Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLC09
tag
Sziasztok! A gépem újabban nem bootol be semmit, ezt mi okozhatja, pedig már nagyon újratelepítésre érett. A BIOS-ban minden rutinszerűen be lett állítva a telepítéshez, de nem bootolja azt a lemezt sem amit már telepítettem. Megoldás ha az alaplapot resetelem? Köszi a segítséget!
-
törölt tag
válasz Assasin_ #16495 üzenetére
A kékhalál lehetett szoftveres jellegű hiba. (pl vírus miatt). Telepítsd újra a géped, amik rajta vannak fontos dolgok, mentsd le, de csak akkor nézd meg-játszd le őket, ha van vírusirtó a friss telepítésű op rendszereden ( érdeklődj majd a megfelelő topicokban, hogy milyen vírus írtó használata ajánlott). Telepítéskor töröld a partíciókat és csinálj újakat, tehát semmi ne maradjon meg azon a HDD-n, amire a windowst telepíted. A tároló HDD-t meg csak akkor csatlakoztasd a gépedre, ha vírusirtó fel van telepítve.
-
Assasin_
aktív tag
sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy nem tudom hogy mi történt a géppel egyszer csak egy kékhalál és semmi aztán visszaállitotam a rendszert egy nappal az elöttre utána ment de vannak bajok. Pl a vezérlő pultban egy csomó dolog pl a tűzfal a frissitések a hálozati központot nem lehet megnyitni minialkalmazások is a személyre szabás és a képernyöfelbonttás se csinál semmit lehet hallani ahogy rá klikkelek de nem történit semmi csak az egyiknél aszem a képernyöfelbontásnál irta ki hogy a windows nem találja ezt a fájlt 26ee0668-a00a-44d7-9371-beb064c98683 0 és ennyi nem történik semmi picit zavaró a dolog mert nem tudok kb semmit se állitani Ha valaki tudja mi ez kérem segitsen hülye vagyok én ehhez.
Köszönöm
-
Directors
senior tag
válasz CoolMan #16485 üzenetére
Sikerült Megoldani a problémát. (Köszönöm szépen mindenki segítségét. )
Első körben feltettem a legújabb BIOS-t majd minden VGA drivert letöröltem. Ezután jött a VGA_hoz kapott driver feltelepítése majd a legújabb drivert letöltöttem és feltelepítettem.
Most letudtam futtatni a 3DMark06 és a játéknál sem lépett ki.
Reméljük nem jön már elő a hiba.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Uncsitesomnak a gépe inditás után lefagy és csak kihúzni lehet úgy áll le.
TeamViewer-el lesem és az esemény naplóban a hiba: ati2mtag típus: DAL valami kód: 43038 . Mi lehet a gond?Újra kellene telepíteni a drivert? Vagy létezik valami vírus?Segítségeteket előre is köszönöm.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz freaghill #16482 üzenetére
Ezt nézd meg. Egyféle képen lehet csak csatlakoztatni.
-
freaghill
őstag
Ha 24 pines az alaplapi csati az alaplapon és a táp pedig 20-as akkor az alsó 4-et kell kihagyni, igaz?
-
Directors
senior tag
válasz RVR400 #16476 üzenetére
Most itt hagytam egy kicsit a gépet mert lementem enni de mire visszaértem már le is fagyott. Kép semmi meg az egér sem világított.
Mondjátok,hogy nem a VGA a ludas.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Directors
senior tag
válasz RVR400 #16473 üzenetére
Rádugtam. Bekapcs. Újra játszok a játékkal és újraindul. Aztán most már csak csökkentett módban engedi működtetni de azt is vagy 10. indításra.
Kajak nem értem.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám.
A konfig:
ASUS M5A87,AMD Phenom 2 X 4 Black Edition 955 3200MHz (16×200),Kingston DDR3 133MHz,FSP 350-60APN,AMD Radeon 6850,A probléma pedig az,hogy játszok a Euro Truck Simulator 2-vel nem full grafikán majd fogja magát és nincs kép és lefagy.
Feltettem a 3DMark06-ot. Teszt indít majd egy olyan 30 mp után nincs kép és lefagy. Reset, akkor pedig 3 sípolás. Kikapcsolom teljesen majd a 2. Bekapcsolásra újra működik.
Legújabb VGA drivert tettem fel. Szerintetek mi lehet a probléma?
Kaptam hozzá egy VGA tápkábelt. 2 csati van rajta és az egyikre kötöttem rá a tápot a másikat üresen hagytam. Netalán mind a kettőre csatlakoztatnom kellene a tápot?[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz CoolMan #16470 üzenetére
A magyar nyelv rejtelmei.
Szóval mindentől függetlenül tényleg van kompatibilitási hiba 4-es 5-ös Nforce chipset és 5-ös sorozatú Radeonok között. Az elején rögtön látszik. Olyat még nem hallottam, hogy kinyírt volna emiatt lapot a VGA, de én már nem csodálkozok semmin manapság.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Froclee #16462 üzenetére
Simán tojnék a problémára és megtoldanám a vezetéket, persze fontos, hogy ugyanolyan vastagságú legyen a vezeték, amilyen az eredeti. Akár szigetelő szalaggal is betekerhetitek a toldás miatti csupasz vezetékeket. Színt a színhez kössétek és probléma megoldva. Ha nem csináltál még ilyet, akkor szólj valakinek, aki ért hozzá, mert bár nem nagy szakértelmet kíván a művelet, de azért vannak alap dolgok, amiket itt is minőséggel kell megcsinálni.
-
Froclee
őstag
helló.
öcsém vett gépet és ugyanúgy szívtuk meg vele, mint ami velem történt 4 éve, mikor én vettem. a táp (FSP Hexa) kábele nem ér a CPU fölötti (tehát az alaplap tetején lévő) kis 4 pines foglalatba. ez normális hogy pont ugyanaz a szopacs történik meg?
anno sikerült venni a helyi boltba ilyen hosszabbítót, de most nincs náluk és azt mondták hogy esetleg ha fordítva tesszük be a tápot lehet nyerni helyet, de fordítva meg nem nagyon lehet beapplikálni. majd veszünk hosszabbítót, csak kíváncsi voltam, hogy ez normális dolog-e.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz boto13 #16452 üzenetére
Miközben kivetted a gomb elemet, ezzel egy időben kihúztad a tápegységből is a tápkábelt? Mert csak ekkor lesz BIOS reseted...
Memóriákat kivetted-vissza raktad? Egyszerre egy memóriát bent hagyva próbáld indítani a gépet.
CoolMan81: Gyere, van egy jó nagy szépirodalmi könyvemOkés megyek.
[ Módosította: CoolMan ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz boto13 #16446 üzenetére
Szia!
Nem hinném, hogy az alaplapi VGA lenne a hibás. Mindenek elött kérjél kölcsön egy megbízható tápot és próbáld ki azzal is.
Azt azért nézd meg, hogy az 5670-es VGA nélkül, alaplapi VGA-val működik?
A BIOS-ban az "Init Display First" "PEG" -re kell állítani.[ Szerkesztve ]
-
boto13
csendes tag
Sziasztok!
Nem indul a gépem :/ Szombaton beszereltem egy spahhire radeon hd 5670 -es vga kártyát. Lehet hogy rosszul tiltottam le az alaplapi vga-t ( alaplap gbyte m55plus-s3g) de most elindításkor azt írja ki a monitor hogy Signal Cable not connected! Szombaton beszerelés után elindult a gp 2-3 x megfagyott, de vasárnap rendesen ment. Több órát játszottam vele. Tegnap is kíírta ezt de 3.-ra elindult. Ma meg már nem indul el. Hdmivel próbáltam 3d tv-én de ott semmi. Odd-t és HDD-t lehúztam, így is semmi. Mit csináljak? Hogyan tudom letiltani rendesen az integrált vga-t? (A táp egy Ezcool 450 w kb fél éves, amd x2 4200 proci, 2gb ram )
Köszönöm előre is. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz freaghill #16442 üzenetére
Az a táp sem jobb....kérj kölcsön egy megbízhatót. (az a tápteszter...) BIOS reset most is mehet.
Igen emlékszem de azt írtad, hogy ezek teszteletlen VGA-k. Azért írtam, hogy biztosan jó VGA-val kellene próbálni.
Tesztelni meg amúgy is csak, megbízható, hibátlan csere hardverrel érdemes. -
freaghill
őstag
válasz CoolMan #16441 üzenetére
Nem találtam az MSi honlapján a lapot.
Most Mercury KOB AP 4350XA. Mikor megvettem akkor a csávó rárakott olyan táp tesztert és az azt mutatta, hogy minden faja.
Bios reset volt, még az előző videókártyánál, ha emlékszel (Ati Radeon HD 4350 512MB, mondtad, hogy nem támogatja és 8600-at ajánlasz helyette) -
Donald
tag
-
freaghill
őstag
válasz freaghill #16436 üzenetére
[moderálva], most nézem:
CPU
Supports Intel® Pentium 4 Prescott LGA775 processors in LGA775 package.
Supports up to Pentium 4 3XX, 5XX sequence processor or higher speed.
Supports Intel Hyper-Threading Technology.
Chipset
Intel® 915P chipset
- Supports FSB 533/800MHz.
- Supports DDR 400/333 memory interface.Az én procim
Ergo az a baja, hogy 6xx? Máshol azt olvastam azzal is kompatibilis, de ez meg a user manual...[ Módosította: CoolMan ]
-
törölt tag
-
freaghill
őstag
válasz #10726912 #16433 üzenetére
Nem, nincs rajta rendszer hangszóró. Így, hogy nem ad képet, nem szedek le róla semmit, felpörög a cpu venti, videókari melegszik, vinyó kattog (megy )
Lapot úgy vettem egy tagtól aki ilyen használt cuccokat árult és azt mondta, hogy jónak kell lennie, le is tesztelte mielőtt elküldte.
Ramnak is jónak kéne lennie, mert előtte bátyám gépébe szuperált. -
törölt tag
válasz freaghill #16429 üzenetére
Rendszer hangszóró van rajta? Szedj le mindent az alaplapról, csak a CPU+ hűtő és a tápegység maradjon. Ha ad hangjelzést, akkor derítsd ki, hogy mire panaszkodik: ha VGA vagy RAM hibára akkor ok, de ha nem megy a ventilátor, akkor valószínűleg vagy nem fog adni hangot (alaplap hiba) vagy ad hangot és ekkor CPU és/vagy alaplap hiba van (nekem gyanús az alaplap, de ne legyen igazam).
Donald: Vedd le a HDD-t, tedd be a telepítő lemezt és nézd meg, akkor mit ír ki, elvileg akkor a BOOT Failure (vagymi ) kéne kiírnia.. A Linuxot én úgy tudtam eltüntetni, hogy DOS alatt futó formázást csináltam (akár FAT32-re), előtte töröltem az összes partíciót. Próbálj utána nézni a neten a manuálban, hogy mi okozhatja, hogy nem indul CD-ről a boot-olás. -
freaghill
őstag
válasz #10726912 #16428 üzenetére
Beraktam egy másikat, ugyanaz a jelenség. Mikor bekapcsolom a tápegységet akkor felvillan az elején ugye a LED. Mikor először benyomom a powert akkor picit megindul a proci venti és megáll.
(20+4-es a táp, az alaplap pedig 24+4-es, az alaplapi csatinál az alsó 4-et kell kihagyni, igaz?) -
freaghill
őstag
Hali!
Összeraktam egy konfigot, de sajnos így sem ad képet, még régebben írtam ide.
Konfig:
msi ms 7046
Pentium 4 651
Nvidia Geforce 8600
másfél giga ram (ddr 512mb pc3200 184PIN, ddr 1gb unb pc3200 cl3)
ever SPI- 235HP tápElőtte egy Ati Radeon HD 4350 512 MB-os karival próbáltam és nem adott képet, akkor felvilágosított egy kollega itt, hogy ezt a karit nem támogatja, így vettem 4 db teszteletlen geforce 8600-as karit.
1-et beraktam, nem adott képet. Beraktam a következőt, nem adott képet, hagytam menni, mikor egyszer csak elkezdett a proci ventije lassabban pörögni a vinyó elkezdett kattogni és leállt a gép. Nem tudom azóta bekapcsolni, viszont mikor bekapcsolom a táp hátulján magát a tápot, akkor felvillan az elején lévő led egy pillanatra, mikor benyomom a gépet akkor meg sem mukkan.Mi lenne az ötlet?
-
Donald
tag
Fujitsu Scaleo P. Bekapcs, bios beállit, op rendszer cd betesz, újraindit, "Unknown format".... Ennyire béna vagyok, vagy valami gebasz van a masinkában?
-
törölt tag
válasz Epimenides #16420 üzenetére
Üdv. Használd, amíg megy, frissen össze rakott gépnél nem valószínű a kontakt hiba. Lehet a felsoroltakon kívül egyéb hiba is (billentyűzet, integrált cucc hiba), de ez majd kiderül, ha "megnyúzod" egy kicsit a gépet, pl Aida 64-el. Ha ezzel megterheled, akkor az egyik memóriát vedd ki a gépből, ha újra indul, lefagy, stb, akkor cseréld a ramot.
004: Lehet kontakt hiba, vedd ki és tedd vissza a VGA-t, aztán majd az idő eldönti, hogy hiba mentes marad, vagy sem...ha nem jön elő ismét hiba, akkor ne foglalkozz vele.
Dr V: Ha kiveszed a VGA-t, akkor hiányolja a gép. Ha bele teszed, akkor szintén hiányolja, tehát rossz a VGA. Szerezz másikat próba erejére, vagy próbáld ki a VGA-t másik gépben, de valószínűleg megadta magát a videó kártyád.
CoolMan81: HellosziamizuSzia!
[ Módosította: CoolMan ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Muszáj leszel másik VGA-val kipróbálni, vagy ezt a kártyát másik gépben megnézni. Mert csak így lehet kizárni, hogy melyik hardver a rossz. (VGA vs. Táp). De a sípolásból ítélve a VGA a gyanúsított.
Amikor kiveszed a kártyát, azért sípol mert nem érzékeli, továbbra sem. -
Dr V
őstag
Üdv!
Van egy nem induló gépem.1 hosszút és 2 rövidet sípol, ami monitor vagy vga hibára utal. DE! Ha kiveszem a vgat akkor is ugyan így sípol a folyamatos helyett. És a legszebb, h tegnap este még jó volt. Egy ideje már csinálja, de eddig valahogy még el tudott indulni... Általában a tápkábeleket mozgatva indult el. Ma a csatlakozókat újra bedugtam de semmi javulás. A lap egy gigabyte ma790, proci amd phenom2 x2be, vga 4890, táp fsp sga 2 500w, 2 vinyo, 1 ssd, 2 dvd.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
004
tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a jó topikba írok, de felteszem a kérdésem, hátha valaki tud válaszolni.
A következő jelenség történt a számítógépemmel a tegnapi napon amit megosztanék veletek:
Két nap távollét alatt a sz.gép áramtalanított állapotban volt (elosztó is kihúzva), hazaérkezés után gép elindít, és már a postoláskor kék árnyalatos kép fogadott, ami windows indulás, restart után is megmaradt. Ezután gép konektorból újra kihúz, majd vissza, gép indít és láss csodát eltűnt a kék árnyalat.
A kérdésem az volna, hogy találkozott már valaki ilyen jelenséggel, vagy tudja valaki mi lehet az oka. Érintkezési hiba, vagy a videókártyám döglődik?Üdv.,
004 -
Epimenides
csendes tag
Tanácsot kérek
Van ez a konfigom,Asus p5nd2-sli+Intel 775 pentium 630
1Gb ram 667Mhz,
Corsair CX 430 táp,
XFX 8800Gt alphadog vga.
win7 home basicA hibajelenség most éppen, az volt, hogy minden ok nélkül 2x is újraindult a lap,
( a mai első bekapcsolásnál , majd újra),azóta működikaztán postscreenben kiírta:
hogy cmos visszaállt defaultra, meg ellenőrizzem a biosban a cpu beállítást, mert cpu csere történt .
(az alaplapi elemfoglalat elég gyengécske, lötyögött benne az elem, azóta sikerült kijavítani
ez még azelőtt volt, hogy ez a hiba jelentkezett.)Lehet, hogy az előző tulajdonos szétbarmolta a biost annyira, hogy ennek a lapnak már kakukk?
(nem azt akarom tudni, hogy tudjátok-e, hogy az előző tulaj mit tett , hanem azt, hogy van-e ilyen eset)
Vagy esetleg csak az elem a sz.r? dátum maradt idő is
vagy ram/ram slot?
túlmelegszik valami?
táp x.r.kszik? gondolok arra, hogy egyszer csak nem ad elég feszt a lapnak
eddig ment a gépes 10-12-14órát gond nélkül ,egy db rammal és nem volt semmi gond.
az egész cucc 4 napja van összerakva. púpos kondit nem látok a lapon, szemem a régi.ramot raktam bele a b slotba samsung pc-4200u ez bekavarhat mármint ,hogy kétfélék
azóta megy a lap, de ki tudja meddig....[ Szerkesztve ]
"Amit most mondok hazugság." Ha Epimenidész hazudott, akkor állítása hamis, és nem hazudott. Ha Epimenidész nem hazudott, akkor állítása igaz, és hazudott. A matematika örök, az emberek meghalnak
-
törölt tag
válasz acidflux #16416 üzenetére
Nézd meg a CPU szorzóját, hogy hányszor mennyire kell beállítani. A CMOS-t pedig töröld mindig, ha nincs kép (azaz nem indul el az alaplap a CPU túlhúzás miatt). Elvileg ha 3* indítod és nem tud elindulni, 4-jére vissza kell állnia alap beállításokra.
A neten ilyen infót keress, ezen rajta lesz, a szorzó pontos értéke: [link].
A memória beállításait hagyd automatán, ne változtass rajtuk, se az időzítéseken, se a sebességén, az alaplap helyesen kezeli le a CPU függvényében.
A bios hangjelzéseit meg itt találod meg, keresd ki, hogy mit jelent: [link].
Sok sikert és jóccakát[ Szerkesztve ]
-
acidflux
csendes tag
válasz #10726912 #16415 üzenetére
Nemtom miért küldtem PM-et. Amit nem értek,h ezzel a lappal volt kép. Alacsony órajelen ment a proc és a RAM is, beállítottam volna de 1restart után nem adott képet. Proc csere volt és kép ismét. Megint órajel állítás és azóta nincs kép semilyen formában. Füst jelek nem voltak, mert ha lettek volna akkor minek ide írni már hisz akkor megnyekkent a cucc. Mert ha sokat állítok majd törlöm a CMOS -t akkor visszaáll, de nem látok semmit amiről meg tudnék bizonyosodni,h törlődött minden beállítás.
-
törölt tag
válasz acidflux #16414 üzenetére
Akkor összegezzünk: egymás után kicserélted a tápegységet, vga-t, cpu-t, ramot, alaplapot, volt bios reset is és semmi eredmény? Amikre kicserélted, azok biztosan jók voltak, de már most a KICSERÉLT darabok (amik előtte, mielőtt megbontottad őket és működtek együtt apukád gépében) most újra össze rakva nem működnek?
Mert így akkor elölről kéne kezdened az egészet: legyen előtted a két alaplap, abból azt tedd félre, ami abszolút nem működött, a másikat (apukád alaplapját) vedd elő, tegyél rá cpu-t, hűtőt és egy speakert, egy tápegységet és indítsd el a gépet. Elvileg ki kell sípolnia a vga-ram hiányt. Ha nem teszi, tegyél másik CPU-t. Ha egyikkel sem sípolja ki (közben csinálhatsz bios reseteket), akkor tegyél rá másik tápegységet. Se billentyűzetet, se semmit ne tegyél rá. Ha így nem kezd el sípolni több CPU-val és tápegységgel sem, akkor az alaplap hiba. A másik alaplapot is így teszteld meg.
Ha elkezd sípolni, akkor mehet rá vga és ram, azokat is cserélgesd, amíg jó nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz acidflux #16412 üzenetére
Húha...mivel elsoroltad, hogy tutijó ram, vga, lap és tápegység lett cserélve, így marad kizárásos alapon a CPU, mint hibás darab Egy bios resetet csinálj, hátha attól gyógyul, illetve alaposan nézd meg az alaplap manual-ját, hogy a bele rakott CPU-t alap biossal támogatja-e. A memória listát is nézd meg, ha nincs a listán, akkor lehet az is inkompatibilis.
-
acidflux
csendes tag
Estét.
Van nálam olyan gép ami abszolut meg sem akar moccanni. Ez egy MSI NF7-M lap, AMD S462 2600+ -os proci, 1GB DDR 400MHz -es RAM, ATi Radeon 9200SE VGA, 360W -os tápból összerakott masina. A gondom az,h nincs kép. A BIOS -sem jelez.VGA táp, RAM, proc lett cserélve mert hátha rosszak. Lap is lett cserélve mert ami eredetileg volt benne az még a hűtőket sem indította el. Amikre cserélve lettek azok biztos jók, mert apám gépébe üzemelnek. Minden alkatrészt egyesével cseréltem, de vitt előrébb. RAM slotokat végigpróbáltam, csupaszon sem sípolt a BIOS. Mi lehet a gond?? Aki tud segítsen!! Köszönöm előre is a segítő válaszokat, további széép estét!
-
törölt tag
válasz tonnoka #16410 üzenetére
Dokka: Sajnos itt nem tudunk már segíteni, könnyen lehet alaplap hiba (is) a jelek alapján...mindenképp szerviz
tonnoka: Lehet tápegység hiba és alaplap is egyszerre (a rossz tápegység miatt megadta magát az alaplap).
Amit tehettek: Kössetek le mindent az alaplapról, a pc ház nyomógombjai, előlapi usb csatlakozók se maradjanak rajta, kössétek le a hdd, odd, floppy, usb kütyüket, lan kábelt húzzátok ki, ramokat vegyétek le, VGA-t szintén. Próbáljátok így indítani, ha nem indul, vegyétek ki a CPU-t, pasztázzátok újra, vizsgáljátok meg, hogy a CPU-n nincs-e sérülés, az alaplapon púpos kondenzátor, stb, aztán próba ismét. Egy BIOS reset is mehet (áram ki-gombelem ki). Ha a hiba előtt normálisan üzemelt a gép, akkor valószínűleg az alaplap adta meg magát. (CPU-ra kicsi az esély, bár az is lehet... ). -
tonnoka
tag
Üdv. kollégák!
Lenne itt egy gép, egy barátomé, a következő a problémája:
egyszer csak működés közben megállt, se füst se semmi, utána nem lehetett bekapcsolni, csak egy picit mozdult meg benne a venti meg felvillant a power led...azt gondoltam biztos táp, ki is cseréltük, de nem az Most bekapcsolásra egyáltalán nem reagál semmit. Én másodsorban alaplapra gyanakodnék még, de kérlek erősítsetek meg... Az alaplap Giga MA-770, benne egy Athlon 640 procival. A táp egy Chieftec GPS-450, az új meg valamilyen Coolermaster.
Előre is köszi a segítséget!Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dokka
csendes tag
-
Dokka
csendes tag
Egy olyan jelenség történt hogy kikapcsoltam a gépet, majd szerettem volna visszakapcsolni de se kép se hang viszont az összes venti pörgött, Majd táp ki/be és felbootolt rendesen a gép.
Valami vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest