- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Írtam már korábban: a videójátékok irracionálisan olcsók. Többek között ez vezetett oda, hogy irtózatosan sok a szemét, az általános minőség egyre csak romlik, illetve a tehetséges emberek otthagyják ezt a pályát. Egy kiszámíthatatlan, pénzt alig termelő, rendkívül sok kockázattal járó orosz rulett belőle, ami lassan már senki számára nem vonzó. Leszámítva a kockázati befektetőket. Ha ez nem változik meg, marad az, hogy AI fogja előállítani a tartalmakat ebben az ipari méretekben, ami most megy.
-
Moby
veterán
válasz
Scarletiel #3671 üzenetére
Elvárhatod, csak nem fog megtörténni. A legjobb amit tehetsz, hogy nem switch2-t veszel, hanem egy steam decket. Vagy ami a legjobban szolgálja az igényeidet. És azért a pár játékért, ami jön erre a platformra, behúzol egy gépet a gen végén, lenyomod őket, és megszabadulsz tőle. Vagy arra sem. Én pl simán el tudom skippelni őket. Nem a játékok ára miatt (szerintem irracionálisan alacsonyak a játékárak ma, többnyire ez vezetett a géming jelen állapotához is), hanem amiatt, mert alig van olyan játékuk ami érdekel.
-
Moby
veterán
válasz
Scarletiel #3646 üzenetére
Abban sok új ötlet nincs, hogy csinálják úgy, ahogy mindenki más. Amiről azt nem nagyon lehet tudni, hogy mennyire jó, csupán annyit, hogy mindenki úgy csinálja. Amiből eddig annyit láttunk az elmúlt pár évtizedben, hogy rajtuk kívül vagy mindenki kiszállt, vagy rebootolnia kell magát kb generációnként, vagy hamarabb, mert amit mindenki csinál, ami minden sarkon szembejön, azzal betelik a piac, legyen bármennyire jó, vagy hasznos, vagy profitábilis. Ők a stabilitásukat árazzák be, a genetikájukat. Amin nem hajlandóak csak pénzért változtani, márpedig ha elkezdenek menni a trendekkel, akkor szükségszerűen ez történik.
-
Moby
veterán
válasz
Scarletiel #3643 üzenetére
>hátha eljut a befektetők agyáig, hogy amit csinálnak nem jó
Egy 150 éve létező cégnek fogod elmagyarázni, hogy mennyire csinálják szarul?
ROFL -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #3632 üzenetére
Mindig aranyaos ez a nintendo dajkálgatás, de a helyzet az, hogy mindig lefingott hardvert és szoftvert adtak drágábban, mint bárki a piacon. Ők a konzolok apple-je, és ez soha nem fog változni
Viszont a játékaik jók, és ezért elnézi ezt neki a közönség. Csak ez a logikai alapon történő megmagyarázgatás ez nem fog vinni sehova. Azért ilyenek, mert így működnek. Ez a kultúrális genetikájuk. Fizetős chat, nincs achivment rendszer és sosem lesz, szar store, stb. Így kell őket elfogadni, vagy sehogy. Változni nem fognak. -
Moby
veterán
válasz
TrishtanAG #3023 üzenetére
Ez lenne a normális. Csak a korábban linkelt video nem ezt mondja.
-
Moby
veterán
válasz
playmore #3019 üzenetére
>Szinte biztos, hogy nem, az egy szoftveres megoldás,
Attól, hogy szoftveres megoldás, a shadereket remélhetőleg el fogja cache-elni, és nem minden alkalommal fogja újrafordítani, ahányszor betöltődik
Az egész amúgy is egy szar kőkorszaki megoldás, hogy fix kódról fix kódra minden gép fordítgatni fog egyesével akkuból, ha ezt még cachelni sem lesz hajlandó, az már tényleg a világ vicce lenne. A nintytől mondjuk kitelik ez is.
-
Moby
veterán
válasz
Sidorovich #2990 üzenetére
Most viszont bejelentve sincs új (nagy)zelda. A BotW lement vagy háromszor, többet akkor sem venném elő, ha 120fps-en futna, a TotK-t meg meg 5x kezdtem el, meguntam pár óra után mindig. Már meg sincsenek. Gyak a Metroid az egyetlen ami érdekel, de lehet azzal is ésszerűbb lenne valami emut megvárni.
-
Moby
veterán
válasz
Sidorovich #2987 üzenetére
A metroid miatt lehet veszek egy gépet, majd ha vége, gyorsan el is adom
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest