- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Direct One (műholdas és online TV)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
Jack Oneill #6691 üzenetére
De igen, a program hajtott végre olyan beállításokat a telepítést követően, amiktől majdnem használhatatlanná vált a gép. Először is a BIOS-ba beleturkált és aktiválta a Computrace -t. Maga a Computrace - Absolute Software nincs telepítve. Elvileg így nem is lehetett volna aktiválni a BIOS-ban. Ennek ellenére, amikor az ESET fent volt, lehetett és be is aktiválta. (plusz uninstall után úgy is hagyta). Amíg ezt nem kapcsoltam ki, a billentyűzetet folyamatosan blokkolta.
A Device controll (magyarul valami eszközvezérlés, vagy alkalmazás vezérlés volt... már nem emlékszem) meg szépen kiírta, hogy 43 alkalmazás blokkolva. Konkrétan mindent kilőtt egyből. A böngésző közölte velem, hogy egy alkalmazás blokkolja a hozzáférést az internethez. Szépen egyesével rá kellett mennem, hogy "engedélyezés". Saját maga nem volt képes eldönteni, milyen alkalmazással áll szemben.
A szolgáltatásoknál (services.msc) mindent átállított szinte. Az indítás típusa: "Letiltva". Ami maradt az is mind "kézi" manuális indításon maradt. Még véletlenül sem automatán.
A beállításokban csak az lett bekapcsolva, amit ő ajánlott. Fel is ajánlotta az alkalmazás felügyeletet. Bár ne tette volna.
Kb az zajlott le, hogy telepítettem a programot, csökkentett módba tettem a gépet (hatékonyabb víruskeresés miatt), aztán rá kellett jönnöm, hogy csökkentett módban (más szoftverekkel ellentétben) ez nem fut. Vissza normál indításra, aztán innentől kezdve mindegy volt mit állítok, gyakorlatilag maradt " csökkentett mód", csak nagyobb képfelbontással. Wifi nem volt, hibaelhárításra közölte, hogy a szolgáltatás nem fut és így tovább.....
Minden szolgáltatást kénytelen voltam kézzel indítani. Úgy 4 órát el vacakoltam ezekkel, hogy használható legyen a gép. Computrace-t is mire rájöttem, hogy bekapcsolta ..... csak utána lett hang, touchpad és rendes billentyűzet.
ESET nálam elesett.... soha többé nem telepítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Régi (Retro) Pc játékok
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest