- Microsoft Excel topic
- YouTube
- Proxmox VE
- Windows 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen routert?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
ESET Internet Security licence-t otthonra legálisan, olcsóbban, mint a hivatalos oldalról, hol érdemes venni? (eddig chip magazinos kóddal aktiváltam, de azt sajnos beszüntették, így elgondolkoztam a vásárláson)
Találtam egy ilyet.
Árukereső-s értékelések alapján megbízhatónak tűnnek, és kb. havi egy ezrest megérhet a dolog. -
DS39
nagyúr
válasz
robogo81 #7382 üzenetére
Valószínűleg NAT-olva vagy a szolgáltatónál, pl. a DIGI rendszeresen alkalmazza. Spórolnak a publikus ip-kkel. Alap esetben ez nem probléma, és a userek 90%-ának valószínűleg nem is okoz gondot. Viszont nálad mivel ez problémákat okoz, ha DIGI-s vagy esetleg, akkor ott lehet kérni publikus ip címet. (így nem fogsz osztozni másokkal ugyanazon a címen)
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7230 üzenetére
Win 8.1 Pro
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7228 üzenetére
érdekes. mondjuk a jelenlegi verzióval én meg vagyok elégedve.
(az első patchet amúgy is célszerű megvárni, apróbb bugok mindig adódhatnak egy új verzióban) -
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7211 üzenetére
szerintem ezt az új verziót visszavonhatták, mert pár napja még jelezte, hogy telepíthető, tegnap óta viszont már nem. (manuális frissítés keresésre sem)
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7036 üzenetére
alapvetően egyik sem nagy gond, csak érthetetlen.
De szerintem a következő verzióban ezt javítják, olvastam az eset fórumon hogy többen szóvátették. -
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7034 üzenetére
ami nem lett túl jó.
A main gui-t kilövi folyton a memóriából, így bármikor el akarom indítani a progit, lassan indul (relatív), ahelyett hogy normálisan a memóriából azonnal ott lenne. (kemény 16-20 MB RAM-ot spórolnak ezzel, kár volt)
+ automatikus frissítéskor elveszi a fókuszt az aktuális Windows ablaktól. -
DS39
nagyúr
az miért lehet, hogy felajánlja az új verziót, de ha rányomok, hogy Termék frissítése most, tölt és max. csak a vírusdefiniciós fájlokat frissíti?
-
DS39
nagyúr
telepítés utáni automatikusan elindult ellenőrzés látszólag fut, de igazából rohadtul nem csinál semmit.
20 perc után rányomtam az X-re, de továbbra is ez van, nem áll le és nem is ellenőrzött semmit.közben indítottam egy optimalizált ellenőrzést, az az elvárt módon fut, látszik, mit csinál, mennyi ideje, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Microsoft Excel topic
- YouTube
- Robot fűnyírók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest