- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Huhh, ez nagyon jó ajánlat, még ha nincs is ingyen! Kár, hogy az Ashampoo utána minden indításkor úgy kezdi, hogy feldob egy ablakot, amin az aktuális akcióit promózza. Ez nálam marha unszimpatikus... Illetve, ha valaki "pay what you want" alapon a bta alatti összeget akarja kiadni érte, akkor csak az Uninstallert kapja meg.
Én sem kötekedtem senkivel, nem trollkodtam, nem adtam irányt, hogy "hogyan kellene". Elmondtam, hogy nekem melyik variáció kényelmesebb, aztán, ha nem úgy lesz, akkor is megköszönöm majd mindig, mint eddig. Nekem pl. azok a promok, amik 1 éves licencet adnak, nem bírnak értékkel (kivéve a vírusírtók), én azokra rá se kattolok, ha odaírja a tisztelt topiktárs, hogy időkorlátos licensz.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest