-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
anulu
félisten
válasz Ironsides #6141 üzenetére
biztos lehetsz benne, hogy nem. nem fog másról szólni, mint egymás p*csének a körbenyaldosásáról a testvérpárnál, meg RL52-ről (akit továbbra is nagyon tisztelek!). a foci sokadlagos lesz.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Integra
titán
válasz Ironsides #6176 üzenetére
én nem sajnálom, sőt... egy utolsó senkinek tartom. amit az oprah interjúban is előadott.. az szánalmas volt, én csak lesmittpalizom őt is, egy közönséges csaló. nem kár érte. és vesszen az összes többi is. szívem szerint legálissá tennék mindenféle dobbpingot, aztán hulljon az összes a versenyeken, nem kár értük. de a versenyen való részvételhez kikötném, hogy mindegyik egy hullazsákot köteles leadni a nevezési papírja mellé.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
spammer
veterán
válasz Ironsides #6176 üzenetére
Szerintem is undorító, amit művelnek, ez a meghurcolás stb. Az összes profi sportoló doppingol, olimpikonok, bringások, focisták, mindenki. Egyet elővenni és mutogatni, hogy "fúúúú csalóóó", az kurva nagyképű és álszent dolog, miközben mindenki tudja, mi folyik a profi sportban. Sipi (Isten nyugosztalja) is ezt mondta a Eurosportos közvetítések alatt, hogy "miért kell ez?".
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
pohár
félisten
válasz Ironsides #6489 üzenetére
az eredményt megnéztem, valahol úgyis belefutottam volna a neten (meg fogadtam is rá, szóval elkerülhetetlen volt ), de még jó, hogy van aki vette HD-ben a Sport1-ről a meccset, estére tán le is ér
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Ironsides #8903 üzenetére
volt egy meg nem adott a Dallasnak is az elején valamikor (PI)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest