Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket,hogy az Eset Smart vagy pardon most már Internet Security
-ben, hogyan lehet bizonyos portokat engedélyezni ? Esetemben a "GTA5 Online*hoz kellene megnyitni ezeket : (TCP Ports: 80, 443 és UDP Ports: 6672, 61455, 61457, 61456, 61458). De valahogy úgy,hogy CSAK a GTA5 használhassa, ne folyamat legyen nyitva.. (ha ilyen lehetséges,vagy számít egyáltalán.. nem tudom)
Van egy olyan rész a szabálynál láttam,ahol alkalmazást lehet megadni, az gondolom ezt jelentheti, vagy valaki javítson ki ha tévednék.
Addig megvan,hogy a tűzfalban lehet szabályt létrehozni és ott megadni a portokat, de mintha nem akarná elfogadni..
Az irány meg kimenő vagy bejövőre vagy mindkettőre kell állítani ? Meg a "művelet legyen engedélyezés".
Na meg a "helyi" fül-ben ahova a portokat be lehet írni, ott van olyan,hogy "IP cím".. Oda mit kellene írni ?
Ja és a "távoli" fül-ben is kellene valamit írni-állítani ?
Az számít,h van egy wifi router is bekötve? De a net amúgy kábeles Digi. (A routerben is néztem,de fogalmam sincsen mit kellene állítani egyáltalán..) Nagyon remélem elegendő az Eset tűzfalán szórakozni ezzel..
És nem az lesz,hogy ha azzal akarok gamelni,akkor köthetem ki a routert addig és a kábelt be a gépbe..
Örülnék,ha valaki/kik el tudná ezeket magyarázni Nekem és segítségemre lenne
Előre is köszönöm szépen ! -
Nyethuszar
tag
Sziasztok!
Próbáltam volna letölteni a "ccleaner" takarító programot mind a hivatalos oldaláról mind a filehippo-ról, de az eset letiltja mindkettő esetében a letöltést " a webhely letiltva" szöveggel. Meg,hogy "kártevö eltávolítva "blocked" volt észlelhető benne ". Ez utóbbit a fájlra írja.
A CleanMaster programra is ezt irja ki..
Másoknál is van ilyen gond?
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok! A legújabb EsetSmart Security van fennt a gépemen. Minden beállítása aktív, de mégis azt írja ki,hogy nem az. Vagyis "működési hiba" az egyik modulnál..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Manjaro Linux
- Akciófigyelő: Humble 'id & Friends' Bundle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest