Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
válasz #10726912 #16415 üzenetére
Nemtom miért küldtem PM-et. Amit nem értek,h ezzel a lappal volt kép. Alacsony órajelen ment a proc és a RAM is, beállítottam volna de 1restart után nem adott képet. Proc csere volt és kép ismét. Megint órajel állítás és azóta nincs kép semilyen formában. Füst jelek nem voltak, mert ha lettek volna akkor minek ide írni már hisz akkor megnyekkent a cucc. Mert ha sokat állítok majd törlöm a CMOS -t akkor visszaáll, de nem látok semmit amiről meg tudnék bizonyosodni,h törlődött minden beállítás.
-
acidflux
csendes tag
Estét.
Van nálam olyan gép ami abszolut meg sem akar moccanni. Ez egy MSI NF7-M lap, AMD S462 2600+ -os proci, 1GB DDR 400MHz -es RAM, ATi Radeon 9200SE VGA, 360W -os tápból összerakott masina. A gondom az,h nincs kép. A BIOS -sem jelez.VGA táp, RAM, proc lett cserélve mert hátha rosszak. Lap is lett cserélve mert ami eredetileg volt benne az még a hűtőket sem indította el. Amikre cserélve lettek azok biztos jók, mert apám gépébe üzemelnek. Minden alkatrészt egyesével cseréltem, de vitt előrébb. RAM slotokat végigpróbáltam, csupaszon sem sípolt a BIOS. Mi lehet a gond?? Aki tud segítsen!! Köszönöm előre is a segítő válaszokat, további széép estét!
-
acidflux
csendes tag
válasz Hunyus #10696 üzenetére
A gép pontos leírása:
alaplap: ASUS P4P800-X S478
proc: Intel Pentium 4 3.0Ghz/1MB/800MHz HT -s
Memo: jelenleg 512MB -os Kingmax
VGA: Sapphire HD2600XT 512MB GDDR3
táp: LC-Power LC6550 V1.3 550W
Winyó ill. optikai meghajtó jelenleg nincs rákötve.Ati Radeon 9600 Pro -val megy a dolog tökéletesen, sikerült kölcsön kapnom egy ASUS HD3450 -es VGA -t, azzal is megy a gépezet viszont az a kártya Low Profile -os, gondolván ezért. Ha van még kérdés tedd fel nyugodtan, mindent le tudok írni pontosan. Természetesen a PCIe tápcsati rajta van.
-
acidflux
csendes tag
Üdv.
Olyan gondom van,h egy adott ASUS P4P800-X alaplapban lenne egy Sapphire HD2600XT 512MB GDDR3 -as VGA, de sajnos nem indul el. A VGA hűtője elindul de le is áll. Tápot cseréltem erősebbre, gondolván hátha az a kínja de sajnos nem. Az alaplap 865PE chipppel van szerelve. Rengeteg variációt próbáltam már, köztük másik alaplapba is (mondjuk az is 865 -ös chippes) de sajnos nem jutottam előrébb. Remélem valaki tud rajtam segíteni. Köszönöm előre, további szép estét!! Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest