addikt
válasz
Jack Oneill #7701 üzenetére
Köszönöm, valóban ez volt a probléma, de érdekesen módon a törlés, majd frissítés korlátozott fiókból nem oldotta meg a helyzetet, rendszergazdaként kellett belépni, még ha nincs ez a probléma, korlátozott fiókból simán frissíti magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest