Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Na most hagytam abba ennek a meccsnek a nézését....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
rlazol
veterán
közben Akers is kihagyott egy 40 yardos FG-t
ez régebben nem volt ekkora divat.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
pohár
félisten
jó lenne behúzni, tettem a Pats-re szép kis összeget... azért égő lenne 1-3-mal kezdeni a szezont
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rlazol
veterán
WILFORK!!!!!!
és miénk az első támadás...
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Face8814
őstag
http://atdhenet.tv/51913/watch-new-england-patriots-vs-buffalo-bills
Na ezt megköszönhetjük a védelemnek.
Ez a szünet most nagyon jól fog jönni.
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
-
Face8814
őstag
Jól látod, volt.
Asszem készülhetünk arra hogy hátrányba kerülünk. Kezd összeomlani a csapat...
és ott a Bills TD ismét. Saját magunkat verjük meg ismét.
Innen nagyon nehéz lesz. A támadójáték teljes kudarca rányomja a bélyegét az egész csapatra. Asszem nagyon nehéz szezonunk lesz. Az eddigi legnehezebb az utóbbi években...[ Szerkesztve ]
-
Nexuiz
tag
Régi baseball sapik közt kutatva találtam egy Raiders sapit, még Kanadából származik LOL
On: Go Packers! ideje lenne villantani valamit.
[ Szerkesztve ]
Nem én voltam!
-
Face8814
őstag
Csak édeskevés ha meccsenként van 1 jó meg 5 rossz elkapása.....
Most kulcsjáték jön 4. és 1-nél.
és FG ami ismét kimarad..... beszarok most már[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
azért ez szép volt Lloydtól...
-
Face8814
őstag
és Lloyd elkapott egy labdát. Csoda...
-
rlazol
veterán
és ott is az egyenlítés.
eddig magunknak tettük nehézzé...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Face8814
őstag
És ebben az szezonban már nem az első hogy impotenskedik. Miért nem zavarják már el. Branchel sokkal többre mennénk mint vele....
Hát ilyen nincs. Elveszíti Gronk....
És itt a TD. Komolyan mondom ahogy ebben a szezonban játszik a csapat az valami vicc!!!!
Nem véletlen láttam én borúsan ezt a szezont már az első meccs után. A Titans ellen sem voltunk valami meggyőzőek.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
2 interception=2 támadás Bills területről=0 pont (3 and out, kihagyott FG)
picsábaFace8814 - pofán dobta Tom, mi kell még?
Gronk fumble.
JAJ[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
egész jól ment a meccs eleje, a védelem jó, de most akadozik a támadósor...
GO PATS!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
spammer
veterán
Green Bay Packers – New Orleans Saints
Közben Eurosport 2-n NCAA meccs, ha netán érdekel valakit (élő).
Gyorsan tippelek is egyet a győztesekre: Ravens, Pats, Texans, Chiefs, Vikings, Falcons, Seahawks, 49ers, Cardinals, Raiders, Bengals, Packers, Redskins, Giants, Cowboys
Meglátjuk mennyi jön be
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
maláj
addikt
NFL, ALAPSZAKASZ 4. FORDULÓ
2012. 09. 28. @ 02:20 ==> Baltimore Ravens – Cleveland Browns
2012. 09. 30. @ 19:00 ==> Buffalo Bills – New England Patriots
2012. 09. 30. @ 19:00 ==> Houston Texans – Tennessee Titans
2012. 09. 30. @ 19:00 ==> Kansas City Chiefs – San Diego Chargers
2012. 09. 30. @ 19:00 ==> Detroit Lions – Minnesota Vikings
2012. 09. 30. @ 19:00 ==> Atlanta Falcons – Carolina Panthers
2012. 09. 30. @ 19:00 ==> St. Louis Rams – Seattle Seahawks
2012. 09. 30. @ 19:00 ==> New York Jets – San Francisco 49ers
2012. 09. 30. @ 22:05 ==> Arizona Cardinals – Miami Dolphins
2012. 09. 30. @ 22:05 ==> Denver Broncos – Oakland Raiders
2012. 09. 30. @ 22:05 ==> Jacksonville Jaguars – Cincinnati Bengals
2012. 09. 30. @ 22:25 ==> Green Bay Packers – New Orleans Saints
2012. 09. 30. @ 22:25 ==> Tampa Bay Buccaneers – Washington Redskins
2012. 10. 01. @ 02:20 ==> Philadelphia Eagles – New York Giants
2012. 10. 02. @ 02:30 ==> Dallas Cowboys – Chicago BearsSzabadnapos: Pittsburgh Steelers, Indianapolis Colts
-
F-ECT$
titán
Index címlapon ma 3 nfl-es hír volt egyszerre: ilyen se nagyon volt még, max SB idején.
Dive ever, work never.
-
sajtee
őstag
Anno asszem' a Discovery-n láttam egy műsort. Meg nem mondom a játékos nevét, annyi rémlik, hogy néger volt. A lényeg, hogy elutazott Angliába egy rugby-csapathoz, végül is meccsen azt hiszem, nem játszott. Meg akarták nézni, hogy egy kemény NFL-játékos hogy bírja ezeket a beteg állatokat. Azt mondta, ezeket az Angolokat már első nap kicsinálnák az NFL-ben, de ami a meccseken folyik, brutális. Nos, ezt a műsort keresem. Mi lehetett a címe? Gondolom, sorozat volt és ez egy része volt.
-
spammer
veterán
Breaking News az nfl.com nyitóoldalán!
Hivatalos: az éjszaka megegyeztek a bírókkal és a mai meccsen már ők fognak dirigálni.
Végre
-
spammer
veterán
Nincs tekintélyük Én azért sajnálom őket, szegények most aztán kapnak rendesen mindenhonnan. Tény, hogy hibáztak, tény, hogy ezen a szinten nem elég jók, nem megfelelőek, de a legnagyobb hibá(ka)t nem ők követték el, hanem a nyakkendős urak, akik "filléreken" vitatkoznak és kockára tesznek meccseket, esetleges bajnoki címeket is ezzel...
-
rlazol
veterán
a bíróknál maradva, ez is egy nagyon érdekes cikk.
Egykori játékos írja, hogyan befolyásolják a tartalék bírókat a játékosok, a sztárok.
Kicsit olyan, mint amikor fiatal, pályakezdő helyettesítő tanár jön az órára.szerk.:
és ez is
a bírók készülnek folyamatosan, azonnal be tudnának ugrani.
talán annyira nem meglepő tény, de a cikk megjelenése, ill. benne pár megjegyzés ("ha pl. csütörtökön megállpodnának, vasárnap már fújhatnának is")[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
a pályán lévő döntés TD volt és ők nem láttak a review-ban egyértelmű bizonyítékot az ellenkezőjére.
Nocsak - eszerint csak történik valami...kezdődnek Bye week-ek, és nem akarják, hogy az egyik csapat több meccset játsszon a tartalék bírókkal, mint a másik.
-
spammer
veterán
Bowl.hu twitterén olvastam:
"Egy számítás szerint az NFL eddig 3.5 millió dollárt "spórolt" a pótbírókkal..."
És 3 millióról vitatkoznak a profi bírókkal. Akkor most már nem lehetne végre kifizetni, és még maradna is fél milla?
-
rlazol
veterán
ezt pontosítsuk, mert nincs forrás és szerintem nagyon félreértettek valamit.
az nfl.com-on lévő cikk szerint, egy kérdésben egyeztek meg.
Van még nyitva kérdés bőven, pl. a nyugdíjazás kérdése.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
bármilyen szabálytalanság esetén az "áldozat" csapatnak a döntése, hogy kérik-e a büntetést, vagy sem.
Ha kérik a büntetést, akkor az adott büntetés jellege dönti el, hogy változik-e a downkok száma.
Ha az óra lejárt, csak annyi a szabály, hogy ha védekező szabálytalanság történt és a támadó kéri, akkor meg kell ismételni a kérdéses downt időn túl.
Olyan nincs, hogy "sorry, we were unable to officiate the previous down, so please replay it."A kérdéses játékon nem volt sárga zászló, és mivel a legtöbb sárga zászlós eset nem visszanézhető, tehát még ha látták is a sporik a visszajátszáskor a PI-t, akkor már nem dobhattak rá semmit.
-
Nexuiz
tag
Újra jöhetnek a profi NFL-bírók na ideje lenne már
Nem én voltam!
-
maláj
addikt
NFL 2012, ALAPSZAKASZ 3. FORDULÓ
2012. 09. 21. @ 02:20 ==> Carolina Panthers – New York Giants 7–36
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers 16–10
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> Chicago Bears – St. Louis Rams 23–6
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> Minnesota Vikings – San Francisco 49ers 24–13
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> Tennessee Titans – Detroit Lions 44–41 – h.u.
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> Washington Redskins – Cincinnati Bengals 31–38
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> New Orleans Saints – Kansas City Chiefs 24–27 – h.u.
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> Miami Dolphins – New York Jets 20–23 – h.u.
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> Cleveland Browns – Buffalo Bills 14–24
2012. 09. 23. @ 19:00 ==> Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars 17–22
2012. 09. 23. @ 22:05 ==> Arizona Cardinals – Philadelphia Eagles 27–6
2012. 09. 23. @ 22:05 ==> San Diego Chargers – Atlanta Falcons 3–27
2012. 09. 23. @ 22:25 ==> Denver Broncos – Houston Texans 25–31
2012. 09. 23. @ 22:25 ==> Oakland Raiders – Pittsburgh Steelers 34–31
2012. 09. 24. @ 02:20 ==> Baltimore Ravens – New England Patriots 31–30
2012. 09. 25. @ 02:30 ==> Seattle Seahawks – Green Bay Packers 14–12 -
spammer
veterán
Nem hiszem, hogy lenne ilyen... Milyen okra hivatkoznának? Hogy nem látták?
Ha valaki szeretné újraélni magyar kommentárral (SportTV-s felvétel):
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Köszi, még nem láttam. Hú de kár, hogy ilyen rövid
Hát igen, ugye neki összejöttek a dolgok: a semmiből indult és hatalmas sztárjátékos lett, hírnév, pénz, elismerés, család, gyerekek stb. És itt az a fontos dolog, hogy ezekkel a beszédekkel, látogatásokkal és hasonlókkal Ő most visszaad valamit abból, amit kapott. Mert ez az egyik legfontosabb dolog, hogy az életben mindig vissza is kell adni (az embereknek, a társadalomnak és stb.), és ezt az amcsik nagyon is jól tudják (és teszik is sokan).
Youtube-os link a videóra: Ray Lewis meets the London Warriors
-
rlazol
veterán
pontosítok: a szabály szerint védekező szabálytalansággal nem érhet véget a meccs, támadó szabálytalansággal igen, amennyiben a védekező csapat kéri a büntetést.
ha befújják az OPI-t, akkor vége a meccsnek.spammer:
videoAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
spammer
veterán
Megnéztem a Bengals - Redskins meccset. Volna. Az utolsó 6 perc valahogy lemaradt a felvételből Illetve a helyére a 3. negyed utolsó 10 perce került (újra)... Először nézem, mondom, biztos visszajátszás... Tekerem, még mindig... Mondom ez nem jó, csak meghülyült fent az eredménykijelző rész, de nem... Jöttek még egyszer azok az akciók, amik már voltak Így nézzél felvételről valamit Egyébként nem volt rossz meccs, most az nfl.com -on megnéztem a highlights-ot, de az meg igénytelen gagyi, még a TD-k nagy része sem volt benne, vicc az egész összeállítás (de szinte minden videónál)...
-
spammer
veterán
Szerintem is ez lett volna a logikus lépés, és így balhézni sem lehetne az egész miatt, hiszen már történt egy szabálytalanság a labdaelkapás előtt. De ez így....
A 8 sack meg tényleg nagyon durva volt, már sajnáltam szegény Rodgerst.
(#5039) rlazol: Nem tudtam. Nagy figura, Magyarországra is jöhetnének népszerűsíteni a sportot Londonban vannak meccsek, gondolom most az a "fő" európai célpont, talán azért is lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
azon gondolkodtam, hogy talán ez lett volna a jó megoldás ...
mivel Tate ellökte a csókát ezért sárga zászló, 5 yard vissza ...
mivel szabálytalansággal nem érhet véget 1 meccs ezért újabb 4. kísérlet
aztán vagy sikerül vagy nem ...de ez így elég debasz volt
-
varsam
őstag
Nagyon komoly kis játék volt, ennyi sack-et nem láttam még egy meccsen mint itt, Rogerst földbe döngölték. Hányszor is, 8?
Az utolsó támadás pedig, szúrkoltam a Seahawksnak, de az az elkapás számomra inkább volt INT mint TD, az egymás mellett álló bírók akik két különböző döntést mutattak meg no comment, előtte meg egy hatalmas pass interferenceValaki világosítson is fel legyen szíves, hogy mi van most a bírókkal? Nem követtem a dolgot, csak azt hallom egész meccsen, hogy róluk beszélnek, meg a tartalékosokról.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
válasz hallerlaller #5001 üzenetére
Helló !
Én is most akadtam rá erre a topicra, pedig már vagy 1éve NFL függő vagyokbest regards, egy fórumozó blogger
-
spammer
veterán
Jaja, igazi hős ott Baltimoreban és a csapatban is. Hatalmas motiváló erő már egyetlen ilyen játékos is Nagyon szimpatikus dolgokat mondott, jó látni a hétköznapi oldalukat is az ilyen játékosoknak
-
rlazol
veterán
válasz spammer #5032 üzenetére
NAGYON KÖSZI!
részleteket már láttam belőle de így egyben még nem.
hatalmas ember.
YOU GOT TO FIGHT FOR WHO YOU ARE.
NO MATTER HOW BAD I FEEL - I CAN GET THROUGHT IT.
YOU STAR SOMETHING - YOU FINISH IT.
WE GOT TO DO WHAT WE GOT TO DO.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
maláj
addikt
hát ez a SEA-GB meccs is valami hatalmas debasz volt
főleg a vége
úgy izgultam, hogy a vacsorámat is megettem de izibe -
spammer
veterán
Most lett vége a GB - Seattle meccs ismétlésnek. A vége elég durva WTF lett, asszem erről beszélni fognak még
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Ha már Ravens. Nagyon jó kis dokumentumfilm:
A Football Life - Ray Lewis [HD]
Persze tipikus amerikai (érzelgős, drámai hatású stb.), de szerintem jó lett.
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
erről a csalás témáról is jó lenne leszállni már...
mintha nem utána jött volna a 18-1-es idény.
Mintha más csapatokat nem büntettek volna már meg hasonló, vagy épp sokkal brutálisabb dolgok miatt.
Pl. a Tampa-t videózás miatt 2 éve.
Vagy a NO-t idén a bounty ügy miatt.
Még jó hogy nem a tuck-rule-t hozod elő, amiből az indy legalább ugyanannyit profitált.kurva unalmas.
de ha ezt kéred, akkor mostantól ignore-n vagy, azt csá.
ne offoljuk szét a topicot.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
spammer
veterán
Szerintem nem kellene, hogy a "beszólogatás" szokás legyen akárhol is. Mindenki drukkoljon a kedvencének, éltesse nyugodtan stb., de teljesen felesleges fikázni a másikat... Minek?
Pats szerintem idén nem lesz ott a SB-on, bár ezt még korai kijelenteni, akármi lehet, de nem hinném, hogy meg tudnák ismételni a tavalyit. Ugyanígy a favoritom, a Giants sem. De aztán majd meglátjuk.
Hajnali meccsre kíváncsi vagyok, ismétlést meglesem majd, eredményt ne írjon senki!
-
F-ECT$
titán
Drukker fórum, ahol a beszólogatás az ellenfélnek teljesen szokásos mindenhol. Igen, az USA-ban is. (Nem NB1 stílusban, tehát nem küldöm el az anyjába és hasonlók.)
Egyszerűen nem szimpatikus az a csapat, sem a játékosok, sem az edző, de ettől még elismerem, hogy sokat elértek az elmúlt években, még ha csaltak is hozzá...
Szerencsére mostanában nem csak róluk szól az NFL (2005-ben nyertek utoljára), így nem savanyú a szőlő sem (főleg az utolsó SB volt édes).
Ha nem teszik amit írok, akkor nem kell olvasni, én is ugrani szoktam a pats-ről szóló rajongói írásokat.
Btw a mostani kezdés szerintem jót tesz a csapatnak, most gyengébbek, de a szezon végére felerősödnek, én idén is SB-be "várom" őket.
Dive ever, work never.
-
rlazol
veterán
Ismerjük a mondást, de mégis, én se vigyorogtam kajánul a képedbe az előző szezonban pedig 14 kiváló okom lett volna rá, + még 2 a rájátszásban.
Légyszíves, vedd figyelembe, hogy ez egy NFL drukker fórum, ahol a drukkerek elvileg jól elvagyunk egymás mellett és megadjuk a tiszteletet egymásnak, nem pedig az NB1.
ráadásul nekem az az érzésem, neked nem a csapattal van bajod, hanem azzal, hogy a sikerei miatt sokat közvetítették az elmúlt években és emiatt nagy a hazai rajongótábora, akiket te lebirkázol. Pedig ha nem lenne, lehet nem tartanánk ott, hogy már az indexen is van heti összefoglaló a fordulókról. Vagy más csapat lenne a NE helyében.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Drukkolok több csapatnak (pl Giants, Packers, Colts) és több embernek is (pl a 2 Manning), olvass figyelmesebben
1 csapatot nem csípek nagyon, és az tudjukmelyik, és ismerjük a mondást a kárörömről is...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
adrian360
őstag
hát a mai SEA - GB meccsen rátettek a bírók még egy lapáttal. itt nemsokára komoly háború lesz, ha így folytatják.
-
rlazol
veterán
válasz spammer #5023 üzenetére
az első héten egész jók voltak.
De már múlt héten is volt pár hőzöngés ez a vasárnap meg kifejezetten rosszul sikerült.
Az is tény, hogy most nagyító alatt vizsgálják őket folyamatosan, és bármelyik ítéletüket sokkal jobban ízekre szedik.
jó lenne, ha túl lennénk már az ügyön.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
spammer
veterán
Hát nem tudom mi lesz ebből a bírói balhéból, sikerül-e már végre megegyezni, de jó lenne... Én nem fikázom a mostaniakat, mert biztos, hogy nincs egyszerű dolguk, nagy a nyomás és az elvárás, de sokszor látszik rajtuk, hogy elég határozatlanok, rutintalanok. A szerencse az, hogy van videóbíró meg minden ilyesmi, de azért mégis vannak elfuserált ítéletek..
szerk:
az ellendrukk témáról: nekem se jutna eszembe fikázni bármelyik csapatot is... Vannak kedvelt csapataim, ahogy már írtam is, drukkolok nekik, de bármelyik csapat győzelmét elismerem, ha megérdemelten nyer, nem utálom egyiket sem, maximum nem érdekel annyira
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
ne haragudj, de nem tűnik fel, hogy te vagy az egyetlen, aki folyamatosan a saját csapata bíztatása helyett egy másik csapatnak ellendrukkolsz?
Idén még csak nem is játszik a Colts a Pats-vel!
Mikor írt ide bárki, pláne PATS drukker olyat, hogy bárcsak az X vagy Y csapat szezonja szarul sikerülne?
Savanyú a szőlő vagy mi van?
Marha idegesítő! Kérlek, foglalkozz a saját csapatoddal, divizióddal, ha már pozitív kicsengésű megjegyzésed nincsen.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
a bírói hibáktól és megkérdőjelezhető ill elmaradt ítéletektől hemzsegő nagy debasz.
nagy respect srácnak, aki az öccse halála utáni napon 2 TDvel járul hozzá a csapata győzelméhez!
Egyáltalán nem sajnálom a vereséget, így és ilyen ellenféltől ki lehet kapni!
1-2 a PATS, utoljára 2003 őszén ált 0.5 alatt a csapat, de bebizonyította, hogy továbbra is elit. 30 pont a Ravens ellen.Revis megsérült - Out for the season. Ugyan hivatalosan még nem tették IR-ra, de elülső keresztszalag szakadással mi mást tehetnének vele?
A játékvezetőkkel való tárgyalások továbbra is holtponton. A vasárnapi meccsek után talán felgyorsulnak kicsit az események...
-
maláj
addikt
most nézem a Pats meccs összefoglalóját - nebazdel, hogy így ért véget
-
spammer
veterán
Én mindkettőt bírom, talán egy picit jobban a Saints felé hajlok De legyen kiegyenlített, végig izgalmas meccs, aztán nyerjen a jobbik.
Amúgy nálam Giants a favorit, de Luck miatt az új Colts is tetszik, a Redskins is érdekesnek tűnik RG3 miatt, illetve ott van még a 49-ers is. Aztán Manning miatt a Broncos (bár egyelőre nem túl jók). Szóval én sok csapatot bírok
-
spammer
veterán
Ja amúgy ma, vagyis nálunk kedd hajnalban: Seattle Seahawks - Green Bay Packers @ Sport2.
Viszont vasárnap: New Orleans Saints - Green Bay Packers Na ez remélem durva meccs lesz, Saintsnek küzdeni kell most már nagyon!
-
leslieke
Jómunkásember
Ez nagyon durva volt!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
hallerlaller
addikt
jé, van ilyen topik is..
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest