Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen routert?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- YouTube
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Proxmox VE
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Elküldtem az ESET-nek. Kíváncsi leszek, hogy mit rontottam el. Szerintem nem változtattak ezen semmit, mert feltűnően hasonlók, ugyanazok a lapok, amit ki kellett tölteni és így logikus. De majd meglátjuk mit mondanak. Az viszont lehet, hogy valamit be kell kapcsolni még máshol, vagy éppen ki ahhoz, hogy működjön.
-
-
A214
aktív tag
ESET 10 van rajta.
Értem mit írsz.
Megtaláltam a régi felhasználónév jelszót.
Megoldás lehet ,hogy felrakok egy régebbi esetet és beírom ezeket majd frissítem E 10 -re?Felhasználó név jelszóval lett akkor aktiválva aztán nálam csak a program frissült.
A tulajdonos gondolom hosszabbította a licencet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest