Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Fantasztikusak voltak a playoff meccsek.
49's várom győztesnek, és nekik is szurkolok/szurkoltam egész szezonban, de Ray Lewis is megérdemelné az utolsó meccsén a gyűrűt.
Egyébként aki Szeged köezlében lakik, szerveztünk az egyik kocsmába (Rongy kocsma), közös Super Bowl nézést. Lesz nagy Kivetítő, és a közvetítés elejétől a végéig lesz leadva. Belépő nincs.
Akit érdekel, tudok linket dobni, illetve részleteket. -
F-ECT$
titán
ha nincs a nevén semmi akkor családtagjain, gyerekein 2 családfára visszamenőlegesen
Aha persze: az apák bűnéért fizessenek a gyerekek. És ha a te apád lenne csaló, akkor te azért ne tudj normális életet kialakítani, mert elveszik tőled a vagyonod az ő bűnéért? Okos gondolat...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Rizzo
aktív tag
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
sajtee
őstag
válasz spammer #6194 üzenetére
A zenészek? Még szép. Ozzy is szép kis doppingot nyomatott a '80-as években, nem is emlékszik semmire
Ez nem csökkenti az elvégzett munka érdemeit, ettől nem ér kevesebbet a győzelmük, mivel a másik is ugyanazt csinálja - pontosan, legalább nagyjából kiegyenlítődnek az esélyek.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Pénzbüntetés mindenkinek járna, mert mindenki benne van, mint írtam már fentebb is. A bizottságok bizonyos időnként lebuktatnak valakit, hogy látszódjon, hogy végzik a dolgukat és továbbra is szükségesek.
MINDENKI tudja, hogy MINDENKI csinálja, nem kell a képmutatás. Csak furcsa lenne, ha soha senki nem bukna meg, ezért kell néha egy hiszti, egy botrány. Ha az érdekek (pénz) úgy kívánták volna, hogy még ne bukjon le, akkor nem bukott volna le, de valószínűleg valami elsiklott a háttérben, amiről mi sosem fogunk tudni, így elővették és megbuktatták.
Lehet valakinek nem szimpatikus, mint ember, de azért mutogatni rá, hogy csalt, álszentség, mert az összes kerékpáros is ugyanúgy doppingol. Ennyi erővel le lehetne állítani a Tourt meg minden mást, csakhogy kérem szépen abban nagyon sok pénz van: A szponzoroknak, sportszergyártóknak ebben rohadt nagy pénz van, a közvetítések reklámbevételeiből / jogaiból stb. rohadt sok pénz van, a jegybevételekből stb. rohadt sok pénz van, mindenki megkapja a részét, ezért érdekük ezt az egészet fenntartani. Dopping nélkül végig sem tudnák nyomni a Tourt. Az meg hogy nézne ki? Mekkora presztízsveszteség lenne?
Ezért sosem fog leállni, a doppingos versenyek ugyanúgy folytatódni fognak ezután is, mindig is. Ezt el kell fogadni, hogy a profi sport ilyen, nem lehet tenni ellene, túl sok ember érdeke, túl sok pénz van benne. A milliárdos sportszergyártó cégek megvesznek kilóra bárkit, aztán ha az érdekük úgy kívánja, akkor eldobják (pl.: Nike - Lance).
A tiszta verseny szép és jó, de csak álom marad profi szinten. Valami dokumentumfilmet láttam régebben, abban mondták, hogy még a zenészek is doppingolnak (béta blokkoló, nyugtató szerek stb)
És hogy kis Ontopic vonatkozása legyen: az NFL sem különb, ott is mindenki doppingol. De attól még keményen edzenek, gyakorolnak, stb... Ez nem csökkenti az elvégzett munka érdemeit, ettől nem ér kevesebbet a győzelmük, mivel a másik is ugyanazt csinálja
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
maláj
addikt
vélemény #1: a csapatom kiesett, sérültek is voltak, a támadás is sz*r volt (0 pont a 2. félidőben ), így jártunk ... a SB-t nézni fogom igaz nem úgy mintha a csapatom is részt venne rajta ...
vélemény #2: Armstrong korábbi rák betegségében sem hittem pláne azután, hogy 7x megnyerte (vagy mennyiszer nemtudom mivel nem követem a bringásokat) ...
vélemény #3: nyilván most kinyílt a pampogója mivel igen sok pénzt követelnek vissza és irgalmatlan mennyiségű pert akasztanak abba az amerikai "híró" fejébe annak a "drogos" (mert ez drog bármerről nézzük) balf*sznak ...
vélemény #4: mindig azt mondtam, hogy a józan ész a legfontosabb ... ha rajtam múlna minden egyes biciklizéssel keresett pénzének 3x-osát hajtanám be rajta (ha nincs a nevén semmi akkor családtagjain, gyerekein 2 családfára visszamenőlegesen) + 50 évet börtönben (mert 1 hazug, amerikai qtya)
azt hiszem mindent leírtam amit akartam
-
ggeleven
őstag
Mint sportolót szerettem nézni, szigorúan a versenyeken nyújtott alakítása nagyon nagy volt!
Mindenki cuccozik, mégsem kerültek elé, szóval valamit csak tudott!
De amit pályán kívül csinált (kivéve az alapítványának való pénzgyűjtést), az már nagyon képmutató volt!
Na meg hogy a kishalak egészen addig csöndben voltak, amíg jött be nekik pénz a sportból...ők sem jobbak!Ebbe a helyzetbe egymást hajszoljuk! Nekünk nézőknek rekordok kellene, soha semmi nem elég! Ők pedig csak segédeszközökkel tudnak nekünk még többet nyújtani. Mi ehhez hozzászokunk és csak azt tesszük sztárra, elismert és jól kereső sportolóvá, aki elöl van...Ez egy csúnya ördögi kör!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
adrian360
őstag
Hát nálam a szimpatikus ember nem itt kezdődik : évekkel ezelőtt beperelte azokat akik doppingolással vádolták, ő eskü alatt ártatlan boci szemekkel állította hogy soha semmit nem szedett. Most játsza a mártírt és próbál magával rántani mindenki mást is.
Amúgy ha már szó volt a sérülésekről, nagyon nagy szerepe van a doppingoknak is benne, normál esetben az emberi test jelez, hogy teljesítőképessége határán van, a dopping ezeket elnyomja, és jönnek az izomszakadások, ínszalagszakadások stb. -
Integra
titán
én meg nem sajnálom, mert hazudott egy életen át mindenkinek, aztán bebukott és most megy a mártírkodás. ilyen emberben nincsen mit tisztelni, ez az én véleményem.
és különben? akkor most őt is felmentjük? mindenkit? hol kezdődik meg a tisztulás? sehol. mondom én, hogy struccpolitika ez, semmi más. én azt sem mentem fel, aki doppingol és nem bukott le még..
ti csak azt látjátok ezek szerint hogy lebukott, szegény, meg, hogy mindneki cuccozik. én meg azt is figyelem, hogy egy életet élt le úgy, hogy mindenkinek folyamatosan hazudott.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
spammer
veterán
Így van, attól még le kell tekerni azt a 2-3 hetet, napi 120-200 kilométert, sokszor olyan hegymenetben, hogy nézni is rossz Csúnya dopping, de anélkül senki nem tudná végigcsinálni ezeket, és ezt a szervezők is tudják, a sportbizottságok is, a doppingbizottságok is, és a szponzorok is, akiknek a reklámjai díszelegnek a sportolóikon, akik addig jók, amíg eredményeket hoznak, de ha valaki bukik, akkor egyből megy a mutogatás.
No de részemről ennyi, sok lesz már az offolás
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
Várható volt, hogy le fog bukni, mivel nem egyedül sutyiba űzte az ipart, hanem a komplett csapata segédkezett neki, nagyon durván meg volt szervezve minden és biztos volt az, hogy előbb utóbb valamelyik közreműködő elkezd csicseregni.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
sajtee
őstag
válasz Integra #6177 üzenetére
MINDEN profi sportoló doppingol, másképp esélyük sem lenne a többiekkel szemben, ezt több sportoló is elmondta már.. Ez van.
Sajnálom Armstrong-ot, mert nagyon szimpatikus ember, és úgy állítják be, hogy ő a világ legnagyobb csalója és legundorítóbb embere, viszont vállalja a következményeit a tettének, megérdemli. Az, hogy minden egyes sporttól eltiltották örökre számomra megint szomorú, ahogy ő is mondta, 50 éves korában nem futhatja le a SF maratont. Ez van, ezt kapta, neki ez jutott. Mint embert, bizonyos szinten sajnálom.
-
Integra
titán
kit érdekel, megdöglik mind, nem kár értük. az okosabbik fele meg inkább nem él vele. tisztulás indulna meg minden téren egy idő után. így meg marad a struccpolitika, meg a magyarázkodás, meg a hazugságok.
-
F-ECT$
titán
válasz Integra #6179 üzenetére
Ez igazán konstruktív hozzáállás
Ha legális lenne, akkor se lenne egyenlőség, mert akinek több pénze van, az jobb cuccokhoz juthat, előbb kapja meg az új fejlesztéseket, stb. Egyszerűen nincs meg az a nyomás a vásárlóréteg (=nézők) felől, ami elősegítené a tisztán versenyzést. Ők rekordokat akarnak, folyamatos magas teljesítményt, sosem látott számokat, éveken át ragyogó sztárokat. Ha egy lebukott versenyző után a nézettség a felére esne vissza, akkor megtennék a lépéseket, de ilyen nem történt még sosem.
Dive ever, work never.
-
Integra
titán
válasz spammer #6178 üzenetére
igen, ez a másik nagy baj. hogy aki nem bukik le, nagy pofával hőzöng, de a sportpolitikusok is. lekéne buktatni az egészet, az összeset. ezért mondom, hogy álszent ez a dopping elleni harc. legálissá tenni, aztán max a fél élsportolói gárda meghal pikk-pakk. vagy az egész. engem nem fog zavarni.
-
spammer
veterán
válasz Ironsides #6176 üzenetére
Szerintem is undorító, amit művelnek, ez a meghurcolás stb. Az összes profi sportoló doppingol, olimpikonok, bringások, focisták, mindenki. Egyet elővenni és mutogatni, hogy "fúúúú csalóóó", az kurva nagyképű és álszent dolog, miközben mindenki tudja, mi folyik a profi sportban. Sipi (Isten nyugosztalja) is ezt mondta a Eurosportos közvetítések alatt, hogy "miért kell ez?".
-
Integra
titán
válasz Ironsides #6176 üzenetére
én nem sajnálom, sőt... egy utolsó senkinek tartom. amit az oprah interjúban is előadott.. az szánalmas volt, én csak lesmittpalizom őt is, egy közönséges csaló. nem kár érte. és vesszen az összes többi is. szívem szerint legálissá tennék mindenféle dobbpingot, aztán hulljon az összes a versenyeken, nem kár értük. de a versenyen való részvételhez kikötném, hogy mindegyik egy hullazsákot köteles leadni a nevezési papírja mellé.
-
Ironsides
tag
válasz Integra #6175 üzenetére
Igen! És csóri igazán nagy hal volt ahhoz, hogy így utólag kicsinálják.
Valszeg nem volt már érdek vagy elég pénz, illetve többet ér így, hogy bebuktatták."Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél. S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten."
-
ggeleven
őstag
Egy kis érdekesség, amiben az NFL is érintett:
Amerika a doppingolók paradicsoma20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Xero
nagyúr
válasz Integra #6166 üzenetére
Frisco csajok kérdés nélkül.
Én pedig mint Cowboys és Giants drukker szinte teljesen semlegesen álltam a playoffhoz. Ennek ellenére nagyon pozitív volt az egész. A Ravens szive nálam megért annyit, hogy a SB-ban nekik drukkoljak. Meg persze azért is, mert elpicsázták a Pats-et. Ez nálam hatalmas pirospont.
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
Annyira azért nem kell túlmisztifikálni a Ravens teljesítményét, szépen hozták azt a kötelezőt, amit egy valamire való NFL csapatnak hoznia kell. A Patsnek sikerült naggyá tenni az ellenfelet.
Mr #52 körüli hajcihő meg már szvsz kezd lassan kabaréba átmenni, értem én hogy legendás játékos, öt év múlva mehet is szépen majd a HOF-be, de lassan kezd hasonlítani ez az egész hercehurva a Steelers-ös Jerome Betis visszavonulósdijához.
-
rlazol
veterán
válasz Integra #6143 üzenetére
én végignéztem, csak a végére nekem behalt a PH.
mindenekelőtt:
Minden tiszteletem a Ravensé, hatalmas Gratula és Respect nekik!A sérüléseknél nem csak az a gond, h valaki kiesik és nincs, aki a helyére áll, hanem a meccs közbeni sérülések esetnén ezt nem lehet megtenni, mert az aktív keret csak 40 fő.
A Ravens a szünetben megnézte, hogy tudnak Talib és Chung helyére passzolni.
Ezzel együtt az offense töketlenkedésére nincs mentség, de az is igaz, hogy semmi se jött össze. A bíró, akibe beleütközött, a felpattant labda, amiből INT lett, Ridley, aki nemcsak elájult, de kulcspillanatban vesztett labdát. Két driveban a BAL 35ösről kellett a puntolni, mert a szél szembe fújt.Maximálisan egyetértek azzal, hogy Edelman kiesése pár hete sokkal súlyosabb baj volt, mint Gronk-é és hogy sajnos Welker se az igazi már, nagyon is indokoltnak tűnik, hogy tavaly nem kapott megaszerződést. Menjen, ha menni akar.
Én nézni fogom a SB-t és a Ravensnek fogok drukkolni.
jövőre meg meglátjuk, újra lesz 32 csapat, de az még messze van.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
varsam
őstag
Most néztem meg a Pats meccset, este csak a másikat néztem.
Elég vegyes érzéseim vannak, nagyon sajnálom, hogy kiesett a NE, de ezen a meccsen jobb volt a Ravens. Többen írtátok, hogy nem lehet mindenkit pótolni, ami teljesen igaz is, sajnos a defense kritikus sérüléseket szedett össze, amit Flacco-ék nagyon szépen ki is használtak.
Ettől függetlenül azt se felejtsük, hogy a liga egyik legjobb offense fala a második félidőben nem szerzett pontot, egyetlen darabot sem, mindezt hazai pályán. Pontok nélkül pedig nem lehet meccset nyerni.
A döntőben remélem ezek után már a Ravens megveri a 49ers-t, szimpatikus csapat, az pedig hogy minden összejön az "amerikai álom történethez"... ha nem lenne, igaz sem lenne.(#6166) Integra
Cheerleader-ekből pedig Miami[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
ferensz
senior tag
Reszben igazad van. A Ravens nyerni jott, a Pats meg valahogy behuzni a meccset. TB egyre gorcsosebben jatszik, ami miatt anno megszerettek, hogy a huzos pillanatokban elolep tabornoknak abbol mar nem igen maradt semmi. Kellemetlen idopontban jottek WW dropjai, viszont nagyban koszonheto neki, hogy idaig jutott a csapat.
-
Face8814
őstag
Illetve még egy dolog az előzőekhez.
Azért az sem mindegy, hogy egyik meccsről a másikra kell pótolni valakit, vagy egy meccsen belül kell megoldani a fél secondary helyettesítését.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz adrian360 #6161 üzenetére
Igen, de azért Te is érzed hogy az SF irányítójának pótlása nem ugyan az, mint hogy kidől a fél csapat.
Illetve azt se feledjük hogy A.S. egy pótolható QB, míg pl Manning, Brady, Rodgers nem.
És továbbra is azt mondom hogy nem feltétlenül attól jobb egy csapat hogy mindenkit tud pótolni. Ha mindenki egészséges akkor teszem azt nyer a NE és akkor már ő a jobb? Egyszerűen van az a határ amin átlépve már nem lehet mindenkit helyettesíteni. A helyettes helyettesének a helyettese egyik csapatban sem tudja a kezdőjátékos szintjét hozni. Ez tény!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
adrian360
őstag
válasz Face8814 #6160 üzenetére
Alex Smith kidőlt az SF-nél, előhúzták Kaeperniket és SB-t játszanak.
Akkor lenne igazad, ha ez egy rendkívüli, 100-évente egyszer előforduló eset lenne, hogy a játékosok lesérülnek. Mindenki tudja hogy a nfl-ben nagyon nagyon sok a sérülés. ha egy csapat nincs felkészülve erre, akkor egyszerűen nem jó a csapat.
-
Face8814
őstag
válasz adrian360 #6159 üzenetére
szerintem Te nem érted!
Más csapatnak nem kell ilyen szintű embereket pótolnia, mert nem sérül le egyszerre a kulcsjátékosok nagy része.
Egy-egy embert lehet helyettesíteni, de ilyen szintű kidőlést nem. Legyen az BAL, SF, ATL, GB ... stb.
Ha bármely csapat is elveszíti a legjobbjait, akkor lehet más emberrel pótolni, de az már nem ugyan az a minőség. Egyik csapat sem engedheti meg hogy mindenhol ugyanarra a posztra 2-3 azonos szintű játékost alkalmazzon, mert nem férne bele a fizetési sapkába!
De hogy egy egyszerű példánál maradjunk, ha kidőlne az irányító a BAL, a GB, a DEN, a NYG, ... stb esetében akkor máris megdől az amit mondasz, hiszen pótolni tudják, csak hát Flacco, Rogers, P. Manning, E. Manning mögött nem azonos tudású emberek ülnek. kb a kidőlésük pillanatában menne a kukába a szezonjuk.....
Hiába jó a csapat többi része, hiába klasszis mindenki, de egyszerűen van akiket nem lehet pótolni. És itt máris bejön a képbe a szerencsefaktor! Ki sérül le, és ki nem.Illetve ha a Te logikádat nézzük, nem feltétlen attól jobb egy csapat hogy hogyan tudja azonos szinten pótolni a sérültjeit - bár kétség kívül ez is nagyon fontos - de túl sok tényező van és nem lehet mindre azonos erőforrásokat fordítani.
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
spammer
veterán
Azért az érdekes lenne. Egy SB-n nem fognak tökörészni, mindenki nyerni akar. Az lehet, hogy már nem lesz olyan jó vagy izgalmas (végletekig kihegyezett), mint az utóbbi playoff meccsek, de azért mégis csak egy SB for God's sake
-
anulu
félisten
válasz adrian360 #6153 üzenetére
érdemes visszanézni a secondary statisztikáit mikor játszik Talib és mikor nem. emellé még Chung (aki annak a csapatrésznek a kapitánya, ő koordinál) kidőlése, és totális a fejetlenség. olyan passzokat nyeltek be sorozatban, amiket az elző 5-6 meccsen 20-ból talán 1et.
valóban, csak az a nem mindegy, hogy van-e valaki, akivel meccs közben lehet-e pótolni. nem volt, Flaccoék pedig azt csinálták, amit kellett. Ridley sérülése ebből a szempontból annyira nem érdekes, mert Vereen és Woodhead is tökéletes arra a posztra,"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
megnézem majd a végeredményt, aztán eldöntöm. de hogy élőben nem, az fix. szerintem a Pro Bowl-on több izgalom lesz, mint az SB-n.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
F-ECT$
titán
válasz adrian360 #6153 üzenetére
Én aztán nem szeretem a pats-t, ezt sokan tanúsíthatják itt, viszont szerintem is döntő szerepe volt a sérüléseknek. Azért 1-1 posztra nincs végtelen ember, és ha már a második is kidől, akkor bizony olyat kell oda tenni aki messze nem nyújtja azt a színvonalat, amit kellene. Nem feltétlenül azért mert tehetségtelen, hanem mert nincs meg a meccsrutinja.
Ettől függetlenül volt 2-3 olyan labda, amit nem szabadott volna elejteni (Walker pl), meg a bírónak sem ártott volna arréb állni még az első félidőben, de akkor is úgy látom, hogyha legalább azok nem sérülnek le, akik az elején egészségesek voltak, már úgy is hozható lett volna a meccs. (A régebbi sérültekkel meg pláne, de azokkal lehetett tervezni.)
Dive ever, work never.
-
adrian360
őstag
btw kezd kicsit unalmas lenni hogy mindenki arra fogja hogy azért kaptunk ki mert a sérülések... minden csapat tele van sérültekkel, ezért +50 fős a keret. Egyszerüen azért kapott ki a csapat mert a másik jobb volt. ennyi.
-
F-ECT$
titán
részemről az idény véget ért
Érthető.az SB-t sem fogom nézni, a jelzett szabadnapom is visszaírtam melóhelyen.
Nem érthető. Ha a 2 leggyűlöltebb csapatom szerepelne, akkor is megnézném, mert ez az SB. Lehet, hogy nem élőben (hogy ne kelljen szabi), de legalább utólag.Attól meg, hogy testvérek szerintem nem változik semmi, kőkemény lesz, hiszen mindenkinek ugyanúgy kell a gyűrű.
Dive ever, work never.
-
Ironsides
tag
-
anulu
félisten
válasz Ironsides #6141 üzenetére
biztos lehetsz benne, hogy nem. nem fog másról szólni, mint egymás p*csének a körbenyaldosásáról a testvérpárnál, meg RL52-ről (akit továbbra is nagyon tisztelek!). a foci sokadlagos lesz.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
sajtee
őstag
Nagyon nagy Superbowl lesz!! Mindkét csapat közel áll hozzám, szóval csak annyit tudok mondani, győzzön a jobbik!
-
pohár
félisten
válasz Integra #6143 üzenetére
én bealudtam az utolsó negyedben, aztán arra keltem, hogy Ricsi meg Sanyi ordít, amikor Ridley-t kiütötték
utána még néztem kicsit, aztán csicsi voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
végig nézte rajtam kívül valaki a meccset...
nem vagyok ma valami termékeny a gyapotültetvényen... könyöktámasztást leszámítva......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
anulu
félisten
DMC egyedül (bármennyire is végre a posztján (S) játszott) nem képes a CB és az FS munkáját is elvégezni. tökéletesen látszott, hogy Chung sérülése után nem is próbálkozik a Ravens a futással, úgy passzolt Flacco ahogy akart, a falnak annyi volt a dolga, hogy 3 mp-et adjon neki. annyira volt nehéz dolga a BAL támadó egységének, mintha középiskolások ellen játszottak volna.
Pollardnak meg nem gyűrű járna, hanem egy vaskos eltiltás. afaik karrierje során 4 embert pakolt IR listára, valahogy mind Pats játékosok voltak.részemről az idény véget ért, az SB-t sem fogom nézni, a jelzett szabadnapom is visszaírtam melóhelyen.
találkozunk a köv szezon kezdetekor.
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Pár órával a meccs után, asszem levonhatjuk a következtetéseket.
Kezdődött azzal, hogy Edelman pár meccsel ezelőtt kidőlt. Sokan nem tulajdonítottak ennek nagy jelentőséget, de szerintem a csapat egyik leghasznosabb tagja, akire kulcshelyzetekben bármikor lehet számítani. Óriási vérveszteség.
Folytatódott azzal hogy Brady után a 2. legfontosabb láncszem (Gronk) csak a lelátóról nézte a meccset.
Majd kiesett Talib, Chung, Ridley (ez utóbbinál Pollardot ki kell emelni, aki bár tényleg a szabályok keretein belül szerelt, de azért az az összeállítás amit bevágtak Bradyvel, Welkerrel, Gronkkal elég beszédes volt.....), így kb el is dőlt a meccs.
Sajnos a védelmünk, pláne a secondary nem bírja el a legjobbjainak az elvesztését. Innentől kezdve Flaccoéknak ujjgyakorlat volt a mélységi passzokkal operálni. Arringtont sürgősen el kell zavarni, és sajnos eljött az a pillanat is amikor azt kell mondanom hogy Welker helyett is mást kell előtérbe helyezni (lásd tavalyi SB, illetve az idei elejtett labdái).
Továbbá sajnálom hogy a két tightend-es játékot - amivel tavaly végigvertük a ligát - idén alig láthattuk. Ez a szezon végig a sérülésekről szólt. Ennek - vagy ki tudja minek - következtében gyakran döcögött a gépezet, aminek az eredménye szerintem a ma hajnali meccs. Semmi sem jött be, és kulcsemberek dőltek ki.
Remélem jövőre draftolunk pár épkézláb védőt azokba a pozíciókba ahol idén nagy hiányt szenvedtünk, illetve bízom benne hogy a jövő év már nem annyira a Pats orvosi stábjáról fog szólni.
Összességében csalódott vagyok, de a realitások talaján maradva meg kell állapítani hogy hajnalban nemcsak a Ravens intézte el a csapatot hanem az a fajta sérüléshullám is ami az egész idényben kísértett.
.... és hogy ki nyerje az SB-t? Talán Moss miatt a SF. A Ravens köré kreált felhajtás számomra már már az irritáció határát súrolja....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
spammer
veterán
Brady-ék akkor adták fel, amikor már egyértelműen veszett ügy volt, hatalmas csoda kellett volna, hogy fordítani tudjanak. Becsületből végigtolták, de mindenki tudta, hogy ennyi volt. Sajnálom, hogy nem volt végig szoros, rossz volt látni Brady és a Pats csalódottságát, ugyanakkor én a Ravensnek szurkoltam, örülök, hogy Ray Lewis még utoljára SB-t játszhat Remélem gyűrűvel megy majd haza a 249. meccséről. Pedig baszki, de szép lett volna, ha pont a 250. meccse lenne a SB
Mindkét hazai csapat kikapott, azért se semmi. És vajon bejön újra?
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Féiidőig bírtam, de látom meggyőző különbséggel ment tovább a Ravens.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dyrtyho
őstag
Jó reggelt mindenkinek.
Hát az elején nagyon bíztam a Patriots győzelemben, de ahogy már előttem leírták, a végjátékban Tom Brady-k eléggé feladták az egészet, pedig lett volna esélyük győzni, úgy hogy nagyon sajnálom, hogy végül Ravens győzelem lett. Na sebaj, február 3. hajrá 49ersbest regards, egy fórumozó blogger
-
efge
aktív tag
ez gyanusan sima lett. nagyon feladta brady a vegen...
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
spammer
veterán
Pats bukó? Na még van idő, kíváncsi leszek...
-
F-ECT$
titán
Csak most nem szabad kiengedni.
Dive ever, work never.
-
rlazol
veterán
ehh... lassan lefexem.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
nagy a baj.
kár azért a két drive-ért.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Integra
titán
hoppá
-
Ironsides
tag
Jeahhhh
"Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél. S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten."
-
Integra
titán
na végre, ott a td
-
Integra
titán
rengeteg a rossz passz. az előző meccsen nagyon szép dobások voltak.
idáig telefonáltam bazzz...
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
eljutunk 35 ig és onnan punt.
fájni fog ez még.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
F-ECT$
titán
Szép passz, kellene a td.
Dive ever, work never.
-
rlazol
veterán
szerintem Chung nem ment be és Talib is visszajött...
Dehogy 26 mp-vel a vége előtt egy QB futás lett belőle.
jobban jártunk volna, ha kidobja és megpróbáljuk mégegyszer. FG utána is lehetett volna.Hogy Brady magát védte volna?
Nem volt szép jelenet.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
spammer
veterán
NE előnyben, remélem belehúz a Ravens
-
anulu
félisten
Talib, Chung... az amúgysem acélos secondaryből -2 :S kezdek erősen aggódni...
-
-
F-ECT$
titán
A patriótáknák játszik egy TALIB?
Dive ever, work never.
-
bagyulajuve
addikt
jippí, a Frisco a döntőben , ez is izgis meccs volt
Resistencia eterna
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest