- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Kozben valaszt kaptam az ESET-tol arra vonatkozolag, hogy ceges gepekre, ceges licenccel ugyanugy hasznalhatom az otthoni verzioju antivirust es az endpoint termekeket.
-
laci1117
tag
Sziasztok!
Tegnap feltelepítettem egy clean Windows 10 Pro-t, a feladatkezelőben megjelent egy COM Surrogate dolog... utána olvastam, ez most vírus vagy nem vírus? Érdemes vele foglalkoznom?
Ha jól sejtem akkor egy letöltött program után jelent megESET NOD32 9.0.408.1 nem talál semmit.
Ezt már megcsináltam : https://www.youtube.com/watch?v=-xofwVZw5nU
De visszajön a nyavalyás...Köszönöm a segítséget!
-
donmackó
addikt
No Letöröltem az uninstaller-rel az ess-t de valami hibát jelzett. Itt a pastebin a log fájlról -> Eset Uninstaller log Mond ez valakinek valamit? Feltelepítettem utána az eis-t és gond nélkül felment, de mégis zavar hogy hibázott az uninstaller. Pedig többször is próbáltam lefuttatni, de mindig talált valamit. Idáig nem tapasztalok anomáliát.
-
Kékes525
félisten
-
Ga3rieL
senior tag
De állítólag van aki vesz ebay-ról, és nem panaszkodik,hogy megszünt hamarabb az érvényessége ennek a licencnek meg annak. Vagy igen?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Jack Oneill #6292 üzenetére
Nekem itt olyan nem jár. Pedig lehethogy lehet venni, de fogalmam sincs. És az mennyibe kerül mégis? És abba az újságba azt a kódot itthon, bármennyi gépre lehet tenni? Elfogadja?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Greenebola #6290 üzenetére
MI a problémája? Olvasom de nem nagyon értem,. valamilyen zagyva. : hogy a telepítés végén auton kéne indulnia , és ha te/én vagy nemtom akkor újraindul és elindul normálisan. mi ez??
Jack Oneill És ebayról biztonságos venni? Megbízható onnan amúgy bármilyen cucc is?
-
Greenebola
senior tag
-
-
Nálam eddig minden rendben. ESET NOD32 Antivirus 11.0.144.0. Érdekes, hogy délelőtt még a 131-es buildet ajánlotta fel az angol nyelvű letöltésnél, délutánra lett a 144-es kiadva.
-
donmackó
addikt
A beállításokat át lehet vinni ess-ről, az eis-re? Csak mert elvileg a funkciók ugyan azok, nekem meg nincs kedvem a tűzfal beállításokat újra beírkálni/megadni.
-
Crvsh3R
senior tag
Nálam szépen belefagyott a telepítésbe, majd kék halál (telepítés vége felé). Eset IS-t előtte uninstalláltam, majd reboot és utána nulláról telepítettem (volna a 11-est).
Azóta csökkentett módban használtam a legfrissebb ESET Uninstallert, azóta másodszorra felment.
Második alkalommal nem adtam meg telepítés közben a licensz kulcsot, csak telepítés után. -
Ga3rieL
senior tag
Hali. Ha veszek licencet EIS-re a 11-esre, de közbe csak 10-esre lehet venni, az a licenc átvihető a 11 EIS-re vagy gond lesz vele?
-
-
amstro555
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Magától elindul az alvó gép és ez van az eseménynaplóban:
"A(z) ESET Smart Security regisztrációja törölve a Windows tűzfalból. A Windows tűzfal szabályozza a(z) BootTimeRuleCategory, FirewallRuleCategory szűrését."
Mi lehet a gond?
Köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #6278 üzenetére
Valami gubanc lehet a nettel, mert nekem a Firefox addon site-ja rakoncátlankodott. Az ESET még most sem jó, nekem se jön be. Dropbox: esetuninstaller.exe Ma töltöttem le. Windows 7 Pro 64 bit a rendszerem.
-
Próbáltam letölteni az Eset removerét, de nem jön be az oldaluk nekem sem!
Véletlenül nincs valakinek egy friss eset removerje? -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6275 üzenetére
Ezt megnézem, újraindítom a rendszert. Chrome és Internet Explorerrel minden OK, Firefox csak az ESET-ből indul (az az alapértelmezett böngészőm), a böngészőből viszont nem indul.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6275 üzenetére
én FF-t használok és tökéletesen működik a bank védelem.ja és nem kellett újraindítani.(próbáltam több bank oldalt is)
-
törölt tag
elég gyorsan megoldották most már rendben bejön a weboldal.
-
Kékes525
félisten
Megvan a harmadik hibája is az ESET IS 11-nek. Nem tudja letiltott kiegészítőkkel sem elindítani a védett böngészést Firefox 56.0.1 (64 bites)-nél. Internet Explorerrel megy és a Firefox 56.0.1 (64 bites) is, ha az ESETből indítom. A Firefox használata közben viszont nem indul. A nyíl csak azért van, hogy látható legyen, hogy letiltott kiegészítővel próbáltam. A legújabb Chrome-al is megy.
Ezt is elküldtem nekik.
-
Üdv!
Nem tudom elérni az ESET oldalát, már vagy másfél órája. Rákattintok, azután csak tölti az oldalt a végtelenségig, Chrome, Edge, Firefox, és az IE 11 alatt is. Más nem tapasztalt hasonlót, és ha nem, akkor mi lehet a probléma nálam? Minden más oldal villámgyorsan betölt, csak itt van nyűglődés. -
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6268 üzenetére
felraktam a legújab eis-t éééés... frankón működik a netbank védelem!
amint megnyitom a kh weboldalát azonnal biztonságos böngészőben jelenik meg.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
#61199872 #6267 üzenetére
Én Avastról váltottam lassan fél éve. Na az maga volt a bughalmaz
Egyelőre nincs gond a 11-es verzióval, de még nem nagyon teszteltem. Nagyon kicsi az erőforrás igénye, azt látom. Még sok mindent nem próbáltam azért (netbank pl) Kinézetre sajnos nincs változás a 10-eshez képest. Gondolom, főleg motorháztető alatti fejlesztések voltak.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6266 üzenetére
mik a tapasztalatok a 10-es verzióhoz képest? remélem nem bugos mint a kaspersky. egyébként kis-ről váltottam eis-re.
-
törölt tag
Üdv! az EIS-nél melyik a legfrissebb verzió? jelenleg a 10.1.219.1-et használom.
-
Jack Oneill
veterán
Na kész a tiszta telepítés. Revoval szépen leszedtem, aztán a saját remover, majd ccleaner és registry pucolás kicsit. Az új verzió fel, aktiválás az előző lincenc segítségével, aztán tüzetesen minden beállítás átnézése. Egyelőre oké minden.
-
válasz
Jack Oneill #6255 üzenetére
Nem csak a CCleaner esetében idegesítő! Egy pár éve az Eset és más gyártók szokása lett, hogy ártalmatlan dolgokra is bejeleznek! Tudom, hogy a CCleaner mit tartalmaz, de úgy összességében értem. A védelem hatókőrét egy pár cég kicsit túllépi!
-
Kékes525
félisten
válasz
st3v3np3t3r #6258 üzenetére
"ha megszűnt az ess akkor nekem miért frissült a v8-ról v9-re,majd v10-re?"
Az általam eddig leírtakból tökéletesen ez is kiderül. Olvasd el.
-
A214
aktív tag
Sziasztok!
Telepítettem az Eset internet s 11.0.144.0 .
Letöltöttem a hivatalos oldalról majd telepítettem. A 10.x verzió már futott a gépemen.
Win 10 feladatkezelőben az indítás ablakban a ESET command line interface van.
Az eset 10.x nél ilyen nem volt.
Ez mi akar lenni? -
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6258 üzenetére
A 11-esnel szunt meg. Ertsd: Mar nincs ilyen letoltesi lehetoseg sem.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6255 üzenetére
A CCleaner Prora nálam nem reagál (10-es és most a 11-es sem).
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #6252 üzenetére
Amit írsz az igaz.
A 11-es után, jövőre már semmilyen formában nem lesz. Ez az év a 10-es ESS kifutása. A 10-esre még adtak licence hosszabbítást tavaly év végéig. Újra már nem. Jövőre már mindenformában megszűnik az ESS. A 10 ESSt még támogatják ebben az évben. A támogatása is megszűnik jövőre.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525 #6245 üzenetére
Bocsanat, akkor javitom. Sima nod32, internet sec vagy smart sec. Ezeknel tuti.
Viszont ahol dolgozom, most tenyleg nem ertem, hol a vallalati nod32. Eddig siman le tudtam tolteni. Most meg endpoint vedelmet talalok csak.
Akinek a telepitessel gond van. Ne a live installert inditsa, hanem jobbra mellette van a tovabbi letoltesi lehetoseg.
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #6248 üzenetére
"Nem megszűnik az ESS, megszűnt. "
Nem egészen. Csak korlátozott volt a licence egy darabig. Nekem is a mai napig az volt. Akkor is adtak erre licencet (nekem is adtak), amikor már hivatalosan nem lehetett újat venni és a site-okról sem lehetett letölteni. A mai napig teljes körűen frissített (nemcsak az adatbázisát). Ez év végéig még használhattam volna. Azt nem tudom pontosan, hogy mióta nem lehetett meghosszabbítani az ESS licencét. Biztos, hogy még nagyon sokan használják azt, itt a fórumon is. A lényeg, hogy már hosszabbítani sem lehet. Ez az év volt az átmenet.
-
-
válasz
Kékes525 #6245 üzenetére
Nem megszűnik az ESS, megszűnt. Akinek van még használhatja, de az új 11-es verziókban már nincs.
Ami egyébként nem is baj! Nem kell követni a bullshit kategóriát mindenféle hasztalan szarral telepakolt szoftverekkel. Bírom, amikor egy AV gyártó cég töredezettmentesítőt, meg minden szart belepakol csak, hogy drágábban tudja eladni a termékét.
Az antivírus védelem, az legyen AV védelem. Nem kell bele más, csak a legszükségesebb ami a védelem szempontjából kell a usernek! -
-
válasz
Kékes525 #6241 üzenetére
Fent linkeltél egy online telepítőt. Azt leszedtem és nekiláttam telepíteni. Az nem ajánlott fel semmit csak a szokásos telepítési kérdéseket! Letöröltem ezt a telepítést az eset removerrel.
Utána az eset.com-ról leszedtem az angol nyelvű oldalról a másik offline telepítőt. Az is a 10-est telepítette.
Eset removerrel letöröltem azt is.Felmentem az eset.hu oldalra és onnan leszedtem a teljes 176 megás offline csomagot.
Na, az már másként indult. Kérte a kulcsot, stb. Ez feltelepítette a 11-est.Nem tudok képet felrakni, mert nem készítettem és emiatt nem törlöm le a 11-est.
A CCleanert szedtem le. Ott feljött egy ablak. Abban lehetett választani, hogy mellőzés és kivételekhez adás. Ezt megcsináltam és most már nem ugat!
-
Kékes525
félisten
válasz
donmackó #6243 üzenetére
Szerintem nem kavarodtál össze, az van amit írtál. Megszűnik a ESS. Nekem is az volt. Az ESET IS lesz a folytatása. A ESS licence érvényes rá. Most elellenőriztem a gyakorlatban. Az ESET SS Premium egy más kategória néhány funkcióvak többet tud (jelszó védelem, lemez titkosítás).
(#6244) Jack Oneill: Az EIS licencére fel lehet tenni a premimot? Az elég furcsa lenne, mert drágább.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Jól értelmezem az előző pár nap történéseit? Tehát megszűnik a sima smart security és helyette van az internet security? Ahelyett meg lesz smart security premium ami teljesen más kategória? Csak mert a nem rég vásárolt 1 éves licencből még van 11 hónap, ez akkor átvihető az internet securitybe vagy mi ennek a rendje és módja? Most jól összekavarodtam.
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #6239 üzenetére
A 10-esről beszélsz, vagy a 11-esről? Ha 11-es, akkor tudnál egy képet felnyomni, hogy mit ajánl fel?
A kivételek közé be lehet tenni, de az a mód sokkal körülményesebb.[kép](#6240) Géb89: Nem buheráltam semmit. Végig magyar volt a telepítés alatt és magyar is lett. Magyar sitetról különben is csak magyar tölthető le.
-
válasz
Kékes525 #6237 üzenetére
Nekem sem volt semmi a gépen. Az eset removerrel lekaptam anno mindent.
Eddig sosem volt ilyen gond az online telepítővel!
Mindegy, az offline csomag megoldotta!Nálam viszont az a probléma nincs, amit fentebb észrevettél. Most kipróbáltam 2 fájlon és feldobja az ablakot, hogy mit tegyen a fájlal. Be tudom tenni a kivételek közé és engedi futtatni illetve letölteni.
Érdekes dolgok ezek! -
-
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #6234 üzenetére
Valószínűleg igazad van, legtöbb esetben az jó is. Biztos ami biztos alapon csináltam.
Amúgy már elküldtem nekik az első problémát a programmal:
"Feltettem a legújabb ESET Internet Security programjukat (11-es verzió) a honlapjukról és a mellékleten részben látható problémát találtam[kép]:
1. Nem tudok hatékonyan dönteni, mert nem látom a teljes (elérési utat + program nevet) a talált fájloknak. Hiába helyezem a kurzort a megfelelő sorra, nincs buborék segítség, amely ezt pontosan kijelezné.
2. Nem ajánlja fel az esetleges kivételek közé tevését a riasztott programnak, ami jelen esetben nem vírus, hanem csak kéretlennek nyilvánított program, ami speciel nekem nem kéretlen, mert az egyik programom működéséhez kell, rendszeresen használom. "
(#6233) Géb89: [link]
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Kékes525 #6232 üzenetére
Szerintem ha mindjárt csökkentett módban, a saját eltávolítójával szeded le, akkor nem kell mást alkalmazni.
Mivel erre találták ki, szerintem célszerű mindjárt ezzel kezdeni, s kész.
Az Avast esetében is próbáltam ezt a csökkentett módú eltávolítást, az eltávolítójával, s szerintem jól megcsinálta.
A regedit parancscsal ránéztem az adatbázisra, s nem volt Avast nyom ott sem. -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6230 üzenetére
Leszedtem a Revo Uninstaller Proval (az az ESET beépített uninstallával kezdi), majd az esetleges további maradékot (volt) csökkentett módban a [link]
-
Jack Oneill
veterán
Jol latom, hogy mar nem lehet cegek szamara letolteni sima nod32-t pl? Csak endpoint sec-et?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Jack Oneill #6227 üzenetére
igyekezhetnének.
-
A 11-es ESET-ek mikor érhetőek el? Az lehet tudni mik az újdonságok?
-
Mase
újonc
válasz
st3v3np3t3r #6209 üzenetére
Köszi, sikerült így megoldanom!
-
válasz
Kékes525 #6216 üzenetére
Ez év augusztusban egy SSD csere miatt, míg október elején meg egy proci csere miatt lett tisztán újrarakva a Win 10, most is a 1709-es verzió van fent, ez nem lehet a probléma forrása. Szóval, úgy néz ki, hogy amikor ki van kapcsolva a netbanki védelem, akkor simán eljutok a bejelentkezésig:
Amikor meg be van kapcsolva, ugye kép jobb felső sarkában látszik az ESET logó, akkor meg ezt kapom:
Vagyis úgy néz ki, mintha nem volna telepítve a kártyaolvasó drivere, meg a plugin, pedig szó sincs erről. Próbáltam már ilyenkor újratelepíteni a drivert, meg a plugint, de mindig ezt dobja, ha be van kapcsolva a netbanki védelem. Ugyanezt csinálja a Chrome, a Firefox, és az IE 11 alatt, az Edge eleve nem támogatott a KH Banknál. -
Kékes525
félisten
válasz
pendre54 #6214 üzenetére
Nálam tökéletes a KH e-Bank használata az ESETtel. Valószínűleg nálad más probléma lehet. Chipkártyás azonosítást használok, de SMS azonosítással is működött. A Firefox esetében csak a 32bites verzióval müködik és flash kell hozzá. Mivel sokszor volt problémám bankoláskor a Firefoxszal ezért én az Internet Explorert (10-es) használok e-bankra, azt indítja az ESET. Windows 7 64bit pro alatt.
-
-
válasz
Jack Oneill #6212 üzenetére
Üdv!
Melyik bank? Nálam ugyanis a KH Bank nem hajlandó együttműködni az Internet Securityvel, ha netbanki védelem be van kapcsolva. Konkrétan el se jutok ahhoz az ablakhoz, ahol be kellene írnom a pin kódot, a kártyás azonosításnál. A 10-esből a legfrissebb van fent(10.1.235.1), de a korábbi verzióknál se működött. -
válasz
Jack Oneill #6212 üzenetére
nálam eddig is jó volt
na, de majd holnap frissítem ha hazaértem
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6210 üzenetére
Ránéztem, nekem is!
-
Jack Oneill
veterán
Frissült az ESET, de még maradt 10.1.235.1
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Tappancs2001 #6204 üzenetére
Simán.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Tappancs2001 #6204 üzenetére
Igen.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem: a még érvényes Eset Internet security licenckulcsom felhasználhatom majd a legújabb Eset internet security 11 verzióhoz? Előre is köszönöm a segítséget
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6202 üzenetére
Szerintem nagy, mélyreható változás nem lesz.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Kékes525 #6200 üzenetére
Látni nem nagyon látni, de a beállításnál asszem van pár 1-2 új dolog, de az igazat megvallva már nem emlékszem. De valami zsarolóprogramok elleni védelem van, ami eddig nemnagyon volt benne. Behatolás felismerés rész is van benne, nem kevés beállítással,. A telepítés kicsit más, elől a legördülő menüből nyelvet választhatsz. Aktiválás , ha olyan kulcsod van, akkor válthatsz terméket,hogy melyiket aktiválod, pl. a simát vagy az internet securityt, és a frissítés kicsit másképp néz ki.
1 gomb van csak jobb lent, avval egybe keresi a definíciókat, és a termékfrissítést is. kb. ennyi. de lehet valaki többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest