Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wrongduke

aktív tag

válasz KüLÖNc #32731 üzenetére

Szia!

Nos én elég körülményes módját találtam a probléma megoldásának. Nem biztos, hogy működik nálad viszont egy próbát megér.

Kell egy működő másik gép, pendrive, DVD-rom. Gondolom pendriveról akarod telepíteni a windowst, nekem EZ a progi kellett. Ez az Asrock módszere, még a gigabyte-nak van egy hasonló, ami ugyan úgy működhet bárkinek.
    Gyakorlatilag patcheli a windows képfájlt és telepítő alatt menni fog az USB.
    Viszont miután felment a windows újra nem fog menni semmi. A BIOS-ban be kell kapcsolni a PS/2 emulátort az USB-re majd feltelepíteni a driver-eket DVD-ről ami az alaplaphoz van. Utána kikapcsolhatod a PS/2 emulátort, és működni fog minden.

Elvileg ha DVD-re kiírod a win10-et és úgy próbálod telepíteni nem lesz gond az USB-vel a telepítés ideje alatt.

Elég bonyi, de mást nem találtam erre a problémára. Célszerű ISO-t csinálni a telepítő lemezről így legközelebb már nem fog kelleni a DVD-rom.

Remélem segítettem! :)

"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214

Új hozzászólás Aktív témák