Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Hát, iszonyat impotensen játszik a támadó szekciónk. Bradynek a 31/17-es mutatója asszem mindent elmond. Piszok nehéz lesz így. Kéne nagyon hogy az offense végre mutasson valamit mert ez így kevés lesz. Egy szerencsénk van, hogy a Miami sincs valami bomba formában.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Őszintén? Én egy nyugis, nagy arányú győzelemre. Tudom, persze csoport rivális, ismernek minket mint a tenyerüket, Miamiban van a meccs .... stb stb stb.
De valahogy volt egy olyan érzésem hogy ez most könnyű lesz.
Ebből is látszik hogy nem vagyok nő. Azoknak szoktak lenni megérzéseik amik gyakran be is jönnek. Én egyszer érzek meg valamit, és az sem jön be. Na mindegy, maradok a sörnél és az izgulásnál a jövőben.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
És ott is van.
Az eleje jól indult, de azóta akadozik a gépezet. Sok a hiba, és a védelmen is elég könnyen átmasíroztak ebben a drive-ban. Az offense-nél sok a pontatlanság, Brady is hibázik, sok a rossz átadás. Félidőben kicsit össze kéne kapni magunkat, mert én egy nyugis estére vágytam, nem akarom a körmeim lerágni.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Érik a Miami TD.....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
És WILFORK!!!!!!!
Kicsit gyámoltalan ma az offense....
Na és megint FG. Vajon ezt is kihagyja????[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
-
Face8814
őstag
Egyébként Gostkowskinak érik hogy kitegyék a csapatból. Sorra hibázza el a FG-okat. A mostani is akkora homály volt hogy csak na.
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
A védelmünk eddig egész tűrhető, de Bradyék nem pörögtek még fel.
Hernandezen látszik hogy nemrég jött vissza sérülésből, nagyon nincs játékban. 2 elkapható labdát dobott el. Ebből az első .... pfff
remélem beindul az offense!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
rlazol
veterán
bocsánat, Sanchez már 3 INTet dobott 9 kísérletből...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
közben az Arizona támadásban semmire se képes. Hiába dobott Sanchez 2 INT et (mindkettő az övé), 0-0
összesen 8 1st down, 150 y a két csapattól 20 perc játék alatt...Amúgy igen, főleg, amikor Sanyival van
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Sanchez meg egy INT-tel kezd...
őszintén, sajnálom szegényt. nem védik meg, nincs célpontja és a keresztvizet is leszedik róla egyhuzamban. Bár ez is most abszolút az övé volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
KrAt
veterán
ESPN America melyik meccset adja 7-től, nem tudjátok? (néztem az oldalán, nem igazodok ki )Bahh, de idióta vagyok, ESPN =/= ESPN America...Amiért kérdem: Pats meccset nézném, valaki tud adni stream-et, ami működik, ha az ESPN nem azt adja?
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
biztos, hogy sok dolog, leginkább személyes. nem csak profi sportolók követnek el ilyen szörnyűségeket.
az élettani hatás szerintem nem azonos azzal, hogy bekattan - de tény, az is előfordulhat. sose tudjuk meg. Nyugodjanak békében.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
"Def. játékosként eleve kevesebb ütést kap. Ugyanaz az ütközés nagyon más, a linebacker és a futó szempontjából!"
Keveset kap, de annál többet ad. Tudom, hogy nagyon más, mert a futó fejjel+vállal akarja felvenni az ütközést, az LB meg a fejével, a vállával, és a kezeivel egyszerre akar odaérni."De csak harmadik éve van a ligában."
Igen, de el is kell odáig jutni. Azokat a játékosokat, akik eljutnak idáig már úgy "tenyésztik" erre, és 6-7 évesen más sisakban-vállvédőben tolják a pályán.Sose fogjuk megtudni már, hogy mi játszódott le a fejében, miért jutott ide, valószínű azoknak a dolgoknak a nagy része közre játszott abban, amit te is leírtál. Nem akarom ráverni csak a sok ütközésre, de az utóbbi időben elég sok kutatás foglalkozik ezzel, és a rengeteg agyrázkódás hosszabb távú élettani hatásaival.
Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
kétségtelen a folyamatos fizikai terhelés, és az ütések hatása az agyra, de ezt nem lehet általánosítani, ez mindenkit máshogy ér, különben rutinszerű lenne az ilyen esemény, hál Istennek nem az (bár idén már vagy a harmadik...).
Def. játékosként eleve kevesebb ütést kap. Ugyanaz az ütközés nagyon más, a linebacker és a futó szempontjából! igaz, ő spec. egységben is játszott, ott meg éppen többet, nagyobb sebességnél ütköznek. De csak harmadik éve van a ligában. Persze lehet, h neki is volt valami, rendszeres fájdalommal járó sérülése - a kisujja, a gerince, ami frusztrálta.
Nem, én nem kenném rá az agysérülésekre. Lehet, hogy van benne szerepe, de te is írod, hogy alapból fokozottabb az agressziójuk, erre rátesznek mindenféle készítménnyel, a stressz hatalmas (1-10 a KC!), szerintem ez egy óriási tényező.
Sanchezre is azt mondják, azért szakított vele a bnője, mert Sanchez elviselhetetlen volt otthon a folyamatos vereségek, rossz játék után.
A hirtelen jött pénzt se könnyű kezelni. Megváltozott életstílus, megfelelni vágyás... Nem tudom, a csapatoknál mennyire van idő/erő rendszeres pszihés tesztekkel ellenőrizni a játékosokat, főleg a fiatalokat.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
Persze, benne van ez is. Meg az is, hogy D játékos is volt, hogy az edzőket idézzem, aki D akar lenni, annak muszáj, hogy ne legyen normális, és muszáj a fokozott agresszivitás is.
De a folyamatos, gyengén csillapított ütések miatt rendszeres az agyrázkódás, és emiatt alakulnak ki mindenféle deformitások az agyban, ami depresszióhoz, túlzott agresszióhoz, és egyéb hasonló dolgokhoz vezethet
Ezt nem én találtam ki, a holtszezon alatt több cikk, és orvosi tanulmány is foglalkozott vele, ugye akkor volt vagy 2-3 öngyilkosság is :/A játék sebessége, intenzitása sokat változott az elmúlt 10-15 évben, amit a sisakok nem igazán tudtak lekövetni. ~5 éve érték utol ezt a sisakokkal. Ezt személyes tapasztalatokkal is alá tudom támasztani. Az első sisakom: egy Riddell VSR 4 -ami pár évvel ezelőttig több mint a játékosok felén volt- messze nem egy kategória egy Riddell Revo Speeddel, Schutt DNA-val, vagy Schutt Ion 4D-vel (mostani sisakom), amik mostanában kezdenek az elterjedtek lenni.
Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
válasz TheShow #5464 üzenetére
Őszinte részvétem mindenkinek, aki szerette, borzasztó tragédia.
A Zéé: szerintem ennek semmi köze a játékban kapott ütésekhez.
a nagy stressz, a hirtelen jött rengeteg pénz és a profi sportolókban élő természetes versengésvágy. Pluaaz sajnos mindezt még teljesítményfokozókkal is megdobják, aminek persze a hormonháztartásra és azon keresztül a személyiségre is hatás van.
Ez Amerika, itt azért a fegyveres erőszak/gyilkosság korántsem olyan ritka, hogy az NFL-t kellene miatta pellengérre állítani.2009-ben végzett, de nem draftolták, így keröült a Chiefs-hez, először speciális egységben, majd a védelemben. 2011-től stabil kezdőnek számít.
-
A Zéé
Topikgazda
válasz TheShow #5464 üzenetére
Durva dolgok ezek, sajnos többször előfordul, hogy játékosok agresszívak lesznek, bántanak másokat, lövöldöznek, öngyilkosok lesznek, ilyesmi.., Sajnos.
Voltak már kutatások, meg cikkek ezzel kapcsolatban, többször is azzal magyarázták, hogy a kisgyermek kortól bekapott rendszeres fejre ható ütések miatt alakul ez ki.
Másik fórumról szedett infó, hogy kezdő ILB volt.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
tag
[Öngyilkos_lett_egy_Chiefs_játékos]
Ilyeneket olvasva mindig elgondolkodok kicsit, hogy vajon mi értelme volt? A srác mennyire volt biztos pont a Chiefs-ben?
-
adrian360
őstag
Spoiler annak aki nem látta hajnali meccset
a hajnali atlanta - new orleans szerintem jó kis meccs volt, és bár a atlanta védelme jól szerepelt, nagyon sok yardot kaptak. a passz elleni védekezés az 5 interception ellenére nagyon gyenge, nagyon sok 3. kisérletet megcsinált ellenük a saints. de végre legyőzték a mumust, szerintem ez lelkileg dob majd a csapaton, és nem csak a szerencse lesz mellettük az elkövetkező meccseken, hanem összeszedik magukat a támadó sorban is. idén egy főcsoport döntő szerintem meglesz az atlantának végre.
-
maláj
addikt
NFL 2012, ALAPSZAKASZ 13. FORDULÓ
2012. 11. 30. @ 02:20 ==> Atlanta Falcons – New Orleans Saints
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> Chicago Bears – Seattle Seahawks
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> Green Bay Packers – Minnesota Vikings
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> St. Louis Rams – San Francisco 49ers
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> New York Jets – Arizona Cardinals
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> Kansas City Chiefs – Carolina Panthers
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> Detroit Lions – Indianapolis Colts
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> Miami Dolphins – New England Patriots
2012. 12. 02. @ 19:00 ==> Tennessee Titans – Houston Texans
2012. 12. 02. @ 22:05 ==> Denver Broncos – Tampa Bay Buccaneers
2012. 12. 02. @ 22:25 ==> Baltimore Ravens – Pittsburgh Steelers
2012. 12. 02. @ 22:25 ==> Oakland Raiders – Cleveland Browns
2012. 12. 02. @ 22:25 ==> San Diego Chargers – Cincinnati Bengals
2012. 12. 03. @ 02:20 ==> Dallas Cowboys – Philadelphia Eagles
2012. 12. 04. @ 02:30 ==> Washington Redskins – New York Giants -
maláj
addikt
NFL 2012, ALAPSZAKASZ 12. FORDULÓ
2012. 11. 22. @ 18.30 ==> Detroit Lions – Houston Texans 31–34 – h.u.
2012. 11. 22. @ 22.15 ==> Dallas Cowboys – Washington Redskins 31–38
2012. 11. 23. @ 02.20 ==> New York Jets – New England Patriots 19–49
2012. 11. 25. @ 19.00 ==> Cincinnati Bengals – Oakland Raiders 34–10
2012. 11. 25. @ 19.00 ==> Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers 20–14
2012. 11. 25. @ 19.00 ==> Indianapolis Colts – Buffalo Bills 20–13
2012. 11. 25. @ 19.00 ==> Jacksonville Jaguars – Tennessee Titans 24–19
2012. 11. 25. @ 19.00 ==> Kansas City Chiefs – Denver Broncos 9–17
2012. 11. 25. @ 19.00 ==> Chicago Bears – Minnesota Vikings 28–10
2012. 11. 25. @ 19.00 ==> Tampa Bay Buccaneers – Atlanta Falcons 23–24
2012. 11. 25. @ 19.00 ==> Miami Dolphins – Seattle Seahawks 24–21
2012. 11. 25. @ 22.05 ==> San Diego Chargers – Baltimore Ravens 13–16 – h. u.
2012. 11. 25. @ 22.25 ==> New Orleans Saints – San Francisco 49ers 21–31
2012. 11. 25. @ 22.25 ==> Arizona Cardinals – St. Louis Rams 17–31
2012. 11. 26. @ 02.20 ==> New York Giants – Green Bay Packers 38–10
2012. 11. 27. @ 02.30 ==> Philadelphia Eagles – Carolina Panthers 22–30[ Szerkesztve ]
-
z00li
senior tag
El sem hiszem, hogy nyerni tudott a Carolina.
-
A Zéé
Topikgazda
Suh megúszta, nem kap felfüggesztést, ami szerintem valahol jogos is, mert nem volt az egyértelműen kijelenthető, hogy direkt csinálta.
Hírhez kapcsolódóan egy kis humor:
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
Ha új, és merevítős a kesztyűje (márpedig mindkettő elég valószínű), akkor nem tud ráfogni a cipőfűzőre, + elég vastagok is lesznek az ujjai.
Nekem már 1-2 helyen eltört a merevítés az évek alatt, de még én se tudok kesztyűben cipőt/gatyát kötni, vagy meghúzni az övemet. De kesztyű nélkül megy!Just a simple Lineman...
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
F-ECT$
titán
No, elkezdődött a tv-s meccs
Dive ever, work never.
-
maláj
addikt
van valami spéci neve annak a tartónak amibe a kick-nél teszik bele a labdát ???
-
rlazol
veterán
válasz adrian360 #5436 üzenetére
igen, ez tény, de a gyenge ellenfelekkel szemben (pl Rams) egész bíztatók tudnak lenni, ez lehet az esélyük. Persze, ha az említett hármas győz, meg még néhány 4-6os csapat, akkor a jó játék is kevés.
De még nem írnám le őket. Majd a jövő héten.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
leslieke
Jómunkásember
Eurosport 2 21:30 Amerikai foci (élő) NCAA Big Ten Conference, Amerikai Egyesült Államok, Minnesota - Michigan State
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
adrian360
őstag
matematikailag még persze odaérhetnek, de ahhoz jó játék kell. márpedig az elmúlt 11 meccsből effektíve talán 2 vagy 3 meccs volt amin tényleg jól játszottak, tehát igen valószínűtlen hogy most hoznak egy 5-0-ás sorozatot.
és a pit - ind - cin hármas is játszik még a hétvégén, úgyhogy simán lehet hogy 3 meccses előnyük lesz.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
egyébként a szezonjuk szerintem még nem ment el. Öt meccsük van, ebből négy 4-6os mérlegű, az ötödik 1-9es. (Arizona, Jacksonville, Tennesse, Chargers, Bills). Simán lehetnek még 9-7 vagy 8-8. Az AFC wildcard ért a Pittsburgh, az Indy és a Cincin van előttük, 2-2 ill. 1 meccsel. Sok függ azon, hogy a most 4-6os csapatok mit játszanak.
Mázlival, de szerintem még odaérhetnek.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
az NFL ben ez nem így megy.
Így is lázadnak a szurkolók, Tűzoltó Ed elment a szünetben és lelőtte a rajongói twitterét...
Muszáj győzelemre játszaniuk, az meg nem működik, hogy menet közben megtanulni az új edző sémáit.
Sparano-val csak rosszabbak lettek eddig a dolgok, tehát őt nem lenne okos előléptetni, más meg nincs a csapatban.
Amúgy szerintem Rex jó edző, ha adsz neki egy rostrert kihozza belőle a maximumot a pályán, de ő ne hozzon személyügyi döntést, mert túlságosan az érzelmeire és a megérzéseire hallgat a nyers tényekkel szemben.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
sokatmondó, hogy a meccs után nem várta meg a riportereket.
tavaly 2 meccset kapott, igaz, az csúnyább volt.
Godell hajlamos exponenciálisan növelni a bünti tételt. Én is 4-re tippelek, de nem lepődnék meg, ha idén már nem láthatnánk. És az is "csak" 5 meccs...De mi lesz Detroitban? Állandó fegyelmezési gondok vannak, és a jelek szerint az edző se jobb a deákné vásznánál.
Rezeg a léc ott is.Milyen már, hogy itt vagyunk a 11. héten és még egyetlen edzőt se rúgtak ki!
-
rlazol
veterán
egyrészt azt mondja Sanchez, hogy másik play volt a fejében, vagyis agyilag nem volt volt. Másrészt ő csúszni akart, nem eljátszani a RBt, de Wilfork hátralépésre késztette az OL-t, ami épp elég volt.
Amúgy érdekes a kontraszt, ha megnézitek Brady és Sanchez bármelyik sajtótájékoztatóját. Most pl Brady: kijön a legjobb öltönyében (mégiscsak hálaadás, de amúgy is a nyakkendő nála minimum), és azt elemzi, hogy mi kell még javulnia a csapatának.
Aztán megnézed Sanchezt, kijön egy JETS pólóban és magyarázza, hogy tulajdonképp megint csak pechük volt, és túl kell rajta lépni.
A testbeszédükről nem is beszélve.
Amikor a NE hátrányban van és el kell puntolni a labdát, Brady mindenkivel üvölt, Sanchez behúzza fülét-farkát és lesomfordál. Ha INT-et dobnak, Brady gratulál az ellenfél játékosának ("he made a great play") és ostorozza magát, Sancheznél az csak egy szerencsétlen play.Suh legújabb akciójához mit szóltok?
Most mi lesz eltiltják a hátralévő meccsekre vagy -mivel a bírók a meccsen nem látták- megúszhatja?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
pohár
félisten
-
rlazol
veterán
válasz TommyLee73 #5416 üzenetére
leengedett a csapat a végére, nem is baj.
Kínlódik még rex egy own side kick-vel vagy feladja?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz TommyLee73 #5414 üzenetére
csodálod?
-
TommyLee73
tag
válasz TommyLee73 #5412 üzenetére
Láttad, hogy ürül a stadion?
''Sosem szabad lebecsülni a hülyeség hatalmát!''
-
rlazol
veterán
válasz TommyLee73 #5412 üzenetére
lehet, hogy lesz...
ott a labdaszerzés megintés ott is van.
ez nagyon nagy verés...
kiváncsi vagyok, lesz-e személyi következménye.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
és most van megnyugvás.
42-12, a drive 7:40 volt, 12 perc van hátra és akkor 4 labdabirtoklás, ha kettőből 2 pontos lesz.
szerintem megvan.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz TommyLee73 #5407 üzenetére
30 pont difi, továbbra is 5 labdabirtoklás, de már nem kell 2 pontos, van 21 perc. és kicsit feltámadtak a zöldek.
módosítok, 23 pont, 4 labda 20 perc...
ölni kell az időt és kell még egy TD.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz TommyLee73 #5404 üzenetére
de most labdavesztés nálunk, és mindjárt itt a JETS TD. :/
még sok van hátra, kell még egy NE TD.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz TommyLee73 #5402 üzenetére
az az évtized comebackje lenne...
továbbra is 5 labdabirtoklás a különbség (1 mg, 4 TD+1 2 ptos extra)
Nagyjából 2 pontszerzés kell még, hogy a PATS biztosan hátradőlhessen, de ha a védelem áll, akkor ez is elég lehet.Mit lehet ilyenkor mondani a csapatnak?
-
rlazol
veterán
válasz TommyLee73 #5400 üzenetére
igen, ha a PATS képes folytatni a fegyelmezett játékot és gondolják azt, hogy már megnyerték.
ha a félidő végéig szereznek egy TD-t ők kezdik a másodikat, még akármi lehet.
Már csak a PATS vesztheti el, de még elvesztheti.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest