Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
vélemény #1: a csapatom kiesett, sérültek is voltak, a támadás is sz*r volt (0 pont a 2. félidőben ), így jártunk ... a SB-t nézni fogom igaz nem úgy mintha a csapatom is részt venne rajta ...
vélemény #2: Armstrong korábbi rák betegségében sem hittem pláne azután, hogy 7x megnyerte (vagy mennyiszer nemtudom mivel nem követem a bringásokat) ...
vélemény #3: nyilván most kinyílt a pampogója mivel igen sok pénzt követelnek vissza és irgalmatlan mennyiségű pert akasztanak abba az amerikai "híró" fejébe annak a "drogos" (mert ez drog bármerről nézzük) balf*sznak ...
vélemény #4: mindig azt mondtam, hogy a józan ész a legfontosabb ... ha rajtam múlna minden egyes biciklizéssel keresett pénzének 3x-osát hajtanám be rajta (ha nincs a nevén semmi akkor családtagjain, gyerekein 2 családfára visszamenőlegesen) + 50 évet börtönben (mert 1 hazug, amerikai qtya)
azt hiszem mindent leírtam amit akartam
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest