- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
(#12499) Vesa:
Ez a potyázós kuncsaftokra is érvényes nemcsak a fizetősökre? Mert általában eltérőek a szabályok a 2 esetben, bár tényleg adódnak kivételek is.
Amikor az InPixio Photo Editort letöltöttem, fölajánlotta ezeket, remélem, élnek még. (Mi másért írta volna ki?)
This is a 1-computer lifetime license
You get free updates for the same major version
You get free tech support
You must redeem this offer before the giveaway has ended
May not be resoldHitFilm 4 Express [for PC & Mac]
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free lifetime upgrades
You get free tech support
Can be installed or re-installed whenever you want
May not be resold[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz PrometheusX #12498 üzenetére
Elég nehéz kihámozni, azért sem írtam ide...
Ennyit találtam a leírásában:
Commercial use means IT Pros, technical service providers, or other organizations have authority to provide charged technical services to help diverse clients.Tehát úgy tűnik, igen...
Illetve a honlapjukon is az áll, hogy a Pro verzió ezt engedi, viszont a Pro csak "One Lilcense/One Computer".[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Info:
- This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
- You get free updates
- No free tech support
- Can be installed / reinstalled / registered at any time
- May not be resoldOfficial website and all software features: Click HERE
[ Szerkesztve ]
-
PrometheusX
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz PrometheusX #12489 üzenetére
Én bandizipet használok, az is ingyenes.
-
Argos
őstag
válasz Blaise #12480 üzenetére
EaseUS Todo Backup Home
IObit Malware Fighter 5 PRO
Advanced SystemCare 6 PROVPN is, driver updater is, illetve a többiből is szoktak promózni.
Szóval én személy szerint nem venném meg.Ashampoo-ért se fizetnék. Ami nincs teljes verziós formában ingyen a saját honlapjukon (ok, régebbiek, de átlag otthoni felhasználónak bőven jó), abból szokott lenni giveaway.
...elmúlik...
-
válasz Vertigo18 #12484 üzenetére
Bár most nincs egy programjuk sem a gépen, de úgy rémlik, hogy régebben a beállítások közt volt olyan menüpont amivel ki lehetett kapcsolni a felugró ablakokat.
Meg is van: [link]Ha nem erre gondoltál, akkor nem tudom.
Ez az offolásos móka nem tetszik, már miért lenne egy ilyen téma off?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Vertigo18
addikt
Huhh, ez nagyon jó ajánlat, még ha nincs is ingyen! Kár, hogy az Ashampoo utána minden indításkor úgy kezdi, hogy feldob egy ablakot, amin az aktuális akcióit promózza. Ez nálam marha unszimpatikus... Illetve, ha valaki "pay what you want" alapon a bta alatti összeget akarja kiadni érte, akkor csak az Uninstallert kapja meg.
Én sem kötekedtem senkivel, nem trollkodtam, nem adtam irányt, hogy "hogyan kellene". Elmondtam, hogy nekem melyik variáció kényelmesebb, aztán, ha nem úgy lesz, akkor is megköszönöm majd mindig, mint eddig. Nekem pl. azok a promok, amik 1 éves licencet adnak, nem bírnak értékkel (kivéve a vírusírtók), én azokra rá se kattolok, ha odaírja a tisztelt topiktárs, hogy időkorlátos licensz.
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Fizess amennyit neked megér: Az Ashampoo 8 legnépszerűbb programját most egy csomagban szerezheted be.
A csomag tartalma:
1 Burning Studio 18
2 Backup Pro 10
3 Music Studio 6
4 Photo Commander 15
5 Snap 9
6 WinOptimizer 14
7 Privacy Protector
8 UnInstaller 6Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ƵøŁĭ
veterán
Úgy érzem le kell zárni ezt a témát végérvényesen.
- bárki bármit úgy linkel ahogy szeretne csak ne legyen nagyon nagy a kép
- aki nem csinál semmit a közösségéért az ne kötekedjen a másikkal
- ha valami nem tetszik igény szerint javítjuk
- összefoglalóval nem tudok foglalkozni nyárig (egyetem)
- csökkentsétek az offolások számát (természetesen a promóciós termékhez kapcsolódó beszélgetések nem ide tartoznak)(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
PrometheusX
aktív tag
válasz Blaise #12480 üzenetére
Én nem venném meg a fullos csomagot, mert nem használnám ki. Egyetlen jó dolog amit a fullos csomagban látok az az IObit Malware Fighter PRO, illetve a Auslogics File Recovery. Persze mindenkinek más a preferenciája és a szükséglete, de a nagy csomag szerintem / számomra nem éri meg.
A középső csomaggal kapcsolatban is ilyen érzéseim vannak (ott a Advanced SystemCare PRO tetszik csak).
Az alapcsomag viszont must-buy számomra, mindenféleképpen megveszem. Már csak azért is, mert az EaseUS ToDo Backup Home-ra már régóta vadászom, jelenleg ingyenes változatban használom. Talán a legjobb ingyenes backup szoftver amit valaha használtam.[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Humble Software Bundle Happy PC-ből a fullos 15 USD csomag szerintetek mennyire éri meg?
Pay $1 for:
Smart Defrag PRO - 1-Year License - MSRP: $29.99
Revo Uninstaller Pro - Version 3 License - MSRP: $39.62
EaseUS ToDo BackUp Home - Version 10 License - MSRP: $29.95Beat the average for:
Advanced SystemCare PRO - 1-Year License - MSRP: $49.99
Driver Booster PRO - 1-Year License - MSRP: $74.85
Speedify VPN - 1-Year License, 5 users - MSRP: $49.99Pay $15 for:
IObit Malware Fighter PRO - 1-Year License - MSRP: $39.95
Connectify Hotspot MAX - 1 Hotspot, unlimited users - MSRP: $49.98
Auslogics File Recovery - 1-Year License, 3 PC's - MSRP: $49.95
WinZip®21 Standard Edition - Version 21 Standard License, 3 PCs - MSRP: $29.95
Full bundle retail: $444.22 -
Argos
őstag
Nekem speciel édesmindegy', miképp van bedobva ide egy promó.
Én csupán azt írtam le, hogy szerintem(!) mi az ábra. Mely esetben tartom fölösnek és mikor hasznosnak/szükségesnek. Hozzátéve, hogy a döntés joga egyéni.
Egyébként is, pont annyi szavazati jogom van itt, mint bárki másnak....elmúlik...
-
PrometheusX
aktív tag
válasz Vertigo18 #12474 üzenetére
(#12474) Vertigo18, (#12475) cigam: én úgy érzem Vesa azon akadt ki, hogy hiába írta le ALFA hogy "Oké, de jó lenne egy kis leírás a promókhoz hogy egyértelműbb legyen a dolog mert sokszor nem az", beleírta azt is a következő kommentjében hogy "Na igen, nagy a különbség azok között, akik egész napjukat kattintgatásokkal töltik, vagy akik csak napi egy órára ülnek web elé" - ez már átmegy a személyeskedésbe és trollkodásba ha úgy vesszük.
Illetve az is igaz szerintem, ha valaki általában csak kritizálni tud és építő jellegű megmozdulása nincs, akkor az savanyú szájízt hagy az ember szájában (mint ahogy nálam is kihúzta a gyufát a nagyméretű kép leszólásával, mikor már elnézést kértem érte). De mindegy igazából, elég egy-két ilyen alkalom, és megtanulja az ember az ilyen tagokat ignorálni.Na mindegy, személy szerint lehet visszaállok a pár mondatos leíráshoz, mert sokszor nem egyértelmű hogy mi hogy van, és ahogy látom sokat segíthet az embereknek ha akár copy-paste módszerrel bemásolom hogy milyen a promó mértéke.
[ Szerkesztve ]
-
PrometheusX
aktív tag
~ IObit Malware Fighter 5 PRO ~
This is a 1-computer 1-year license, for noncommercial use. You get free database updates and program updates for 1-year for same major version (all v5 updates).
Van egy másik verziója is ShareWareOnSale-en, amihez 1 évig teljes körű frissítést kínálnak, igaz, hogy az $10-ba kerül (50% off).
[ Szerkesztve ]
-
válasz Vertigo18 #12474 üzenetére
+1. Az hogy van akit nem érdekel, nem jelenti azt, hogy mást sem. Ha meg már trollkodás:
Nem emléxem, hogy Vesa-t megválasztották volna önkéntes mérvadónak, hogy ezt eldöntse.
Nem emléxem hogy az offololáson kívül Vesa érdemben hozzáadott volna ehhez a topikhoz. Akkor meg miért szól bele?
Na ez a trollkodás meg személyeskedés, nem pedig az hogy valaki leírja azt, hogy neki leírással tartalmasabb lenne. Ennyi erővel zárjuk be a topikot. Aki meg kíváncsi promókra, az majd "rákattint" arra a pár gyűjtő oldalra.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Vertigo18
addikt
Előre is bocsánatot kérek, senkit nem akarok megbántani, de nekem nagyon jól esik, amikor a link és kép mellett/alatt van egyetlen mondatocska, amiben benne van, hogy mennyi időre szól a licensz, mit aktivál (pro, premier... stb) illetve hogy van-e free update, vagy update esetén elveszíti a "pro" jellegét.
Remélem ezzel most én nem trollkodtam! Pl. PrometheusX sokszor így linkel... (Remélem most ettől Argos nem fog megsértődni! )
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Te, mi lenne, ha nem trollkodnad szét a topikot állandóan? Vagy mondok jobbat. Ha nem tetszik amit es ahogy itt mások a szabadidejükben a közösségért tesznek, akkor fogjad magad es csináld jobban, linkelj te is bátran deal-eket es írj melle teljes összefoglalót. Rajtad kívül senkinek nem hiányzik ez, ugy tűnik, másnak nem okoz gondot kattintani egyet es elolvasni az infót a forrásnál.
[ Szerkesztve ]
-
-
Argos
őstag
válasz PrometheusX #12461 üzenetére
Egyéni preferencia, de ahol egyébként is fel van tüntetve az oldalon, szerintem nem szükséges.
Esetleg, ha orosz, maláj, szuahéli, stb. nyelvű az adott site, akkor hasznos lehet....elmúlik...
-
Argos
őstag
Ha, valaki fel van iratkozva a Bundle Stars hírlevelére, csekkolja a legutóbbit, mert van benne egy ingyenes kód a Lichdom : Battlemage-hez, ami steam-en aktiválható.
A kódok még kicsit kevesebb, mint 15 órán át élnek, jelen hsz. írásakor....elmúlik...
-
PrometheusX
aktív tag
~ Wise Care 365 4.61 Pro (with lifetime license) ~
Még 13 óráig érvényes az akció!
[ Szerkesztve ]
-
-
Argos
őstag
válasz PrometheusX #12454 üzenetére
Az összefoglalóban linkelve van a Best buy játékok és a Bundle topik, az ilyenek inkább oda valók.
Szerintem itt maradjanak az ingyenes cuccok.
1-2 valóban értékelhető és nem tucat akció persze jöhet....elmúlik...
-
PrometheusX
aktív tag
~ HAUNTED HORRORS SALE UP TO -90% ~
Ha valakit esetleg érdekelne, van pár jó horror játék leárazva - például Outlast és a Whistleblower DLC-je (a kettő együtt ~5,5 euróért). Még 13 óráig érvényes az akció.
Amúgy akartam már kérdezni, de ilyen típusú, például gog.com-ról akciós programok / játékok is jöhetnek? Ha nem, akkor többet nem linkelek be ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
isss
tag
A Shadow Defender a Windows bootolásával egyidőben, árnyékként induló biztonsági szoftver. Könnyen kezelhető és megbízhatóan védi gépünket és magánéletünket is................
[ Szerkesztve ]
-
válasz FIREBLADE78 #12448 üzenetére
Összefoglalót megnézted már?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FIREBLADE78
addikt
Hali. Vírusirtót plíz
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
PrometheusX
aktív tag
~ Aiseesoft Video Enhancer ~
This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use. No free updates; if you update the program, it may become unregistered. No free tech support. You must redeem the license key before this offer has ended.
(#12437) ALFA: ezért már elnézést kértem (#12423). De mi lenne ha te is figyelnéd az akciókat és tennél a topikért, ahelyett, hogy beszólsz azért, mert egyszer nagy képet szúrtam be? Ráadásul úgy hogy már elnézést kértem. Érted.
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
Adguard 50% akcióban már csak pár óráig
[link]az oldalt orosz nyelvre állítva és rubelben fizetve 1800 forint az örökös licensz 1 Android + 1 PC
kód: HI_REDDIT
-
ƵøŁĭ
veterán
-
válasz PrometheusX #12439 üzenetére
Persze. Még az összefoglaló készültekor kampányoltam a Windows kihangsúlyozása ellen, de nem jártam sikerrel.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
PrometheusX
aktív tag
macOS-re vonatkozóan ugyanúgy rakhatunk ki promókat, mint PC-re, igaz?
-
ALFA
senior tag
válasz PrometheusX #12421 üzenetére
Nem lehetne egy kicsit nagyobb képet betenni? Nem látom rendesen, hogy a doboz jobb felső részén álló emberke füle mellett hány gombócos fagyi lebeg.
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz PrometheusX #12421 üzenetére
Srácok, nem mindig muszáj ekkora képet beszúrni ,ha túl nagy elég egy hivatkozás a képre .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
PrometheusX
aktív tag
~ Cinch Audio Recorder ~
Ha valaki szeretné a programot commercial use-ra, élettartam frissítésekkel, tech supporttal, megveheti szintén ShareWareOnSale-en 70%-os leárazásban $7-ért - Cinch Audio Recorder with free lifetime upgrades.
-
-
Argos
őstag
Érdekes, korábban én csak kattintottam a Claim code-ra és adta a kódot. Se reg, se semmi nem kellett. Látom, most már kell.
Lehet rácuppant a fél PH!......elmúlik...
-
-
Vertigo18
addikt
válasz PrometheusX #12405 üzenetére
Igen, én is ezen nevettem a legnagyobbat!
-
Melack
veterán
válasz PrometheusX #12403 üzenetére
Valakinek nincs meg a telepítőfile? Céges gépen nem megy, és nem tudom, az otthonihoz odakerülök e a discount lejárta előtt. Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
PrometheusX
aktív tag
válasz PrometheusX #12405 üzenetére
Legviccesebb az az, hogy az előbb említettem hogy minden off-ba menjen ami nem olyan, erre elfelejtettem az előző hsz-emet offba rakni. Elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest