- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 10
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skater86
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Gép indításkor a bekapcsoló gomb megnyomása után, felvillan az indítást jelző led egy kis ideig a kapcsolón és nem akar beindulni a gépem. A processzor hűtő felpörög egy fél másodpercre, de ezen kívül semmi. Az alaplapon a Led visszajelez, hogy kap áramot. Miután bepróbálom indítani és villant egyet a led, már másodjára ennyit sem reagál a gép. Áramtalanítás után újból ez a probléma jön elő...villan a led, de semmi. Amit csináltam: másik tápot rákötöttem, ugyanez a hibakép. Próbáltam lehúzni pl. különböző eszközöket a tápról, de ugyanaz. Az alaplapon nincs egy kondi sem felpúposodva, vagy nem látszik sehol semmi különös. Próbáltam BIOS resetet, de semmi. Véleményem szerint az alaplap döglött be. Viszont másik érdekes dolog, hogy tegnap az egyik áramtalanítás után beindult a gép és nem is állt le, ment egész délután. De ma már megint nem indul. Valakinek vélemény? Leírom a configom: Asus P8B75-V, Intel i-5-ös proci, Vengance ram 2x4 gb (megnéztem, ramok nélkül sem indul be a gép). 360 W-os Zalman táp...kb ennyi. Maga a gép még nincs 1 éves sem. Ha a lap ment tönkre és nincs rajta külső sérülés, akkor azt garanciába cserélik? Erre él a gari? PCX-ből rendeltem tavaly szeptemberben.
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock alaplap / Intel CPU / HyperX RAM / be Quiet hűtő
- GAMER PC//RYZEN9 5950X//RX6900XT//32GB DDR4//1200W MODULÁRIS TÁP
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Játszós PC i5 10400F RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest